|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
8.11.2010 6:51:37   
Hope2
danes bom skuhala govejo juho za cel teden, mož bo dobil govedino iz juhe, jaz pa najbrž grem ven na kosilo

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
8.11.2010 12:59:14   
naja17
telečji zrezki v omaki + pire

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
8.11.2010 13:10:56   
constanca

Danes so bili pa kaneloni (spinaca - rikota) in pa zelenjavna minestra.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
8.11.2010 21:54:18   
ronja
Danes je lubi kuhal: krompir, pečen v pečici in gratiniran s sirom, slanino in mlado čebulico. Za čez je naredil jabolčno-slivov drobljenec.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
9.11.2010 11:29:38   
Freya88
Danes le mrzel krompir (oz. krompirjeva solata se baje rece pravilno:D)... in meso na zaru peceno (kaksno se se ne ve, ker ga gre moj kupovat, verjetno pa kaksen piscanec ipd:D)...:)

Ronja... glede nakapljanih piskotov... je se kaksen drug recept, brez ovsenih kosmicev, ker jih moj videt ne sme?:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
9.11.2010 12:25:57   
mini86
ronja-a loh recept za ta gratiniran krompir..pa s čim bi lahko nadomestila čebulo

freya-ovsenih kosmičev se v piškotih ne vidi..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
9.11.2010 12:51:14   
constanca

Pri nas je danes dragi kuhal (uh, kok je men lustno!): riz z jajcem in korenckom in pa dal (dhal al kakor se ze napise).

Pri Ronjinih nakapanih piskotih se res ne vidi kosmicev. Preverejno vceraj. So pa res super! Hvala za recept Ronja!

Malo se bom vtaknila k krompirjevemu grateju. Midva ga delava vedno brez cebule itd. Zmesam 3/2 mleko in smetano, sol, poper, muskatni orescek in cesen. Pa zalijem krompir priblizno do polovice visine v pekacu (sicer plava potem, sprobanouser posted image ) in sibaj v pecico. Povrhu potem v drugi polovici casa pecenja potresem s sirom (ene sorte parmezanom). Pol se pa redimo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
9.11.2010 13:27:43   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
ronja-a loh recept za ta gratiniran krompir..pa s čim bi lahko nadomestila čebulo

mini, švedski gratiniran je brez čebule in slanine, ima pa sladko smetano in čez nariban sir..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
9.11.2010 13:32:05   
mini86
a paše gratiniran krompir (se pravi zlijem gor eno smetano pa posujem iz sirom), pečenica in repa..

kok časa se pa peče ta krompir..a more plavat

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
9.11.2010 18:04:20   
mateyka
ha, sem šele zdaj nazaj in si verjetno že spekla ter pojedla ta krompir user posted image
švedi majo fajn namočenega s smetano. jaz bi dala tudi malo soli not. potem maš pa dve opciji - surovega ali kuhanega tako pripravit.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
9.11.2010 21:21:46   
hmm...
Danes smo imeli juho, pečene perutničke in pomfri.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
10.11.2010 6:47:16   
Hope2
Včeraj je bila kvrguša po moje oz s pomočjo čiščenja hladilnika

Danes pa bo jota. Za mojga bo treba eno krajnsko klobaso še not vrčt

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
10.11.2010 8:57:51   
marta82
Hope a lahko recept za kvrgušo? user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
10.11.2010 10:17:51   
špelin@
Pri nas se jedi, ki so nam všeč, rade ponavljajo na tedenskih jedilniki, tako da je bila v ponedeljek ponovno na programu mesna lazanja (+ pesna solata), včeraj zelenjavna rižota, pečena piščančja bedrca in kristalka, danes pa čvažim golaž, zraven sem sicer planirala polento, ampak vidim, da je je zmanjkalo, zato bo pire krompir - se učim in nimam časa skakat v trgovino.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
10.11.2010 11:14:58   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Hope a lahko recept za kvrgušo? user posted image

http://www.coolinarika.com/recept/kvrgusa

Ampak jaz vedno delam po svoje, ker na tak način si hladilnik spucam oz porabim ostanke. Včeraj sem npr porabila kuhano govedino iz juhe in zelenjavo (korenček, grah). Včasih  pa dam not samo zelenjavo (zamrznjeno- korenček, grah, koruza) ali samo ostanke piščanca. Pa včasih kombiniram belo moko s polnozrnato pirino ali ajdovo moko. Pa čez naribam sir.
Na koncu več ni tolk podobno kvrguši, ampak nam je všečuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
10.11.2010 11:49:13   
naja17
No teli kvrguši jest pravim mutuša in je tale recept kar pravi, če pa pač pucaš hladilnik, pa sprobavaš, sej če je človk lačn, vse poje (al pa sem jest kr rajš lačna user posted image )...

Danes kuham pasulj, ampak to je za jutri... Za južno bojo pa zrezki v sezamu iz ostankov govedne iz nedeljske župe... Si bova kr neke hamburgerje naredla, pa je user posted image ....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
10.11.2010 11:57:18   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Pa čez naribam sir.

joooj, pa ne moreš čez kvrgušo naribat sir! user posted image

"gratinirana kvrguša na hope-in način" pol..  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
10.11.2010 12:25:29   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Pa čez naribam sir.

"gratinirana kvrguša na hope-in način" pol..  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
10.11.2010 14:16:38   
Hope2

Pa čez naribam sir.

jbguser posted image user posted image , Pr nas je sir zakon, skoraj vse kar zleze v pečico, oplazi siruser posted image user posted image .

Pa saj sem napisala kvrguša po moje in da na koncu ni več podobno kvrgušiuser posted image

Se pa ne spomnim, kdaj sem nazadnje kaj po receptih kuhalauser posted image , moram vse priredit, ker imam doma 2 izbirčni metki, ki pa so jima pol moje priredbe všečuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.11.2010 14:19:03 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
10.11.2010 18:04:11   
mateyka
oooo hope, ti si kot moja tašča - obe rabita majici s "sirnima" napisoma. user posted image
spredaj bi blo: "i sladoled jedem sa sirom" in zadaj: "sir ne more uničiti jedi - lahko jo samo izboljša!" user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
10.11.2010 20:02:18   
Hope2
spredaj bi blo: "i sladoled jedem sa sirom" in zadaj: "sir ne more uničiti jedi - lahko jo samo izboljša!" user posted image

prvi komentar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za drugega (odebeljeno) pa se strinjamuser posted image user posted image . No skoraj vedno, pretiravat tudi ni trebauser posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
10.11.2010 23:23:13   
mateyka
prvi napis je bolj za hec user posted image
drugi - kruta resnica za siroljubce user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.11.2010 9:42:51   
mini86
kosilo: sv. rebra v pečici brez maščobe, prčen krompir, solata: zelena s kitajskim zeljem

večerja: mrežna pečenka, krompir iz pečice, rdeče zelje, če se mi bo dalo še slani štruklji, koleraba in korenje na maslu, solata

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.11.2010 10:03:55   
špelin@
Porova juha in palačinke.

Btw: porabila sem dobrih 10 minut, da sem lahko oddala tale post - da vidimo, če bo zdaj šlo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.11.2010 9:55:13   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

freya-ovsenih kosmičev se v piškotih ne vidi..

Mogoce ne, se pa opazi ce so po novem v kuhinjski omarici:D
Drugace pa danes delam kraljevski krompir z rezinami prsuta in kitasko zelje:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Regratov med
Zdravilna rastlina regrat je poznana vsakemu. Zdravilni so listi, korenina in tudi cvetovi. Iz cvetov lahko pripravite ...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?