nenka7
|
katrinka, moj glas že imaš, upam, da bo kaj pomagalo teodora75 - tudi nama je danes P rekla, da naj bo kako uro na dan v lupinici in seveda handling čisto naobej in se preveč steguje nazaj, bo mami morala malo trenirati. sicer me pa tudi zanima za tale podatek o privat fizo.? kilogamčki - ne bom sploh komentirala - bo še čas, da izgubimo kar je odveč. jaz nobenih hlač ne spravim dlje kot do kolen mozoljčki - jih imamo tudi mi še vedno, ampak menda ni nič narobej, jih je P danes videla in je komentirala, da so samo moji hormoni še vedno, tako da se ne sekiram. lulček - sem vprašala P, pa je rekla, da zaenkrat nič, naslednjič mi bo pa pokazala kaj naj bi naredili z njim, je pa rekla isto kot ve - potegneš kožico narahlo navzdol in to je to smo bili pa tudi mi danes prvič na merjenju in naši podatki za seznamček: nenka7 - blaž rojstvo: 3570 g, 53 cm 5 tednov: 4420 g, 56 cm imam pa eno vprašanje - sedaj moramo našemu gospodu kar precej dodajati AM in posledično se mu ne ljubi več toliko vleči, jaz pa očitno zgubljam še tisto malo mleka, ki ga imam. ali mislite, da bi si lahko s črpalko ponovno malo vzpodbudila proizvodnjo? rada bi prišla vsaj na toliko, kot ga je bilo, čeprav sedaj ne vem koliko je to, ker nekak ne morem pomeriti, ker nisem še nikoli črpala, ampak po občutku, koliko vleče in koliko je potem še ves prestradan, pa se mi dozdeva, da izgubljam. razmišljam, da bi si kupila električno črpalko, lahko si jo privoščim in rada bi mu dala vsaj malo mojega mleka, ne vem pa, če bom s tem kaj rešila, da mleka ne izgubim!? kakšno je vaše mnenje, se da s črpalko kaj narediti? hvala za vse predloge in komentarje že vnaprej!! najbrž sem večino pozabila komentirati, ampak danes je za mano stresen dan in je bil kar naporen, sva se z nekaj spričkala, pa je to zame kar groza, ker se praktično nikoli, je pa res, da sem blazno občutljiva prišla nazaj iz pregleda... kar nekaj imam v glavi, da delam vse narobej, ker ga ne znam pravilno polagati in da je zaradi tega ves zategnjen itd. itd., potem pa še mleka ni in ni, pa je še to malo pospešilo vse skupaj, potem so pa tukaj takoj solze in nestrpnost do moža in kriza... ampak sva se že pobotala, kar je pa najbolj pomembno, ker stres pa tudi zelo negativno vpliva na proizvodnjo... ah, morala sem malo pojamrati, sej me razumete a ne? inčy, tebi pa en velik in dobrodošla spet med nami!! sabine, tudi tebi dobrodošlica!