nenka7
|
archie, ali ti zmešaš AM in svoje? jaz sem končno dobila črpalko, ki deluuuujeee bil je problem v tem, da tista, ki joimam ni ustvarila vakuma. sem vedela, da nisem tako glupa, da ne vem kaj je vakum in kaj ne... če ne vleče, ne vleče, pa konc! zdej si pa lepo črpam na uro in pol, sicer se mi je res občutno zmanjšala količina, ampak s tem se mi zdi, da se mi bo povečalo, pa bom magari delala tako kot archie, če noče več vleči, bo pa po flaški dobil. sem pa v 2 urah in pol načrpala bornih 20 ml kakšna beda, ful se mi zdi malo, logično da potem moj mali nima dovolj mojega mleka, mislim halooo jah sej bo, počasi, a ne? dokler ne obupam, bo takole tudi v redu... katrinka, jaz sem pa včeraj tako pozno glasovala, da mi še zdejle ne pustijo glasovati, če ne prej dobiš jutri zjutraj glas, sem si kar pod priljubljene shranila stran, da ne bom vsak dan iskala. do kdaj pa poteka to glasovanje? danes sem pa malo boljše volje, že zato, ker imam doma črpalko, ki deluje. ah ja, bo že. se pa pogovarjate koliko vam pojedo, pa se mi zdi, da moj poje precej manj kot vaši. čeprav je res, da sva mi zamenjala mleko in ima sedaj št. 1, prej je imel pa start, ampak na obrok mu dam tam nekih 70-110 ml, ima pa ene 5-6 obrokov na dan, torej skupaj nekih 650 ml recimo čez cel dan. zdej pa ne vem, ali mu dam premalo in bi mu morala dati več, pa pustiti da poje kolikor le lahko, ali kako to ve delate? a naštimate več, pa kolikor poje ali pač potem če še full vleče, naštimate še malo? no sedaj bo pa počasi čas, da se gospod zbudi, da se naštimamo za spanje, čeprav je malo zgodaj, sem mislila, da bo manj spal, pa da bomo prej se zrihtali, ma bom vidla, včerej sva šla šele ob polnoči spati, ko je tako dolgo spal popoldan, potem je pa spal samo 3h, jaz pa potem cel dan na glavo...