|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ?????????
20.10.2010 11:27:38   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ronja, saj nihče ne zahteva od otrok, da so tiho. Niti da sedijo pribito na kavču. Se pa pomoje pričakuje vsaj en nivo normalnega obnašanja. Brez skakanja po posteljah, kavčih, metanja igrač, visokofrekvenčnega vpitja, etc.., ker meni take stvari utekočinjajo možgane ... ne dovolim moji drugje in ne dovolim tujim pri nas.


To sem mela v mislih ja. Pac obstaja neka meja. Nekateri si pac dovolijo VSE. Ampak res VSE in se potem sklicujejo na to, da so to pac otroci.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ?????????
25.10.2010 12:14:59   
ronja
Pac obstaja neka meja.

Ja, in vsak jo ima drugjeuser posted image . Recimo primer od zadnjič: lubi je šel sam z malimi v trgovino, ker sem bila bolna. Ko so čakali na blagajni, jima je bilo seveda dolgčas in Ronja se je začela vesit po pultu. To je opazila gospa, pred ali za njimi v vrsti in komentirala, kako nevzgojena je in hotela rečt Ronji, pa jo je njena (že odrasla) hči ustavila, da če oči dovoli, potem se ona nima kaj umešavat. Lubi je to slišal in se vprašal, če je to res tako narobe:(kar je potem tudi mene doma vprašal, pa se mi tudi nič takega ni zdelo) nikomur ne škoduje, nikomur nič noče in nič ne uničuje. Če sem prav razumela, je prijazno (on je (še) bolj diplomat kot jaz) vprašal tudi tisto gospo, vendar mu ni odgovorila.

Tako da: meje imamo zelo različno postavljene: meni je normalno, da malidve lahko razsujeta vse igrače, saj ji potem sami pospravita nazaj. Normalno mi je, da je pri našem ustvarjanju cela kuhinja barvasta, ker sicer to ni ustvarjanje, ampak ena kontrol frik varianta, kjer se otroci niti obrnit ne smejo (ker če se obrnejo, ko majo prstke od prstnih barv, je stena umazana - to je aksiomuser posted image ). Tega pa nočem, rada imam svobodo pri ustvarjanju in jo privoščim tudi otrokom. Nekomu se bo pa to zdelo čisto aut. Zato pravim, da vprašanje, kaj je zate normalno, pa kaj za staršeuser posted image .

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ?????????
25.10.2010 14:29:43   
ajsek
Ampak, verjetno pa ne bi pustila, da tvoji hčerki packata po stenah na obisku, sploh če bi videla, da imajo ravno sveže pobeljeno kuhinjo user posted image
Saj načeloma ni problem pogruntat, kje je gostiteljeva meja tolerance, samo eni ljudje jo znajo super ignorirat. In potem pač niso več vabljeni na obiske.
Saj ne rečem, obstajajo ljudje, ki res organsko ne prenesejo otrok in jih popolnoma vse v zvezi z njimi spravlja ob živce - kričanje, jok, tekanje naokrog,... Večinoma imamo pa samo šibke točke. Če nekdo zbira porcelanske figurice, ne bo ravno najbolj navdušen, če bodo otroci divjali okrog vitrine.

Pri nas ni problema, če otroci drobijo čips po tepihu, to se da komot posesat in konec koncev lahko pričakuješ svinjarijo, če malčkom daš prigrizek, ki se drobi. Nikakor pa ne pustim, da bi maltretirali našega mačka, ga preganjali po stanovanju, vlekli za rep... To pa ne. In sem popolnoma pripravljena disciplinirat tuj podmladek, če mislijo ponosni starši mirno gledat, kako otrok matra žival. Tu je moja meja.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ?????????
25.10.2010 17:16:13   
ronja
Ampak, verjetno pa ne bi pustila, da tvoji hčerki packata po stenah na obisku, sploh če bi videla, da imajo ravno sveže pobeljeno kuhinjo

hehe, svojim hčerkam na obisku ne bi dajala prstnih barv, nisem norauser posted image . Če bi jima jih pa oni dali, bi jih pa posvarila, da bo vse zapacano. če bi kljub temu dali barve, potem bi rekla pa ok, ampak na vašo odgovornostuser posted image Ker to je navadno namreč problem pri ljudeh, ki nimajo (sploh nimajo ali pa že dolgo nimajo) otrok - da si ne predstavljajo, kaj lahko en otrok  naredi s flukijemuser posted image . In potem vztrajajo na tem, da to dobi, potem pa pričakujejo, da bojo risali samo tam, kjer naj bi, pa nič čez črtouser posted image .

Nikakor pa ne pustim, da bi maltretirali našega mačka, ga preganjali po stanovanju, vlekli za rep...

No, ti itak - samo tega se itak nikjer ne sme - matrat živali se ne sme, ker to ni prav, ne ker bi bila to kaprica. To nima veze s tišino in živahnostjo otrok...

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ?????????
25.10.2010 17:37:16   
ajsek
To bi si tudi jaz mislila. Ampak obstaja prav presenetljivo mnogo ljudi, ki se jim to, da se leto in pol star otrok vreščeče zapodi za na smrt preplašenim mačkom, zdi OK.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?