|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
23.10.2010 11:59:39   
Dudica1
uf da ga ne posesam leto in pol pomojem več notr ne morem pridit user posted image ...čeprav zdej je ful bolše ko mamo novega,ker ne pustim več da se notr je,tko da mamo samo od peska umazane tepihe drugo je ok.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
23.10.2010 12:25:57   
Leela
oj ivana...se vidimo. Mleka ne rabiš nosit, hvala. Se tudi pri nas že dobi tako ampak ga tudi ne smeš piti, če imaš alergijo.

Pri nas je že dva dni luda kuča. Danes je boljše. F. je imel vročino, sedaj je nima več ampak je ves tak poten. Tako, da danes bomo še notri.

živa super za izboljške v stanovanju user posted image

nikolet user posted image  za vas, držite se.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.10.2010 12:43:48   
koala.cek
dan,

mi smo se pa cel dopoldan potepali in šopingirali. no sej smo tudi zunaj igrali.

ob devetih smo bili že v lesnini, kjer sem za zmajčka nabavila taveliko posteljo. danes in jutri imajo 15% popust, no pa 5% na gotovino, pa še dobropis sem unovčila tako da sem še v plusuuser posted image

potem smo šli v baby center, kjer sem nabavila še prenosljivo ograjico za na posteljo. zdej se lahko zares selimo sem in tja.

pa v ciciban sem šla otroku kupit copate. je bil zdaj kar v croscicah, pa v teh tudi ne more laufat in plesat ane ?

seveda smo obiskali lumpija in zunanja igrala, pa šli na kosilo in evo, zdaj me čaka samo še pospravljanje rož iz okenskih polic.

smo bili kar uspešni ane ?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.10.2010 13:39:42   
maja1488
Dan. me smo tut same. Nč koristna nism bla, razen tega da sm kosilo nardila. Z je zakuhala, M je na meji da zakuha. Ena kašlja, druga smrka. Ah neverending story.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
23.10.2010 13:41:51   
Anonimen
Koalca pridni ste bli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa čakamo, da se otrok zbudi. Sicer je šele dobro zaspal, tko da kr naj še spi, ampak ko se zbudi gremo v LJ. Jst pa cel dan pridno laufam sšilca in pralni stroj, tko da mam zdej trenutno menda že skoraj vse oprano in posušeno user posted image

Pa lačna sem user posted image Nevem kaj mi je... Pa mi dec noče v misli pogledat, kaj se mi je user posted image   Dobimo danes še luster za na balkon user posted image Pa izvedela sva, da dobiva tudi v spalnico vrata user posted image   Samo nevem kdaj user posted image Mah... Zdej že zavesa visi, tko da ni panike... Ko bo pa bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3505
23.10.2010 16:57:55   
šivilja
Še ena slamnata vdova. Nam je ata ušel v Benetke. Mama bi tudi, pa ima veliki sine danes sedem let. Smo šli dopoldan v mesto, potem smo pri babi pojedli kosilo (ki sem ga prinesla s seboj), popoldan smo šli pa še na tortico.
Zdaj smo doma - K. sestavlja darilo, He. barva pobarvanko, H. pa spi v avtu. Mama pa totalno povožena leži na kavču in RR-ja.

Jutri bo pa tortica pa malo obiskov. Samo moram tortico še dokončat in malo (veliko) pospravit, če hočem koga v bajto spustit.

Aja - včeri sva dala prvi del are, naslednji teden še ostalo od are, do konca meseca pa celo kupnino. Sploh še nisem vesela - me kar vrta, če sva se prav odločila. Trenutno se počutim, kot bi se sredi oceana vrgla iz ladje in ne bi znala plavat.
Samo zdaj mi ostane samo še - maši ručicama, maši ručicama (in upam, da ne bo sledilo: ma j.... se).

Spi se miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
23.10.2010 17:27:38   
koala.cek
šivilja pa to je super. kaj češ zdej razmišljat ? to je naložba. četudi ti kdaj zagusti, jo lahko prodaš kajne ?

jest se grem drug teden pogajat za parcelo. mislim, kukr da nimam dost drugega dela, zdej pa še to. samo mi je bil datum tako določen. ampak če bo pametna cena, je to to.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.10.2010 18:16:04   
PapuaNG
dan,

Mi smo šli pa dopoldne na tržnico, smo malega fino zmatrali, da je na poti nazaj takoj zadrnjohal že v avtu in spal do pol treh. Jst sem se pa malo čez ena 'malo ulegla' in spala skoraj do treh, ko je bilo kosilo več al manj fertik user posted image Zdej je šel pa moj na fuzbal, tko da sva sama z malim. Sem mislila it kej ven, pa je tko pihal, da sem se premislila, da ne stakne še hujšega prehlada.

Neposredna povezava do sporočila: 3508
23.10.2010 18:34:09   
nikolet
bila pri tašči... ne morem nič kot samouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful je boga... tast se mi je razjokal in objel nima moči kot samo joaka... smili se mi k je tako  navezan nanjo... tašča se samo še bori in čaka da pride hči iz cipra... samo še to čaka... ko smo bili pri njej, je samo spala, težko diha... boga je.... ko sem sestro uprašala če trpi mi je rekla da nič več.... upam da svakinja jutri pride čimprej in da jo še vidi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem k kolegici da se malo razjočem k doma pred mulčki ne morem

papa

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.10.2010 18:40:37   
maja1488
Nikolet user posted image user posted image user posted image  ti kr jokaj, pomaga.

Tašča se pa zdaj najbrž več ne zaveda. Boli je pa zihr ne.  Drži se. Mislim nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
23.10.2010 19:30:15   
Dudica1
Vem kako je,tolk kot je moja mama bila navezana na ata,tolk ga je mela rada res to ne vidiš več vsak dan da se imajo starejši še tooolk radi...tko da to je zelo hudo.Tudi meni je bilo za njemu res hudouser posted image .

Čeprav se samo rešijo vsega hudega (bolezni),ko je konec...žal je tko najboljše.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.10.2010 19:36:46   
eelyy
dann!

no jst sem pa danes cel dan sama doma nam  gre,samo sem zmatrana,ker za T. sam pospravljamuser posted image .Okopan je že in spi,Lina pa pri meni v naročju drema.
Smo bili zunej z mojo sestrico mi je pomagala tudi to je nekaj dobrega.Drugače pa itak cel dan perem,sušim,pospravljam in glancam stanovanje.

nikolet
sej bo...boš videla,kar zjoči se ti bo pomagalo in ti bo v srcu lažje.Upam,da svakinja čimprej pride,da jo vidi.

kolacek a ti si že zmajčka prestavla iz posteljce v tavelko posteljo.....sam je navajen na svojo posteljo me skrbi če bi ustajal.Jst nevem kdaj bi,ker sobico ki jo ima sestavlja eno omaro tko nisko  in nimam kam oblek zložit je vse nabasano,tko da bi morala sobo drugo nabavit

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
23.10.2010 20:06:07   
maja1488
Jao ej...ne morem da nebi...iz ene druge teme:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
23.10.2010 20:08:47   
betty.ford
nikolet, ti kar joči, bolje kot da držiš v sebi! user posted image
me je kar zmrazilo, ko si napisala, da čaka le še svojo hčero... volja...

super, šivilja, za novo nepremičninsko pridobitev! veseli se! odločitev že mora biti prava!
pa čestitke K. za rojstni dan! 7 je lepa številka! user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
23.10.2010 20:09:59   
betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jao ej...ne morem da nebi...iz ene druge teme:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti, ti, maja

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.10.2010 20:11:45   
Dudica1
user posted image ,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.10.2010 20:12:57   
maja1488
Aja K! Vse najboljše!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.10.2010 20:16:39   
betty.ford
čin!

user posted image

kocke naj bi bile namesto leduuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.10.2010 20:18:59   
majana79
šivilja, vse najboljše K., za parcelo pa tko k je koalka rekla user posted image itak bo pa vse ok

nikolet, važno je da ne trpi več, pa res upam da svakinja pride in da bo lahko tašča mirno odšla potem user posted image ti se pa kar izjoči, ko pa odide pa skupaj jokajte, ne učit otrok da je jok nekaj slabega

koalka, kateri konec imate pa vi ogledan? a tam kjer ste že zdej?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.10.2010 20:25:17   
Dudica1
K. čin čin user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.10.2010 21:29:50   
koala.cek
mmmm a takole je danes ?

mati šivilja in sine K - seveda vse najboljše !! user posted image

eelyy - ne zmajček še ne spi v taveliki postelji. danes sem šla posteljo šele nabavit, rok dobave pa je 40 dni. torej dva meseca sigurno še ne bo nič s tem. itak jo pa potem moramo sami postaviti, tako da....je pa res da pa uživa v postelji od tavelikega sina. jo zmeraj tja mahne in zdej bo on imel popolnoma enako.

majana - a si nora, da bi tukaj kupovali parcelo ? naši kriteriji so tako nizki, da vse kar si želimo, je DOLINA. nekje. in zdaj je ena varianta v okolici Kranja. bomo videli.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.10.2010 21:36:35   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

majana - a si nora, da bi tukaj kupovali parcelo ? naši kriteriji so tako nizki, da vse kar si želimo, je DOLINA. nekje. in zdaj je ena varianta v okolici Kranja. bomo videli.

user posted image user posted image

upam da najdete vam na dušo pisano

Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.10.2010 8:30:41   
maja1488
Jutro!

A sem prva? Pokonci od 5:30 user posted image  Spali...tko. Z se je skoz napenjala in stokala, po svečki je celo spala par ur.

Vreme v K. Jima pripravljam kopalnico, da se kr zdej skopata, ker se mi ju zvečer ne bo dalo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
24.10.2010 9:03:17   
Dudica1
Jutro!
Spali do 7.30 user posted image

Pa nekaj me zebe in vse boli tko da bom najbrž zbolela al kaj...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
24.10.2010 9:13:12   
majana79
Jutro!

user posted image spali za en k...

dudi, če maš lekadol c ga vzemi, men to ponavadi pomaga da se ne razvije naprej

Just nima nč za take primere? Mogoče če se kr z dušo namažeš?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?