phelps
|
Brojim sitno 12, kmalu bomo na enomestni številki Ječi12, nisva šla včeraj na košarko, ker sem jaz čez dan malo pretiravala z aktivnostmi in sem imela proti večeru trden trebuh kakor kamen - skala - kost, ali kako že . Pa še moj je rekel, da sem vidno utrujena in naj raje počivam. Po pravici mi je prav pasalo se malo dat na off in ga opazovat, kako obeša perilo . Moram pogledat spored, definitivno bi šla rada pred dnevom d pogledat te opevane Stožice, ker jih še nisem videla v real... Da ne govorim o sexy postavnih košarkaših - visoki moški so me vedno privlačili Danes sem ok, spala čisto celo noč in se zjutraj komaj privlekla do wc-ja tako sem imela poln mehur... Edino lačna sem kot volk, zjutraj sem pojedla 3 kajzerice z evrokremom, meni se je čisto utrgalo , sem potem komaj dihala, tako sem bila polna... In zdaj bi spet nekaj jedla . No, danes je mera polna, zato se bomo malo zadržali (sem že razložila Phelps, ziher je ona kriva za najino lakoto )... MalaNeli, drži se, kjerkoli že si Pupe, vas ginekologi vaginalno pregledujejo? Jaz sem imela že 2x samo ctg in izmerila mi je obseg trebuha... Danes sem dobila novi katalog BC, če bo kakšen bon padel, že vem, kaj bom kupila