|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
4.11.2010 12:05:59   
archie
dan user posted image

katrinka: ti kar daj vsako jutro gor link, da nas spomnis glasovat.

Lenca: ne pridobiva dovolj na tezi? upam, da bo kmalu kaj vec pojedla.
Jaz bi bila prva vesela, ce bi Teja vsaj malo manj jedla. Ponoci je pojedla 165 ml, cez 4 ure 140 ml... kar ni ji dovolj... spet je lacna. sibam

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
4.11.2010 12:43:14   
corfu
Dober dan

Glede kg, se še ne obremenjujem, panika bo ko bo treba v kopalke user posted image

Benika, ti imaš potem toliko stare kot jaz cca user posted image  jaz imam januarčka 2005, julijko 2007, pa septembrko 2010 user posted image

Jaz sem že kar oddala vlogo za sprejem v vrtec, dala jo bom s 1.10.2010, če dobimo seveda. Pri nas jemljo tudi sredi leta, sine je šel v vrtec z 3.1.2006. Ne sprejemajo samo pred poletnimi počitnicami, takrat je v vrtcu čisti kaosuser posted image  Porodniško imam do 22.9.2010, tako bom drugo leto lahko brez problemov pospremila sina v prvi razred user posted image user posted image

Naša Brina je in spi user posted image , res ne vemo da imamo to čebelcouser posted image  Upam, da tako ostane tudi naprej user posted image

Danes pa peljem naša dva junaka na plavanje user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
4.11.2010 12:43:25   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

katalenca, srčna hvala, rabim vzpodbudo, ker še malo, pa bom obupala... ampak se ne bom še vdala, mislim, da bom kupila črpalko in čim večkrat črpala, da se malo poveča proizvodnja, bom pa še malo na tej strani prebrala, pa da vidimo. ker vem, da archie si črpa in lepo daje po steklenički. me ne moti, da pri meni ne je, samo da bi imela še malo mlekca... bom poskusila res vse, šele potem bom obupala...

nenka7
Ne obupaj, sicer dojenje ni meni noben praznik ,ker ena stran še ful boli kot user posted image , ampak par krat na dan pač stisnem zobe. se tolažim da je to pač dobra naložba za tamalega. Jaz sem imela prvih 10 dni čisto premalo mleka, zredil se je samo za 30 g!!! ampak potem sem vedno pristavljala na obe strani, čez dan dojili ful pogosto, tudi na uro in pol. Sedaj se pa že na eni dovolj nahrani. Kupla sem tudi črpalko, da sem si dopoldan načrpala in potem imela za večeni dodatni obrok ali pa če kam grem, da ga ati nahrani.
Če pa je požeruhec, mu pa dodaj AM, sam da ne bo lačen otrok in posledično zelo nemiren...
Saj bo, mleko tudi ne zmanjka kar tako (baje) :))

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.11.2010 13:01:34   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

tinkatonka super ce ti Jakob takole zaspi, pri nas je to cisti no go. Neo vedno zaspi pri meni v narocju, ga pa ne nosim ampak sva lepo na zofi, ga mal popestvam, kaksno pravljico preberem in gre.

no sej za to metodo rabiš predvsem veliko živcev in potrpljenja, ker se moraš včasih tud po 10× vrnit k posteljici. Samo raje vidim to, kot pa da ga navadim preveč po rokah, saj je že tko zaradi krčkov več po rokah, kot bi lahko bil. No ampak nam kr ratuje, da tko zaspi, kot že napisano, predvsem meni, ker mož nima potrpljenja in ga raje nosi, da zaspi in potem odloži. GRRR!!

Nič...grme pripravit raztopino za krčke za ponoči...se beremo kaj jutri.

Lp Tina

kakšno raztopino?

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
4.11.2010 13:15:33   
benika
Lenča....glede učk ne vem, kaj naj ti svetujem, res neuser posted image Mogoče le to, da ji redno in čimbolj pogosto masiraj solzevode. Če se ne bo izboljšalo, ji jih bodo ščistili. Vem, da je tule na forumu kar nekaj mamic dalo to skozi, daj malce povprašaj.

Glede pridobivanja teže...koliko se je zredila? Ali lepo kaka, je plenička polulana? Zbujanje na 2 uri...mi smo Manjo tako zbujali in jo silili s hrano, dosegli smo sicer povečanje teže, je pa res, da je takrat dobila svoj ritem in se še sedaj čez dan hrani na 2 uri. Če pa je pri Neji res tako, da noče pit, potem je ne sili, ker boš samo ti živčna in posledično bo to ratalo nočna mora. 90ml mleka na obrok je precej. Računaj da Manja popije med 60-90 ml na obrok, s tem, da 90 ml popije zelo, zelo poredko.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
4.11.2010 14:29:00   
mala
No pa dajmo kavica - jutri 10:30 Kolosejuser posted image  midva končno pridevauser posted image

Drugače pa sva zdaj prišibala iz dolenjske, sva šla pogledat malo punčko moje sestrične in čeprav sta samo 1mesec narazen je že full razlika, naš je pravi dojenček zraven njeuser posted image  kako gre hitro pa še včeraj je bil majhna štručkauser posted image

Glede učkov pa tudi nam nagajajo, bomo videli kaj bo sedaj pediater povedal, upam pa da nam ne bo potrebno na čiščenje solzevodov...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
4.11.2010 15:17:03   
Natalija28
http://www.baby-center.si/PortalSLO/uploads/BC%20Novicke%20JANUAR%202010_low.pdf

http://www.shrani.si/f/H/LY/1DxMUrop/vozicek-baby-welt-trikol.jpg

Kak se vam zdi baby welt vozek? Imam namreč namen zamenjat vozek.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.11.2010 16:29:43   
JEJ
Ojlaaaa ... otroci so vsak v svojem elementu, imam celo čas, da nekaj napišem. Ema je danes čist druga ... ne vem čemu naj to pripišem ... mogoče temu, da sva šli danes 6 km turo od bloka do bodočega doma in je potem punca cele 4 uri zunaj se martinčkala.

Solzevodi: prvi sin je imel s tem probleme do 6. meseca, ko je šel tudi na čiščenje. Niso pomagala mazila niti masiranje solzevodov, tako da smo žal rešili takole, ampak je bilo pa takoj bolje. Saj boli ne, je samo neprijetno, ker otroka 3 držijo, doktor pa spiha solzevode. Poskusi pa masirati tako, da potegneš od vrha nosu proti konici in to kar z močnim potegom, tako da se na nosku vidi bela sled, če veš, kaj mislim.

Vrtec: mož je ravno včeraj hodil vpisat Emo in vložit vlogo za znižano plačilo, tako da imamo to rešeno.

Danes je bil tako lep sonček, da sem se res topila in sedela v kratkih rokavih pred hišo!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.11.2010 16:32:47   
JEJ
Natalija, odvisno kaj iščeš in rabiš. Kaj imaš pa sedaj?

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.11.2010 16:43:35   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: JEJ

Natalija, odvisno kaj iščeš in rabiš. Kaj imaš pa sedaj?

Ne vem niti kak se mu reče- pred časom je bil v akciji v Leclercu in sem ga kupila, ker mi je bil lep.user posted image  Šele nato, ko ste se ve začele pogovarjat o vozičkih sem videla, da je na neke stvari treba malo gledat. Ni glih preveč funkcionaln (vsaj meni se zdi). Pa če sem iskrena še zaj ne vem kaj iščem. user posted image  

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.11.2010 17:29:21   
Lenca78
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

lenca
- za tezo se ne sekiri,pridejo obdobja k otrok noce jest oz. za nas poje premalo, pol te pa preseneti - moja je v 14dneh naredila pol kile in sm bla ful presenecena, pri starejsi smo mislili kok kg bo mela k je skoz jedla pa mamo sele dobrih 9kg...
ona ze ve kok pojest,lacna ziher ne bo - jaz moje nism mogla prisilt da je jedla ce ni hotla

Evo točno to jest je ne prpravm da bi več pojedla pa da se raztrgam, to začne tko kričat pa pljuvat pa z jecikom vn porivat da ni varijante user posted image No ker v dolžino raste tud me mamo že 68 in 74 v uporabi user posted image mogoče pa sam noče bit k mami pa že zdej pazi na linijo user posted image

Aja je pa dons ji ratal se obrnt iz trebuha na trebuh tko hit k sm jo dala na trebuh da sm komi dojela, prvič pa tko express  user posted image user posted image user posted image

benika ja kaka čist normalno redno vsak dan včasih 1x včasih 2x na dan lula tud dost sam popije pa striktno 90ml ne glede na to kok ji nardim kaj je naprej sm pa že gor napisala je pa dobila v 6 dni manj k mesec gor 450g.

< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 4.11.2010 17:41:39 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.11.2010 17:53:37   
archie
Lenca: a tako velika je ze?? Mi smo ravno na prehodu iz 56 na 62. Lacna je pa se vedno kot volk. sedaj skoraj vedno poje 140 ml na obrok. Cez dan se hrani na 3 ure. 

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.11.2010 18:30:32   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

lenca
- za tezo se ne sekiri,pridejo obdobja k otrok noce jest oz. za nas poje premalo, pol te pa preseneti - moja je v 14dneh naredila pol kile in sm bla ful presenecena, pri starejsi smo mislili kok kg bo mela k je skoz jedla pa mamo sele dobrih 9kg...
ona ze ve kok pojest,lacna ziher ne bo - jaz moje nism mogla prisilt da je jedla ce ni hotla

Evo točno to jest je ne prpravm da bi več pojedla pa da se raztrgam, to začne tko kričat pa pljuvat pa z jecikom vn porivat da ni varijante user posted image No ker v dolžino raste tud me mamo že 68 in 74 v uporabi user posted image mogoče pa sam noče bit k mami pa že zdej pazi na linijo user posted image

uuu madonca je ze velika, lej prisilit je ne mors,une tabelce so pa okvirne pri dohtarjih - bos vidla,enkrat bo pa tok na kilazi dubla da ti bo dohtarca rekla da je prevecuser posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.11.2010 18:32:11   
malecka_mateja
dan!

benika in JEJ user posted image user posted image user posted image svaka vama čast za 3 otročke in vaše podvigeuser posted image

Lenca ne sekiraj se, včasih pridobijo manj včasih manj. Kot ti je benika svtovala saj vidiš kaj tvojemu otročku paše.

Natalija za kakšne terene potrebuješ??? Ta se mislim da kr na veliko zloži? Če rabiš za zahtevne terene potem velika napihljiva kolesa čepa bolj za mestno vozno pa ti pride v poštev tudi kaki Peg perego pliko ki se zloži v marelo. odvisno kaj rabiš.

Mi tudi že prehajamo iz 62 na 68, res se je v zadnjem mesecu potegnil in se vidno opazi pri oblačilih. amapk sej se upočasni potem.

ma katera tisti nastavek za v veliko banjo ko otrok notri leži  in je v veliki banji kot medo zgleda? ker naša banjica mu je premajhna in bi mu za prehod kupila to za v veliko banjo kasneje pa ima itak flipperja.???

katrinka imaš glas user posted image upam da rata

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 4.11.2010 18:34:35 >

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.11.2010 20:11:31   
nenka7
archie, ali ti zmešaš AM in svoje?
jaz sem končno dobila črpalko, ki deluuuujeee user posted image  user posted image  user posted image bil je problem v tem, da tista, ki joimam ni ustvarila vakuma. sem vedela, da nisem tako glupa, da ne vem kaj je vakum in kaj ne... če ne vleče, ne vleče, pa konc! zdej si pa lepo črpam na uro in pol, sicer se mi je res občutno zmanjšala količina, ampak s tem se mi zdi, da se mi bo povečalo, pa bom magari delala tako kot archie, če noče več vleči, bo pa po flaški dobil. sem pa v 2 urah in pol načrpala bornih 20 ml user posted image  user posted image  user posted image kakšna beda, ful se mi zdi malo, logično da potem moj mali nima dovolj mojega mleka, mislim halooo user posted image jah sej bo, počasi, a ne? dokler ne obupam, bo takole tudi v redu...

katrinka, jaz sem pa včeraj tako pozno glasovala, da mi še zdejle ne pustijo glasovati, če ne prej dobiš jutri zjutraj glas, sem si kar pod priljubljene shranila stran, da ne bom vsak dan iskala. do kdaj pa poteka to glasovanje?

danes sem pa malo boljše volje, že zato, ker imam doma črpalko, ki deluje. ah ja, bo že. se pa pogovarjate koliko vam user posted image pojedo, pa se mi zdi, da moj poje precej manj kot vaši. čeprav je res, da sva mi zamenjala mleko in ima sedaj št. 1, prej je imel pa start, ampak na obrok mu dam tam nekih 70-110 ml, ima pa ene 5-6 obrokov na dan, torej skupaj nekih 650 ml recimo čez cel dan. zdej pa ne vem, ali mu dam premalo in bi mu morala dati več, pa pustiti da poje kolikor le lahko, ali kako to ve delate? a naštimate več, pa kolikor poje ali pač potem če še full vleče, naštimate še malo?

no sedaj bo pa počasi čas, da se gospod zbudi, da se naštimamo za spanje, čeprav je malo zgodaj, sem mislila, da bo manj spal, pa da bomo prej se zrihtali, ma bom vidla, včerej sva šla šele ob polnoči spati, ko je tako dolgo spal popoldan, potem je pa spal samo 3h, jaz pa potem cel dan na glavo...

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.11.2010 20:21:51   
archie
Nenka: ne, jaz ne mesam mojega mleka in AM. Ne vem zakaj ne. Sem se navadila, da ce imam mleko, dobi moje, drugace pa AM.
In jaz ji vedno dam 100 ml ali pa 125 ml. In ponoci jo dam takoj v posteljo. Ce se ne umiri v naslednjih 20 min, ji dam se malo (danes mi je spila se 40 ml, kar pomeni skupno 165 ml!!!). Cez dan jo pa opazujem... vcasih ji dam se kaj, ce je res fuuul nemirna, drugace pa spije toliko, kot ji nastimam.
3 ure nazaj je spila 150 ml, zdele bo spila 100 ml... mi imamo lakotnika doma user posted image user posted image

in cestitam za crpalko!! user posted image user posted image drzim pesti, da se ti bo kolicina mleka povecala.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.11.2010 20:35:32   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

Natalija za kakšne terene potrebuješ??? Ta se mislim da kr na veliko zloži? Če rabiš za zahtevne terene potem velika napihljiva kolesa čepa bolj za mestno vozno pa ti pride v poštev tudi kaki Peg perego pliko ki se zloži v marelo. odvisno kaj rabiš.

Mateja-rabim ga za Dupleški teren.user posted image  Saj se je meni tudi zdelo, da se na veliko zloži. Bom še vidla kaj in kako. Hvala ti

Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.11.2010 20:53:21   
benika
Ne vem zakaj ne.

Zato, ker se to NE dela! Čisto prav delaš, ko ji ne mešaš.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.11.2010 20:55:49   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

Mateja-rabim ga za Dupleški teren.user posted image  Saj se je meni tudi zdelo, da se na veliko zloži. Bom še vidla kaj in kako. Hvala ti

Vsi terenski vozički se zložijo na veliko. Če rabiš voziček, ki se zloži na majhno, potem ti pride v poštev kak Peg Perego al pa Moon...Jaz še vedno pravim, da čez Quinny freestyla kot terenski voz ga niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.11.2010 21:11:30   
Izabelina
archie
a si sprot črpaš al za u naprej? mene tut mika, da bi to začela prakticirat, ker me tko bolijo bradavice, ko se krega gor na njih ker prepočas teče... pa črpalko mam tut, tko, da bi mogoče šlo...

dans je rodila moja najbolša prjatlca in to še na svoj rojstni dan... sinčka Tiana... k sm sms dobila sm kr souzna ratala... sm se spomnla nase ko sm rojevala pa tiste prve magične ure in pol sm Evo pogledala kok je že velika, se mi zdi, kot, da jo mam že odskoz... ampak me je pa zagrabl, da bi kr mela še enga user posted image ...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.11.2010 21:41:44   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

tinkatonka super ce ti Jakob takole zaspi, pri nas je to cisti no go. Neo vedno zaspi pri meni v narocju, ga pa ne nosim ampak sva lepo na zofi, ga mal popestvam, kaksno pravljico preberem in gre.

no sej za to metodo rabiš predvsem veliko živcev in potrpljenja, ker se moraš včasih tud po 10× vrnit k posteljici. Samo raje vidim to, kot pa da ga navadim preveč po rokah, saj je že tko zaradi krčkov več po rokah, kot bi lahko bil. No ampak nam kr ratuje, da tko zaspi, kot že napisano, predvsem meni, ker mož nima potrpljenja in ga raje nosi, da zaspi in potem odloži. GRRR!!

Nič...grme pripravit raztopino za krčke za ponoči...se beremo kaj jutri.

Lp Tina

kakšno raztopino?

Imam homeopatske granule za krčke, ki jih moram raztopit v vodi in mu jih potem dajem z kapalko.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.11.2010 21:46:24   
tinkatonka

ma katera tisti nastavek za v veliko banjo ko otrok notri leži  in je v veliki banji kot medo zgleda? ker naša banjica mu je premajhna in bi mu za prehod kupila to za v veliko banjo kasneje pa ima itak flipperja.???

Jaz imam (sem ga dobila za darilo od moževe žlahte ob Jakobovem rojstvu), ampak mi je to čist mimo. Jakob je tudi zelo velik in je res, da v banjici je že malo prostora, ampak tm na tistem medvedu ga pa še umit ne moreš dobro. Je bolj samo za ležat in okrog gledat. Tako, da je do sedaj ležal le enkrat notr, pa mogoče bo še kdaj, ko bom dala oba v tuš banjo, da bo mal aneja gledal. Za umivat je pa totalno nepraktičen. Sicer pa če ga boš kupovala kupi rabljenega na bolhi, sem jih vida kr nekaj, ki jih prodajajo za majhne pare.

kavica...jutri me najbrž ne bo. Imam namen it po Aneja po kosilu že v vrtec, kar pomeni, da bi se mogla okrog 12h že pokat nazaj iz BTC-ja, samo za slabo urco in pol se mi pa nekak ne da pakirat. Pa še en kup perila me čaka za likat, da ne bom čez vikend tega gledala, tako da dokler bo megla v LJ bom notri, pol pa pičim ven na sončka!

jazzy...a je kaj več denarja na računu. user posted image

Danes je bil prekrasen dan! Takih bi moglo biti več, al pa vsaj en na teden, da si mal nafilam baterije. Imela sem fajn družbo za čvek, Jakob je bil priden, Anej je bil priden, vreme je bilo fantastično, vglavnem čimveč takih dnevov.

natalija....jaz sem zelo zadovoljna z baby boom vozičkom. Terenski, lahek, zelo obvladljiv!

lenca....meni se je zdelo ful malo,ko sta z beniko pisali kok malo pojejo vaše punce. Otrok naj bi na dan pojedel nekje 150ml na kilogram telesne teže, pol pa računaj. Npr. 5,5kg×150ml=850ml na dan. res je da otroci odstopajo od teh tabel in da ni striktno, naš Jakob npr odstopa navzogr user posted image , tvoja pa navzdol. Upam, da ne bo kaj narobe in da bo pridno pridobivala na teži. Pa da bo masaša solzevodov uspela in ne bo treba na spihovanje.

popkovna kila...jo imamo, a katera ve kako s tem postopat? Pediatra imam naslednji teden,pa bom šele takrat več izvedela.

priprava na operacijo...uf moram mal razmišljiat o tem kako mojega, takrat skoraj petletnika, pripravit na operacijo žrelnice. Se bom pogovorila z otroško psihologinjo iz PK na to temo (HB je moja prijateljica), ampak meni se že zdaj srce trga, ko pomislim na to operacijo, pa jo ima šele konec januarja, ampak to bo tik tak tu. Benika vem, da imaš ti s tem izkušnje s tvojim Jakobom, mi moraš na enem srečanju mal povedat kako hospitalizacije mame poleg otroka izgleda. Če boš pri volji seveda.

Toliko za zdaj, se beremo jutri. Mirno noč vsem!

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.11.2010 22:00:45 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.11.2010 22:03:32   
tinkatonka
ovčka za voziček "drugič"...no vaša mnenja o tem ali jo boste imele ali ne, sem izvedela, ampak kje se pa to kupi??? Pa ali paše na vsak voziček?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.11.2010 22:07:55   
tinkatonka
az sem končno dobila črpalko, ki deluuuujeee      bil je problem v tem, da tista, ki joimam ni ustvarila vakuma. sem vedela, da nisem tako glupa, da ne vem kaj je vakum in kaj ne... če ne vleče, ne vleče, pa konc! zdej si pa lepo črpam na uro in pol, sicer se mi je res občutno zmanjšala količina, ampak s tem se mi zdi, da se mi bo povečalo, pa bom magari delala tako kot archie, če noče več vleči, bo pa po flaški dobil. sem pa v 2 urah in pol načrpala bornih 20 ml     kakšna beda, ful se mi zdi malo, logično da potem moj mali nima

Super za črpalko user posted image user posted image
Ampak pri meni je bilo isto, samo 20ml sem načrpala, kasneje ko sem jemala homeopatske kapljice sem malo več, ampak potem je pa Jakob nehal vlečt (archie a jih že jemlješ, kaj pomaga?) Meni črpanje ni drastično povečalo količine mleka, le za 10ml, ampak tudi Jakob ni prav vlekel in mleko ni nastajalo. Upam, da pri tebi ne bo tako in da se ti bo količina mleka povečevala.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.11.2010 22:14:18   
tinkatonka

dans je rodila moja najbolša prjatlca in to še na svoj rojstni dan... sinčka Tiana... k sm sms dobila sm kr souzna ratala... sm se spomnla nase ko sm rojevala pa tiste prve magične ure in pol sm Evo pogledala kok je že velika, se mi zdi, kot, da jo mam že odskoz... ampak me je pa zagrabl, da bi kr mela še enga .

user posted image user posted image user posted image za prijateljičinega Tiana!
Joj mene tud grabi želja še po enem otroku, sploh ko pomislim, da bom mogla it čez cca 9 mesecev že v službo. Ampak pol pa na stroške pomislim...ajajaj...pa tri otroke študirat poslat....grrrr pa moja ekonomska žilica.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?