metuljcek321
|
Hojla! Popedenala stvari v šoli, zdaj sem majčken na off, potem še doprinos skupaj vržem in počasi nach Hause ... original Nodi - vau, odlično poje, se strinjam ... ja, Polona (ki je - btw, noseča z 10 let mlajšim Sašem T. ) res poje tko po otročje, mal sfali tone (za kakšno polovičko I guess, ampak zna bit tko, populis, kakor si rekla - da to sede otrokom) ... te pokolam ... tomorrow načrtujem izlet rpoti Rudniku - se slišiva z ačvekec - se veselim hruška - helex - sem šla prav gledat - enver heard of it - tole ven vrže: KLIK drž se ja, mojček, jaz sem glih po drugi strani harala, k si apdejtala - sem bla čist zgrožena, kje ste se moje julijke zataknile ... sam, da smo zdaj back on track 3jemi, če bo tisti vaši gospe kdaj zmanjkalo igralcev, se priporočam - prišepni, da sem zgovorna, pozitivna, nasmejana - tanartaboljša, skratka bolančki, s te kaj bolje - zunaj se svetlika, sonček bo počasi pokukal izza oblakov, tko da pričakujem, da b otudi vaše zdravje šlo v tem stilu na bolje ... poljubčki, pozdravčki, objemčki za naše male bolnike delovni zagon - predlagam kakšen dan na off - probaj, mojček, ti bo dalo energy za nove izzive. majuška, kako sekaj počutiš? Si uspela čez dan kaj svoje kosti položit v horizontalo? Da ne boš omagala od manjka spanca - da ti ne bo prveč energije pobralo tole nespanje ... pazi nase ... neboglasnica, kako hendlaš tamaučke? A Staš je v vrtcu ali bo cel teden doma? Kako dekleti? Upam, da je bl amin ibolezen samo začasna. zimska, kako so tvoji fanti? Napotnico je potem mož dobil? glugluglu, a veš, da jaz sem pa tko navajena na roke pomit, da prav redko pomivalca zalaufam - sem ena tistih duš, ki rada vse sproti pomije, pospravi, popedena, tko da niti ni neke možnosti, da bi se mi nabral dost velik kup ... in mi je tko čist OK ... pa še moj kdaj pomije & ni sile ... je pa to čist stvar navade, ja - al s napališ na eno ali pa na drugo varianto. Boš povedala, kaj je povedal serviser - a bo še mogoče pomivalca obudit k življenju al je šel rakom žvižgat. Speaking of rak - iz šolske knjižnice sem prinesla cel kamion knjigic za malečko & ene par jih je tudi takih, k se odpre stran in ven skoži žival a la 3D sistem ... pa imamo divje živali in potem 1 knjigico morske živali - pa vedno, vedno išče raka - kje pa je rak??? ----- iiii, tukaj je rak ... Anja ga je vidla na morju .... mi gremo pa na morje, se plavat naučit, .... Še en rakec ... naš mali rakec Lovro - kako kaj "operacija bazen z materino dušico"? Da bi blo treba čim manjkrat ponovit. inigo, kva se je to zadnjič dogajalo? Nič mi ni blo jasno ... kako Brin? Dogaja vama na polno, berem, da vama ni dolgčas Almera - kako Ronja? Pridno raste? Pa veliki brat Bor? Jo ima rad/jo stiska/boža/se igra pri njej? Poročaj, me zanima.