tims
|
Čer, mi smo pa dons končno brez vročine . Upam, da tako tudi ostane. Hvala punce, vsem, za pikapoke. Zlate ste Metuljčica, fuuuuul lepe čeVlje in škornje si kupila za Anjo. Kok si pa dala zanje? Pa si kar brez nje šla v šoping? Pismu, jest pa čevljev še nobenmu nikoli nisem kupila sama... Aja, kaj pa če bi nabavla perilo? Pa mogoče lahko tud kakšno številkico večje. Se mi zdi, da to vedno prav pride. Al pa kakšne žametne hlače namesto trenirk. Znajo bit tud udobne, pa še tople so. Kar se pa kombinezona tiče al pa dvodelnega kmpleta.... Jaz sem za dvodelni komplet. Bundico lahko oblečeš tudi ko ni snega, bolj prakrično za slečt pri lulanju... Zimska za dober, dober šoping . Sploh otroške stvari si pocen dobila. Big brother - jest ga pa bolj tko tko spremljam. Jest ponavad na sredini začnem gledat, k jih gre že polovica ven Ringarajka, držim pesti da se ne bo tudi I nalezla od T. Ja, pa se čist strinjam, da sta bruhanje in driskamje majbolj grozna zadeva. Men se otroc takrat še tolk bolj smilijo Za vse pa . Pa še kakšno pošiljam preventivno Akšurh, tudi jaz sem mislila tako kot Glu: če se gremo skrivalnice, potem pač poskušamo odkrit kdo je. Si pa ne znam predstavljat, da ti katerakoli od nas ne bi želela lepe nosečnosti in zdravega bejbija in da čestitke ne bi bile iskrene Neboglasnica, če boš še kdaj nosečka, a ti bom lahko delala družbo u Damajantyju? Nč, grem počas v pojstlo. Lahko noč vsem.
|