Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, vsakič ko grem gledat preletim najprej to, potem se spravim pa brati še ostalo. 
Včeraj ju še ni bilo. No saj se ne sekiram drugače, ker imam itak ves trebuh poln strij še od prej, ampak vseen sem bila prepričana da jo bom odnesla brez, sploh k mam tak mini trebušček
No, sem dokaz, da razna olja in ostalo proti strijam ne deluje...vsaj pri meni ne. He he...bom imela vsaj spomin na prvo nosečnost tudi na svojem telesu.
Pa enkrat sem kuhala krompir in ko sem hotela odliti vodo, sem jo polila čez roko AUČ! Na srečo nimam novbenih brazgotin, na trebuhu sem pa imela še do nedavnega liso od opekline, ampak je pa sedaj izginila.
prej, ko je Peter šel tašči pokazat dojenčkovo sobo, pol sta pa šla šlatat prsno črpalko in flaške, ki so bile prekuhane... No in zdaj lahko jovo na novo.. Pa sem rekla, da imamo povsod razkužilo, ker bomo tega hudiča imeli še kar nekaj časa, ko bo Peter že zdrav...Ah...
me je zaprosil za roko. Jaz pa vsa v solzah, ker nisem niti slučajno pričakovala. Tako da si bom zapomnila 20.10.2010.
novembrska (PDP 13.11.2010)
HANA, 2900g, 51cm
, 2805g, 50cm
, jaz pa za računalnikom!
in pa še zadnje cotke. Za kosilo si grem pa po pico
a ima katera od vas spakiran v torbo Diantal gel? Me spet matra da bi si ga kar kupla, po drugi strani pa mi je škoda denarja