|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
13.9.2010 7:25:47   
lananai
LeJo, po mojem ni panike. Jst sem bila nosečna kakih 8t, ko so mi na prvem pregledu ugotovili, da je plodek odmrl, je bil velik le za kakii 5t. Kar pomeni, da je bil v meni več kot 3t že odmrl... Zdaj bo pa res kmalu vse za tabo. Držim pesti. Oglasi se kaj, da se bomo bodrile naprej. user posted image

Sonček, smo, smo... pa kmalu bomo še boljše, ko dobimo zeleno luč za user posted image ! Potem pa novim zmagam naproti! Midve imava skor enako stare nagajivce doma. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
13.9.2010 20:20:14   
sonček85
lananai:O super ,držim pesti da čim prej.

Ja res je skoraj enako :)))))
Res so pravi nagajivčki,pa veselo čvekajo že ,....
uživajte


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
14.9.2010 15:13:02   
Rina2
Pozdravljene pupe!

Evo ponedeljek 13. je končno za mano. Bilo mi je grozno, a sem ga stoično prenesla. Mogoče zato ker sem jokala celo nedeljo. To je bila najbolj turobna, mračna, obupana nedelja v mojem življenjuuser posted image . Poslovila sem se od moje pikice in sedaj upam, da je napočil čas za nabiranje energije in pozitivnih vibracij. Odločila sem se, da bom upoštevala nasvete zdravnice, ki je ob odhodu iz bolnišnice svetovala, da naj pred ponovnim poizkusom počakam vsaj 3 cikle, da se maternica resnično opomore, saj je v nasprotnem več možnosti za ponovni splav. Ne vem, če bi še enkrat prenesla vse to. Verjetno bi morala, pa vendar. No seveda, tudi ta "abstinenca" ni zagotovila, da se ss ne ponovi. Podatek ki ga je včeraj povedal zdravnica (in sem ga že večkrat prej slišala) me tako ali tako vsakič znova šokira: menda je pri vsaki ženski v povprečju verjetnost za ss 1:4. Meni se zdi to precej šokanten podatek.

Imam pa (tako kot vedno) spet vprašanje za vas. Ali je katera naletela na kakšno spletno stran, kjer je mogoče malo več napisanega o abraziji, posledicah le te in ponovnih zanositvah po abraziji? Kakšen obširnejši članek mogoče? Sem pač takšna, da o stvareh ki se mi dogajajo želim vedeti čisto vse! V bolnici se je zdravnica nekako izognila odgovoru na to vprašanje in to me čist jezi.
Uf, sem se razpisala. No če katera kaj ve, naj prosim sporoči.

Lepo bodite punce in seveda user posted image za vse vas!


_____________________________

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!


(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
14.9.2010 15:34:43   
nadka30
dan
samo tolk da se na kratko javim, mi smo doma, po 24 urah popadkov na pet minut in končno zahtevanem narejenem cr sem rodila 9.9 ob 18.29 punčko MELANIE z lepimi merami 50cm in težo 3290kg. Danes smo prišli domov, šive mi bodo odttranili v petek tako da se sedaj na veliko cartljamo in skušamo čim bolje in hitreje okrevati.
Ko bom imela čas vas preberem in pokomentiram
lpuser posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
14.9.2010 19:00:23   
Kliki
Nadka iskrene čestitke za hčerko.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
15.9.2010 7:27:49   
lananai
Nadka, čestitke za hčerko! user posted image

LeJo, za nobeno tako stran ne vem, sem si samo malo po forumih prebrala, kar me je zanimalo. Se mi itak zdi, da imajo različni G različno mnenje o tem. Jst bi ravno zato, ker mi noben ne more garantirat, da bo naslednjič vse OK, zanosila čim prej. Je pa grozno tam v bolnici, ja. Meni je tudi bilo. Vse tiste luči in tista sterilna kovina... brrr... user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
16.9.2010 10:08:29   
nati29
LeJo, dobro da je zdaj to za tabo.

Ja glede abrazije si lahko na raznih forumih prebereš, ampka mislim da ni kaj veliko za vedeti, razen da posrkajo nosečnost iz maternice.
Meni so v bolnici rekli, naj počakam 2 - 3 cikluse, dr. Pušenjak pa mi je rekel, da če sem imela eno M, da lahko zanosim. To čakanje (se mi zdi) da bolj tisti G stare šole priporočajo, dr. Pušenjak se mi pa zdi tak bolj napreden, pa mu kar zaupam. Zato sem se odločila, da bomo po eni M kar poskusili; smo vedno čakali, prav delali, pa je bilo vseeno trikrat ss. No, to so samo moja razmišljanja.
Mogoče pa vseeno počakaj, da boš "ziher" user posted image .

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
16.9.2010 21:46:03   
Teni_
Nadka, čestitke za pupiko. Vse se je lepo izšlo.

Mi še na žalost vedno čakamo na ta težko pričakovani plus in priznam, da počasi obupujem.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
19.9.2010 14:13:34   
nadka30
punce hvala za čestitke ja teni na srečo se je po začetnih težavah končno vse srečno izšlo malo nas dajejo krči ampak to ni nič v primerjavi z lanskim 5 oktobrom, ko sem se morala zavedno poslovit od moje pikice, ki bo vedno z mano vedno bo moj otrok, ki je moral predčasno med angelčke in vem da me bo vedno apremljaj.

Teni držim pesti da te končno obišče plusek in kako si ste že v novi hiški?

Kliki hvala in tudi tebi želim ne želim privoščim ti mogočni plusek in potem jokajočega bejbija v naročju.

Punce; lejo,lananai,, nati popolnoma vas zastopim in vem kako se počutite in vem da ti pridejo kar solze v oči, ko ugotoviš kakšna je statistika glede ssuser posted image user posted image user posted image .Držim pesti da vas pluseki kmalu razveselijo
lpuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
19.9.2010 19:56:22   
Rina2
nadka še enkrat čestitke. želim vam čim lepše cartanje.

sicer pa, jaz danes spet obupujem. jutri moram namreč ponovno v bolnico na reabrazijo. user posted image user posted image user posted image user posted image evo tako zelooooo sem besna!!!!! Sploh ne morem verjeti. Pač niso uspeli prvič vsega sčistit....! še en poseg, ki bo pustil posledice... Danes sem moral na urgenco, in ko so mi povedali, kaj je na stvari sem začela kar jokati. Za tolažbo so mi dali eno injekcijo za krčenje maternice, če bi se na tak način mogoče čez noč sčistila sama. torej, če se do jutri zjutraj ne zgodi čudež....
ah, občutek imam da sem vsak dan korak dalje od mojega tako želenega bebija...user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!


(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
19.9.2010 20:53:41   
Teni_
Nadka, ne nismo tiste hiške kupili. Smo siu premislili, ker je bila vseeno preveč oddaljena od vsega kar naj je zdaj blizu. Imamo nagledano zdaj eno drugo, ampak jutrio komaj izzvemo, ali jo bodo eni drugi kupili ali ne. Smo drugi v vrsti.

Samo, da je vse ok, krčki pa bodo tudi minili.

Joj, LeJo, to pa je sranje. Sem ležala takrat na ginekološkem z eno, ki je prišla noter tretjič zaradi enega splava. Grozno.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
21.9.2010 21:33:35   
nati29
LeJo, ti revčka no. Imaš pa res smolo. Kako pa si zdaj? A si mogla na reabrazijo? Potem se pa vse skupi kar vleče pa vse skupi prestavi. Upam, da si se sama sčistila. Jaz sem dobila M, tako da ta mesec ne bo nič, mogoče nam drugi mesec uspe. LeJo, ti pa pogumno naprej, pa da bi ti bilo čim lažje user posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
22.9.2010 7:16:50   
lananai
Jst sem pa bila v ponedeljek na pregledu po abraziji. Baje je vse OK, maternica normalne velikosti. Sicer mi je G rekel, da se svetuje počakat 2 user posted image , ampak mi bomo že kar po prvi začeli spet na dojenčku delat. Nati, še imava šanse, da bova skupi klepetale v pričakovanju. user posted image Držim pesti za vse nas.

LeJo, kako si ti? user posted image user posted image user posted image zate!

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
22.9.2010 19:22:14   
Rina2
evo, še vedno sem doma in počivam, ker se reabraziji seveda nisem izognilauser posted image user posted image . v ponedeljek so na UZ rekli, da "je tega še precej in se samo ne bo sčistilo oz se lahko vname" tako sem imela še en poseg in sedaj na vso moč stiskam pesti, da so tokrat opravili tako kot je treba! resnično bi me še kakšni zapleti čisto dotolkli. glede na vse skupaj smo se dokončno odločili, da bomo počakal vsaj 3 cikle, preden spet začnemo delati na zanositvi. Ubogi moji maternici bom dala malo "dopusta". si ga zasluži user posted image

vam pa seveda držim pesti, da čimprej zagledate nove user posted image

lananai po koliko časa po abraziji si imela pregled pri svoji G. meni so na kliniki rekli, da naj imam kontrolo čez 4-6 tednov, kar se mi zdi precej čakanja na prvi pregled...

pa še user posted image user posted image user posted image user posted image za vase vas, punce

_____________________________

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!


(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
22.9.2010 19:51:45   
nati29
Iananai, ja bova naslednji mesec bova skupaj čakali user posted image .

Kdaj pa pričakuješ M oz. je ne pričakuješ?

LeJo, jaz sem imela pregled že po dveh tednih po abraziji, hotela me je naročiti čez 3, pa smo šli glih na morje, tako da sem bila na pregledu po dveh tednih. Ker si imela že tolk sitnosti, bi lahko prišla na vrsto prej, ne boš čakala 4 tedne.

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
23.9.2010 7:41:22   
lananai
Meni so zelo različno povedali. Moja G je rekla 4-6 tednov po posegu oz. po prvi M, v bolnici so rekli 3-4 tedne po posegu. Ker bi rada čim prej spet zanosila, sem se seveda odločila za drugo varianto. Maternica se je že vrnila v svoje normalno stanje, torej je bil pregled opravljen v primernem času.

Jst ta mesec še pričakujem M, ker eno po posegu sem se vseeno odločila počakat. Če bo točna, bi morala prit čez kak teden. Če je slučajno ni tale poseg kaj zmedel... Potem pa back in the game. Bom novembra delala testke. user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
4.10.2010 20:17:03   
nadka30
večer
vidim da bo počasi ta tema zamrla torej jo moram malo dvignit. Naša melanie lepo raste sedaj smo pridobili že skoraj en kilogram naša trenutna teža je 4170g, malo se matramo z dojenjem ampka očitno smo na dobri poti. Ponoči nas malo dajejo krči ampak vse se da prenest samo da imam zdravo in veselo punčko melanie.
In kako smo punce, kje se skrivate, upam da vas kmalu obiščejo pluski in potem čez par mesecev user posted image

lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
5.10.2010 8:44:00   
lananai
Se skrivamo ja. user posted image Jst nimam nič kaj novega za povedat. Prva M po abraziji je prišla točno in bo kmalu tudi odšla. Imam pregled pri G čez 2 tedna, potem bomo pa vidli, kako naprej.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
5.10.2010 12:44:47   
Kliki
Samo da vas na hitro pozdravim in povem da še vedno čakam na plusek.

Šibam v službo.
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
6.10.2010 17:49:08   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Samo da vas na hitro pozdravim in povem da še vedno čakam na plusek.

Šibam v službo.
lp
me too, pa je user posted image  prekleto vztrajnauser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
20.10.2010 14:14:02   
kejti
Na tem forumu me ni bilo kar nekaj časa ampak danes sem rekla grem mal pokukat.
Jaz sem tudi prestala 2 ss pri drugem ss sem tuji jaz imela reabrazijo tako, da te Lejo čist razumem kako se počutiš. No meni so še odstranili pregrado in sem potem zanosila, v nosečnosti so bile krvavitve potem sem se v 23. tednu začela odpirati in končala v bolnici. Ampak sem vseeno lani končno dočakala in povila fantka v 37. tednu nosečnosti. Napisala sem svojo zgodbo, da vam vlijem upanje za vnaprej.
Lepo se imejte!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
21.10.2010 13:51:08   
nadka30
dan
sedaj ko imam doma malo pupo mi včasih kar zmanjka časa da bi se oglasila na rr. Punce držim pesti za pluske upam da jih kamlu ugledate ter seveda da javite da imate pluseka, držim na polno pesti.
Pri nas je vse po starem, uživamo se na polno dojimo tako da imamo pri šestih tednih 5130kg tako da smo od poroda pa do danes pridobili skoraj cela 2 kilograma.
Melanie raste vsak dan pokaže kaj novega, sedaj se občasno že tudi nasmeji in pogovarja v svojem jeziku, mi pa si skušamo prevest kaj je mislila povedat user posted image user posted image user posted image .
Sem pa hvaležna da mi je šenkrat dano biti mama, ker po lanskem oktobru sem mislila da ne bom tega nikoli več doživela, bilo je hudo ampak se je splačalo še enkrta poskusit- UPANJE UMRE ZADNJE  in punce ne obupat, ker tudi vam je namenjeno biti mamice, ki bi za svoje otročke naredile vse in to ne samo enkrta ampak maice večim številom otrok.
lpuser posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
8.11.2010 18:18:51   
frufru
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
8.11.2010 18:24:59   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

user posted image user posted image user posted image


čestitam in sedaj uživaj kar se dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
8.11.2010 19:06:45   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

user posted image user posted image user posted image


Čestitke! Upam, da pridemo kmalu za tabo! user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?