|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:00:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:10:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2652
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:38:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2653
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:43:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2654
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:44:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2655
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:44:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2656
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:45:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2657
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:48:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2658
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:49:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2659
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:50:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2660
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:52:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2661
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:53:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2662
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 12:57:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2663
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 13:00:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2664
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 13:03:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2665
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 13:08:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2666
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
19.10.2010 14:31:05   
3jeMi
oj...

sem vas prebrala.........majku mila...

najprej... koš user posted image  in user posted image  za vse bolančke in poškodovančke user posted image

user posted image  za pridnost, delavnost...

spanje... še vedno ena misteriozna stvar... včasih celo noč bp, časih pa kr neki... user posted image

vrtčevski sklad... mi nimamo, imamo pa... zbiranje praznih kartuš za printerje (pišuka populis, sem se zdele spomnila, da si enkrat imela nekaj zame, sem pa tudt user posted image ) in novoletni sejem, kjer se kupuje po načelu, daj kulkr češ... naša babi je lani tam pustila 20, midva pa 10... kar se mi zdi, čisto OK...

aja, metuljček je spraševala za kombinezon... jaz mu bom kupila dvodelnega, zaenkrat bo pa verjetno v uporabi še lanski "pajac"... smo probali in mu je še vedno malo prevelik user posted image ...

sem pa danes jezna na moja dva deca... bljak... najprej mali zjutraj, ker je očka šel prej od doma, je takoj našel eno malenkost in začel tulit, sem rabila 10 minut, da sem na njega spravila čevlje (mimgrede so šli 3x dol in jasno nazaj gor), jopico in anorak... drekec mali, sem ga 2x čez rit in mi sploh ni žal... prideva ven, naju dedi čaka, mulc pa plato obrne in se začne obnašat kot, da ni nič... oz. Lej, dedi kolk sem jaz bogi... mulc...
potem pa še dec in njegova mati oz. njihova familija... joj, raj ne rečem nič... šparam za zvečer, ker mu jih bom par napela... user posted image ... danes pa ne bom igrala po njegovem načelu: Ti se s svojimi zmeni, jaz se bom pa s svojim.... **** pa tako načelo, če na koncu vedno moji rešujejo tvoje... duck off... na, pa še un hudič s krvavca je kle... res, kje se je ta baba najdla... user posted image

aja, žabe... ne še... delam tako kot inigo... ko gremo tako za ornk ven, podložene hlače, drugače za vrtec pa dokolenke oz. čezkolenke user posted image  in debelejšo trenirkico... aja, spodi pa še zmeri plenico... včasih se spomni pa reče, da gre na kahlo, naredi lužico... za kakat pa točno ve, da ga, pa ne pusti plenice dol dat... user posted image ...

a sem še kej hotla... ma, ja zihr, samo sem tolk ne vem čist dobr kaj... sam sm... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2667
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 14:53:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 14:54:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2669
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 14:56:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2670
19.10.2010 15:28:15   
Inigo
flower - jp! to je to! Brin ponavad tuli ker mu kj ne pustim nest v vrtec... ponavad je to... ja 1x ugibaj... DUDA! popizdla bom zarad te dude. ampak zdj je res totalno neprimeren čas. bomo že! user posted image

kuham gobovo juhicoooo! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2671
19.10.2010 15:29:52   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: populis

flower: Lara se po tleh glih ne meče, začne pa takoj nergat če ni po njeno. Isto imamo z oblačenjem in obuvanje. Ne tele čevlje ne tole bundico, pa nova besede na tapeti je NEHOČEM tole , all day long. Če sva same kr vztrajam da je tako kot je prav, včasih me pa tud nafintira.
sicer pa če se noče obut ali oblečt, dam v ruzak in jo potem oblečem na poti iz avta, čevlje pa pač v rok inesem, kaj pa druzga.

aha, maš malo stilistko doma. tut mi mamo doma hudga stilista! s tem, da jst vsak večer pripravim cote za drug dan. in si včasih kr sam zbira: te hlače, to majčko... tte nogavičke... pa ponavad kr lepo skup napravi user posted image če je primerno temperaturam kar zbere, mu seveda to tut pustim. in pol je cel ponosn, kaj nosi... pravi petelin! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2672
19.10.2010 16:09:55   
neboglasnica
Ojla!

Evo mene s totega Maribora... samo tole bom rekla: živeli smetarji, res so carji! user posted image user posted image Seminar pa dolgočasen, za zaspat.

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Vidm da sem sama bolj kot ne.

Tole sem vas še hotela vprašati. Ali imate za otroke sklenjena nezgodna zavarovanja in kje, kolikšna je mesečna premija ? V vrtcu namreč niso nezgodno zavarovani, vsaj pri nas ne.

Jaz sama zavarujem vse tri otroke in sicer pri ZM.

Glu: ojoj, bogi Tian.

Majuska: odločbe so kasneje... Pa ne pozabi novembra še enkrat oddat vloge!

spanje: jaz o neprespani noči sanjam reci in piši že 12 let. Če pa že deca smrčijo, pa mati bluzi kaj je narobe, da spijo.

Zimska: sva že po telefonu čvekale na to temo, aneda?

Metuljčica: se podpišem pod tvoje kar se tiče nove user posted image . Pa vem kdo je in jo spoštujem, samo zadnjič sem vstala z levo nogo in mi ni ravno prav, da me bo kar vsaka smrklja klincala.

Mojcek: tortica se vabljivo sliši, samo sem se ustavila že na Trojanah. Pa drugič!

Kaj sem še hotela? Hmm, jeb...emšo.

Aja, 3jeMi: glede rdeče tete se pa simpl porihta, kar punce vprašaj. Samo ata ali pa kdo drug mora malce skočt, mama noge narazen, malce sreče in to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 2673
19.10.2010 16:42:20   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Metuljčica: se podpišem pod tvoje kar se tiče nove user posted image . Pa vem kdo je in jo spoštujem, samo zadnjič sem vstala z levo nogo in mi ni ravno prav, da me bo kar vsaka smrklja klincala.

Aja, 3jeMi: glede rdeče tete se pa simpl porihta, kar punce vprašaj. Samo ata ali pa kdo drug mora malce skočt, mama noge narazen, malce sreče in to je to.

ad1... tudi jaz... pa prej nisem vedela, če se mi ljubi s tem ukvarjat... user posted image ... itak se mi pa po stilu pisanja malo svetlika kdo bi to lahko bil... se mi je pa roko na srce vse skupaj malo zamerilo... zato sem pa naredila en krog po stanovanju, pa lego kocke, itd.... user posted image user posted image user posted image ... aja, pa itak je bilo naprošeno, da se vse skupaj pozabi user posted image

ad2... a se ti zdi, da na tisto kar sem napisala, sem danes razpoložena razmišljat o čem takem... i don't think soo... user posted image user posted image user posted image

tortice... a je kdo reku tortice... sem tamalemu spulila eno kinder čokoladko... samo je neki majhna... a ni no?...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
19.10.2010 17:51:53   
Inigo
tortice... a je kdo reku tortice... sem tamalemu spulila eno kinder čokoladko... samo je neki majhna... a ni no?...

BV če ni cela škatla! user posted image midva sva taka frajerja občasno... pojema vsak svojo škatlo! user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?