Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
nekje sem prebrala, da je prav, da delodajalca obvestimo do konca prvega trimesečja, a to ne drži. Skrajni rok je 60 dni pred PDP, čeprav bi do takrat katera koli zelo težko skrivala
Torej ne bo nič narobe, če počakaš do nuhalne.
Ker potem si tiste, ki so upravičeno doma, ne upajo niti iz hiše zaradi inšpekcije, druge gredo pa na smučanje v Avstrijo, kar res ni prav. 
A ti si v službi že povedala, lily32? Na forumu sem šele od včeraj in nisem na tekočem! Je pa fajn zadeva, sploh za tiste ki smo prvič
. Ja jaz sem povedala, mogoče je celo malo nespametno, a upam, da bo vse OK. Delam v šoli in na koncu leta ne sme biti realizacija ur nižja od 95%, zato sem ravnateljici in podravnateljici povedala, da sem sedaj naredila nekaj dodatnih ur, ko je bila priložnost zaradi odsotnosti drugih učiteljev, ker mi bodo zdaj ure večkrat odpadle zaradi pregledov. a sem prosila, da ne povesta ostalim in sodelavke še ne vejo.
. Res mi je hudo
in od vsega srca upam, da jima bo kmalu uspelo. Po tihem sem celo upala, da bi bili hkrati
, bi bilo res lepo
Kljub vsemu upam, da bodo tako "tvoji" kot "moji" kmalu oznanili veselo novico.
.
je pa tko, da "fair play", če v firmi obstaja, prinaša obveznosti tako delavca kot delodajalca
. Ker pregleda še nisem mela, pa sem že skoraj v 9 tednu, še 14 dni
. Ampak srček se sliši. HB, da sem iz prve nosečnosti navajena tistega "vesoljskega" zvoka, ko bije srček.
, PDP 7. 5.; NP 12. 11.; datum NS pa še vedno drži.
tko da sploh ne vem kako bo reagiral, me je kr strah!!!
tukaj?
Želim vam mirno nosečnost in vsaki zdravo štručko. No, to želim vsem nosečkam na tej temi, SREČNO, punce