Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Abrahama sem preživela, kar veliko sem preplesala
) ga bom cepila proti klopnem meningitisu in mislim, da smo zaključili z dodatki... No če bo hotel kaj potovat ,ali če bo kaka nuja bomo že.. Ja pa za gripo se nisem še odločila... Jaz se bom, pa mojega bom tudi (ga sploh ne vprašam
pripravlja za ven? Držim pesti, ali da greš rodit čimprej, ali naj se pa hudič umiri.. Upam, da nisi samo preveč razburjena....
Pa brcal je tik preden sem se spravila v posteljo.. No in sem se celo noč premetaval in čakala, da bo začel brcat... Ob 6 zjutrja pa krik iz Petrove sobe: mama, mamiiiii me boli....... Sem letela, kot zmešana kura, no in ko ga uspem umirit izzvem, da je vtaknil nogico med steno in posteljo in je ni mogel izvleči ven
, ki kašlja za znoret.. Ostalo je boljše, tole pa...
. Zdaj ko mi kaj začne, da kašnja... mu rečem, da me ne zanima...pol sm se še jst nalezla in sem imela ene 2 dni zabasan nos in grlo ponoči in sem kao ful smrčala, revež pa spat ni mogel