|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 14:52:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
18.10.2010 15:54:42   
neboglasnica
Juhuuu!

Samo na kratko:

- bolančki user posted image user posted image

- vrtčevski sklad: smo pri Saro plačevali mesečno 300 sit eno leto, nato pa so zvišali na 500 sit. Je bilo kar na položnici prišteto poleg ostalih stroškov. Zdaj pa prihajajo 2x letno položnice in NE dam nič. Sem pri Sari 10x preplačala.

čavči...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 17:34:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 18:01:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2579
18.10.2010 18:23:54   
neboglasnica
A bi kdo kaj papcal???Njami, njami...

Neposredna povezava do sporočila: 2580
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 18:37:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2581
18.10.2010 18:44:26   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

A bi kdo kaj papcal???Njami, njami...

Kaj ponujaš? user posted image

Pohane šnite, malce palačink, čufte (ok, se še kuhajo), rum kokos kroglice + vroče mleko, čokolada noissette ta velika (a ne Populis user posted image ) = vse to je danes naša večerja. No, otroci so kruh s kislo smetano. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2582
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 19:29:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2583
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 20:17:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2584
18.10.2010 20:36:33   
metuljcek321
'Evening!

Danes sem imela pa tolk dela k da bi skušala cel teden strnit v nekaj ur - norišnica ... in vedno je tako pred počitnicami - na polno. NE vem, kako bi mi ratalo preživet brez post-it listkov --> Nobelovo za izumitelja, prontouser posted image

nespalčki - oh dear God, revči - tamaučki & starši, jaz upam, da se kmalu vnese vse skupaj - mogoče bo pa premik ure postavil stvari v prave tirnice. Naša tud zdajle nekaj noči mene kliče, ampak se nisem dala & je po 15-ih minutah zakomirnila ... jok, brate, odpade - ko se spi, se spi. Sva jo mogla potem danes zjutraj budit, ker bi madam spala dlje, ampak si ne moremo privoščit, ker se nama orto mudi v službo, tko da je bla 7.05 auf, 7.25 v avtu ready za v vrtec, 10 minutk kasneje že v igralnici - smo meli ornk tempo, jauser posted image

bolančki - neeeee, hitro bolezni stran, to ni fer, da napada otročke.

Ta teden pišemo v vseh razredih teste - vse skopirano, pripravljeno, upam, da se bodo dobro naučili in ne bo nerpijetnih presenečenj, ki bi jim zagrenila počitnice.

Varstvo vozačev (tista nova ura, k sem jo kasirala ob ponedeljkih po pouku, in se mi je zadnjič zdelo, da je konec sveta) je prav super - mal počvekamo, se gremo kakšen kviz, naredimo naloge, kakčno novičk iz domačih logov zvem - skratka, ni se za pritoževat. Res je vsaka stvar za kaj dobra - preverjenouser posted image

nakup čeveljčkov/škorenjčkov brez Anje - ja, sem kar izvedla & se zmenila, da prinesem zamenjati, če slučajno ne bi blo prav. Kupila sem v Deichmannu, k je around the corner, tko da ni panike. Pa ji je k sreči oboje prav (oz. je ob žabicah + debelih nogavičkah še mal lufta), čevlje je že danes imela in šarmirala naokoli, frajla naša.

Tims, dala sem 28 evrov za oboje - meni se zdi blazno ugodno, sem pa zadovoljna z njihovimi čevlji - kot sem že večkrat napisala & mala jih je imela že kar nekaj parov - vsi ok.

Speaking about shoes, populis, crocsice smo prerastli, jih imam dane na stran, da ti jih ob priliki vrnem - I haven't forgotten. Se bova enkrat zmenili, OK?

Majuška, 3 x hura za šefa! Kaj si si pa zaželela, če ni skrivnost?

Lan, bravo za fajn noč, naj bo še neskončno takih, prespanih. A ti to resno, flower, da ne verjameš, da je blo 5 takih - to misliš vse od dneva 0 pa do danes? Punce moje drage, sočustvujem z vami, meni se odpelje, res.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
18.10.2010 20:54:18   
metuljcek321
vrtčevski sklad - nimamo, imamo pa v šoli šolski sklad, pa smo zdaj recimo namenili del sredstev od zbiralne akcije papirja za tja & se potem različne stvari za pomoči potrebne nabirajo & razdelijo - smotrno, v redu. V vrtcu pa tega ni. Koliko si pa misnla nakazat, populis?

dan brez sonca - ej, tud mene to ubija BIG TIME ... bi mi mogli nek umeten vir svetlobe a la sonce uštimat, se mi zdi, pa bi blo takoj boljšuser posted image  user posted image  user posted image  Al pa eno Modro laguno/Vrnitev v modro laguno/Plažo ipd. pogledat - ne bi blo napačno, se mi zdi.

inigo, S Oliver maybe? Nisem pa še kaj ornk gledala letos, moram rečt. Sem bolj za ta malo brskala, ker sem ugotovila, da imam zase ČIST PREVEČ cunj, k so ble ČIST PREMALOKRAT rabljene & bo treba to nadoknadit. Štos je v tem, da v šoli ne znucam nič - v službo se pripeljem, sem tam, potem domov, kjer se preoblečem & mam lahko določeno reč za leta, leta in leta.

K glih omenjaš uggice - kaj pa pajkice, k imajo spodaj ful ozko narejeno - jaz mam take suhe noge tam spodaj, da mi ponavadi pajke visijo/štrlijo okoli gležnja - kje so take ozke-ozke down under? Any ideas? Hvala.
populis, lepo si darovala/nesla v vrtec za ustvarjanje, pridna!user posted image - pri nas so tudi vzgojiteljice zelo vesele, če jim kaj takega podarimo, ker imajo zlate roke in iz vsega naredijo pravi mali čudež. Non-stop nosimo plastične pokrovčke, pa zbiralno akcijo papirja smo imeli tudi v vrtcu, ...

Danes so izdolbli bučo, pa barvali buče/čarovnice/jesensko listje ... vsak teden imajo drugo temo, pred vrati visi A3 list & ga popišejo z dnevnimi aktivnostmi, da si starši ogledamo, kaj ustvarjajo - lepo, vedno preberem vse - me ima, da bi tud kaj pokomentirala, tko k tukajleuser posted image  user posted image  (lani smo imeli pa fascikel, k se je preko celega leta zbiralo, kaj počnejo, notri so ble fotkice, izdelki, ... - me je ene parkrat kar prijelo, da bi šla delat v vrtec, prav zaresuser posted image )

rebeca, a mi lahko, prosim, poveš, kje imaš ti plus kile? To se hecaš, a ne?

A pol zumba deluje - si si dol snela in zdaj migaš? Jaz sem nekoč tko pilates delala - zdownloadala z neta (tud vse frendice so dobile kopijo za novo letouser posted image ), pa je bla akcija ... zdaj, pravite, da bi blo dobr zumbirat se ... will do that ... soon ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2586
18.10.2010 21:02:47   
Inigo
K glih omenjaš uggice - kaj pa pajkice, k imajo spodaj ful ozko narejeno - jaz mam take suhe noge tam spodaj, da mi ponavadi pajke visijo/štrlijo okoli gležnja - kje so take ozke-ozke down under? Any ideas? Hvala.

jst sm jih zadnč kupla v Tally Weilu. sm kupla XXXS user posted image no, so mi glih fajn prav.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 21:05:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
18.10.2010 21:09:27   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jst sm jih zadnč kupla v Tally Weilu. sm kupla XXXS user posted image no, so mi glih fajn prav.

Jaz jih imam iz C&A

A sem jaz na napačnem forumu, mogoče na kakšnem otroškem oddelku???

Neposredna povezava do sporočila: 2589
18.10.2010 21:13:28   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Jaz jih imam iz C&A

A sem jaz na napačnem forumu, mogoče na kakšnem otroškem oddelku???

hehehe! sj res smešn... majo čudne številke... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2590
18.10.2010 21:40:56   
glugluglu
oj,

če se katera spomni od prejšnjega tedna ko se je Tian preščipnil v prstek: zadeva se je poslabšala in danes zjutraj smo se šli k P pokazat, ker je dobil med vikendom vse vneto in močno rdeče. No ampak ni kritično, je rekla, da bo nohtek sam odpadel ko se bo do konca razvilouser posted image , samo meni je že to zoprnouser posted image . Fora je bila v tem, da mu je v petek še en v vrtcu na ta prst stopil in je najbrž še poslabšalo zadevo.

Spanje: čakam na magična 3 leta starostiuser posted image , prej očitno ne bom doživela, da bi spali celo noč.

vrtčevski sklad
: ga nimamo, ampak pri nas je toliko malo nadstandardnih dejavnosti, ker občina kao ne da denarja, vrtec jih pa noče vpeljati, ker je toliko več tistih, ki tega ne bi plačevali, pa tudi vse ostalo je bolj slabo tako, da smo se na zadnjem svetu staršev odločili, da ga ustanovimo, da bi mogoče vsaj tisti, ki lahko kaj prispevali. V šoli dajemo 1xnamesec 1EUR in se od vseh staršev, ki to zmorejo na leto ful nabere.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
18.10.2010 21:59:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

vrtčevski sklad: ga nimamo, ampak pri nas je toliko malo nadstandardnih dejavnosti, ker občina kao ne da denarja, vrtec jih pa noče vpeljati, ker je toliko več tistih, ki tega ne bi plačevali, pa tudi vse ostalo je bolj slabo tako, da smo se na zadnjem svetu staršev odločili, da ga ustanovimo, da bi mogoče vsaj tisti, ki lahko kaj prispevali. V šoli dajemo 1xnamesec 1EUR in se od vseh staršev, ki to zmorejo na leto ful nabere.

sem že položnico dobila tako, da lahko samo sanjajo o kakem skladu ... 278 €, pa smo bili septembra le 6 dni v vrtcu user posted image

metuljčica, imaš mail user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 18.10.2010 22:04:45 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 22:06:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2593
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 22:08:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 22:19:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2595
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 22:21:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2596
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 22:24:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2597
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 22:43:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2598
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 22:49:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2599
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 23:11:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?