metuljcek321
|
'Evening! Danes sem imela pa tolk dela k da bi skušala cel teden strnit v nekaj ur - norišnica ... in vedno je tako pred počitnicami - na polno. NE vem, kako bi mi ratalo preživet brez post-it listkov --> Nobelovo za izumitelja, pronto nespalčki - oh dear God, revči - tamaučki & starši, jaz upam, da se kmalu vnese vse skupaj - mogoče bo pa premik ure postavil stvari v prave tirnice. Naša tud zdajle nekaj noči mene kliče, ampak se nisem dala & je po 15-ih minutah zakomirnila ... jok, brate, odpade - ko se spi, se spi. Sva jo mogla potem danes zjutraj budit, ker bi madam spala dlje, ampak si ne moremo privoščit, ker se nama orto mudi v službo, tko da je bla 7.05 auf, 7.25 v avtu ready za v vrtec, 10 minutk kasneje že v igralnici - smo meli ornk tempo, ja bolančki - neeeee, hitro bolezni stran, to ni fer, da napada otročke. Ta teden pišemo v vseh razredih teste - vse skopirano, pripravljeno, upam, da se bodo dobro naučili in ne bo nerpijetnih presenečenj, ki bi jim zagrenila počitnice. Varstvo vozačev (tista nova ura, k sem jo kasirala ob ponedeljkih po pouku, in se mi je zadnjič zdelo, da je konec sveta) je prav super - mal počvekamo, se gremo kakšen kviz, naredimo naloge, kakčno novičk iz domačih logov zvem - skratka, ni se za pritoževat. Res je vsaka stvar za kaj dobra - preverjeno nakup čeveljčkov/škorenjčkov brez Anje - ja, sem kar izvedla & se zmenila, da prinesem zamenjati, če slučajno ne bi blo prav. Kupila sem v Deichmannu, k je around the corner, tko da ni panike. Pa ji je k sreči oboje prav (oz. je ob žabicah + debelih nogavičkah še mal lufta), čevlje je že danes imela in šarmirala naokoli, frajla naša. Tims, dala sem 28 evrov za oboje - meni se zdi blazno ugodno, sem pa zadovoljna z njihovimi čevlji - kot sem že večkrat napisala & mala jih je imela že kar nekaj parov - vsi ok. Speaking about shoes, populis, crocsice smo prerastli, jih imam dane na stran, da ti jih ob priliki vrnem - I haven't forgotten. Se bova enkrat zmenili, OK? Majuška, 3 x hura za šefa! Kaj si si pa zaželela, če ni skrivnost? Lan, bravo za fajn noč, naj bo še neskončno takih, prespanih. A ti to resno, flower, da ne verjameš, da je blo 5 takih - to misliš vse od dneva 0 pa do danes? Punce moje drage, sočustvujem z vami, meni se odpelje, res.