glugluglu
|
oj, mi doma, dopust zamenjala za bolniško, sem dobila injekcijo ketonala + baje apaurin (tako je rekla dr., samo ne vem ali je potem to sestra kar vse skupaj zmešala v eno injekcijo ), sem šla danes kar k zdravnici, ker so se ponovile bolečine (od prejšnjega tedna) in ker me je ta smotana vratna hrbtenica od torka kar naprej bolela in sem včeraj cel dan več ali manj počivala, za nobeno stvar, evo zdaj je maloo bolje, ....Moram iti na več masaž, se pravilno držati, telovaditi, plavati..... Saj malo smo bili danes zunaj, ker jaz imam zdravnico itak v LJ. in je bilo treba še kaj opraviti spotoma, samo jaz sem se bolj vlekla vsepovsod, ko smo domov prišli me je pa zmanjkalo. pomivalni stroj: še vedno pomivava na roko, serviserja ni, gledava in zaenkrat prevladuje Bosch. metuljcek, nam s 1.12 ne bo treba nič zamenjati TV ali kaj drugega zato, ker imamo kabelsko in so to že oni tam nekaj zrihtali, saj ne vem čisto točno kako to gre, samo ni nam treba menjati TV ali kaj kupovati, to je bistvo. vikend relax, rebeca super soncica, lepe mere lex, pozdravljena Nič, grem na domačo masažo....
|