flik
|
Dobro jutro! Zinchy, a pol pravš, da je še kr gužva v porodnišnci? Po kolkem času so vaju pa domov spustil? Fino, da se fajn rihtate, le tako naprej . Patty81: glede divjega mesa ne vem, hvala bogu (še) s tem v prvo nism mela težav. So mi pa predn so me zašil, dal splošno narkozo... Mi je najprej dala sam lokalno, pa sploh ni prjela oz. me je bolel, k bi mi na živo šivala . Ampak je bla ful prjazna in se je odločla, da še tko me pa ne bo matrala in pok, masko gor in že me ni blo. Blagor unim, ki jo odnesejo brez al pa z parimi šivii!!! Sicer pa se bom zdele v drugo tut zarad šivanja (k itak gotov bo ) že v štartu odločila za epiduralno. No, pa k sm spet pri epiduralni - za vse tiste, k ste jo že imele, imam še par vprašanj: - kako vam je prijela? - ali ste mogle samo ležat al ste lahko tut ble pokonc (načeloma pravijo, da loh tut hodiš, ampak kako je dejnsko v praski)? - kaj pa stranski učinki, ste jih kej mele? Antoninap: mi se ne bomo šli cepit prot gripi... nasploh ne zaupamo cepivom in če ni treba... raje ne. Sicer pa me je cel vikend neki špikal tam spodaj... sem brala v knjigi, da je to za tole obdobje (36. teden) normalno... kao da se otroček začne spuščat... jeeee, upam, da se tokrat res kaj spusti (v pvo se ni in posledično je bilo kar precej 'zabavno' rodit). JE pa ful hecen občutek, res ga nisem navajena. Mislim, da mi (spet) ne bo ratal zdržat do PDP-ja . Nov2010, kako se ti kaj držiš? Lep dan vsem srečkam in vsem ponosnim mamicam.
|