tims
|
Dobro jutro. Jest pa dons nisem zalimana . Sem se ful naspala, čeprav sem mislila, da ne bo kej dost spanja ponoč, ker je Tim najprej ful kašljal. Pa sem ga šla ob ene desetih namazat z materino dušico, pa mu je zgleda kr pomagal. Smo pa popoldne imeli pravo družinsko spanje . Moj je šel z Nino spat takoj po kosilu - ob enih, midva s Timom sva se še najprej mal igrala, pol pa sva tud midva šla mal "počivat". Naju je oba zmankal ko šus . IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka Inigo, mogoče bi jaz pri Brinu ta trenutek res še počakala z odvzemom dude. Najbrž je vajina razveza, selitev, odsotnost očeta itd., tudi nekak vplivala na njega, pa če si še tako misliš, da ni. Duda je tudi ena taka stvar na katero je hudo navezan. Pusti mu jo še malo, da mu ne bo naenkrat kao "vse" odvzeto, če me razumeš?. Tule se pa podpišem. Populis, ajme, ajme... prov občudujem Laro, da je lahko tok časa pokonc. Majuska, s čim se je šefe tok izkazal, da se ti je prikupil? Povišica, dopust, ...? Karkoli že je, fajn je prebrat kaj tazga . RRjka, tudi od mene za T in I. Almera, upam da bosta oba kmalu boljše. Ubožčka. Ampak a veš, da se men zdi, da je bila naša Nina večkrat nahodna, pa smrkava kot Tim. Dokler je bil še dojenček. Je Tim zgleda nanjo prenesel tist kar je prinesel iz vrtca.... Partis - nimam pojma. Pri nas ma to moj čez. Lahko ga potem vprašam, kako je s to zadevo. Aja, zadnjič ste me tok skurle s tistimi linki Will Smitha in Princa z Bel Aira, da sem mojga prosila, da nej mi pobere z neta, da bom loh gledala . Bom mal spomine obujala. Osvajalec - jest sem pa v soboto ene dve igri odigrala. Sem ugotovila, da je ful novih vprašanj. Nč, grem po malco, pol pa bom mogoče celo kej nardila
|