izalina
|
Ojla, že drugič pišem post in upam, da mi ga ne zbriše . Mi smo pa ta teden malo tečkani....čez dan spimo zelo malo oz. zaspi in se zbudi čez pol urce in je čez eno urco že spet tečka, ampak takrat ne zaspat. Zvečer smo pa tako noro zaspani, da jo komaj uspavaš. Že zaspi in čez minutko spet sirena.... V ponedeljek se je prvič obrnila s hrbta na trebušček in zdaj se samo obračamo ter jo lovim po celi dnevni. Blazina je čisto premajhna postala, bomo mogli še eno kupit. Najbolj so ji pa všeč kabli Pitje - tudi pri nas je tekočina problem. Komaj da kaj spije. Ko spije 60ml na dan je že velik čudež. Vode ne mara, čaja tudi ne. Tako da ji potem dam jabolčni kompot. Dopolne ima ponavadi jabolko za malico in potem ji podturim to vodo za pit. Doma imam pa pet različnih čajev za dojenčke, ampak nobenega noče. Sem pa to omenila P in je rekla da če bo žejna bo že pila. Sva pa samo na AM. Mi jemo od GH za enkrat sadje in zelenjavo. Sem včeraj za foro še enkrat prebrala ta najnovejše smernice o uvajanju GH. Notri piše, da začneš z zelenjavo, nato žitarice, potem meso in šele nato sadje. Sploh ne vem zakaj še berem to Itak mi bo P na naslednjem pregledu povedala spet nekaj čisto novega. Zadnjič mi je rekla, da naj ne kupujem hrane za malo v DMju ali Mullerju, ampak v lekarni. Dobro da ni blo mojga zraven, ker bi blo joj. JAz sem ji samo rekla, da bomo še naprej kupovali v DMju ali Mullerju. Kašice - za enkrat jih še delam sama in upam, da jih bom čim dlje. Ker ko pogledam rok trajanja teh frutkov idr. me kar zmrazi. Kupljene bom uporabila, ko bo res nujno. Kaki - njamsi njamsi. Pa še domače dobimo naslednji teden Kako pa pripravite kaki za tamale . Ker ima polno nitk notr. Juhica - morem priznat, da še v življenju nisem skuhala kokošje ali goveje juhe . Pa je tudi ne znam. Mi jo pa mami ali pa tašča kdaj pripravita za v skrinjo. problem v juhi je samo to, ker ne vem kdo bi meso pojedu in mi je potem škoda se sploh spravit kuhat. Tako da za enkrat bosta še kar tašča in moja mami kuhale juho. Zelenjavno juho pa znam skuhat, samo brez kakšne jušne osnove.....no jaz temu rečem zelenjavna juha . Spanje - zaspimo malo pred 20h in spimo do 2-3h. Nevem zakaj se spet zbujamo, ker smo spali že do 6h. Jedli bi pa mi neprestanoma. Samo nekako poskušamo na 2-3 ure. Mi pa spet spimo, dopoldne že drugič. Ampak kaj ko spet samo za 20 minut. A ima katera kakšen pameten nasvet, kako naj malo pripravim, da bi spala več kot pol urce sej če se zraven nje uležem in še jaz zaspim pol spimo več kot 1 urco, ampak si tega ne morem lih vsak dan oz. več krat na dan privoščit. No ali pa če bi se diploma mogoče sama napisala, med tem ko bom spala . Upam da se megla htro dvigne, ker bi šla rada malo ven na zrak....
|