|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
18.11.2010 14:41:51   
Freya88
Danes zal spet ni casa... tako da smo mrzel krompir (ugotavljam zdaj ko tu pisem, da smo ogromni jedci krompirja:S)... in hrenovke:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
18.11.2010 21:10:28   
sanelaa
Ronja,

vaš jedilnik je pa strašno pester in meni čisto tuj, nevsakdanji. BI z veseljem kakšen teden preživela ob vaši kuhinji.....user posted image

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
19.11.2010 10:29:46   
Freya88
Kaj zdaj to, se nic vec ne kuha??:D
Mi imamo danes golaz, za zraven pa bom naredla krompirjeve zrezke... ker se mi da kuhat...:D

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
19.11.2010 21:23:29   
pelin
- 1. meni za tiste, ki smo udarjeni na slane svaljke: krompirjevi svaljki s skuto + omaka po bolonjsko + skleda motovilca s čičeriko...
- 2. meni za tiste ta sladkosnede: krompirjevi svaljki s skuto...posipani z mešanico prepraženih drobtin, mletih orehov in sladkorja  + jabolčni kompot s cimetom in klinčki...
Naj živi kuhinja kadar v njej kraljuje moja mama!!user posted image

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
20.11.2010 9:08:52   
Freya88
Mi smo si pa danes koncno privoscili `Martinovo soboto´:D imamo gosko, polnjeno kar z kruhovim nadevom, mlince in rdece zelje (to se ni 100%, si lahko se premislimo)...:)

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
20.11.2010 9:11:36   
ZARA
Pečenko iz mletega mesa z jajci + tenstan kromnpir + špinača + solata

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
20.11.2010 11:05:08   
karamela
Danes bo na hitro faširano meso, testenine, solata zelena, in posladek orehovi štruklji.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   [Brisano sporočilo]
20.11.2010 11:27:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
20.11.2010 12:18:32   
mini86
imam še eno veliko čvrsto bučo in jo bom nafilala s faširanim in posula z veeeeliko sira..zraven pečen krompir in solata

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
21.11.2010 17:36:43   
Freya88
Nedeljsko kosilo: goveja juhca, popeceni zrezki z gorcico, tenstan krompir, solata. Sladica: kremsnite:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
21.11.2010 19:21:52   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Nedeljsko kosilo: goveja juhca, popeceni zrezki z gorcico, tenstan krompir, solata. Sladica: kremsnite:)

user posted image user posted image user posted image mene je zdražla ena tema o kremšnitah par dni nazaj tako da sm js tud nardila kremšniteuser posted image o tem a so ratale al ne rajš nebi ampak probala pa sm aneuser posted image user posted image

no mi smo mel dons pohanha piščanca-pohani kosi ne zrezki, pomgri pa solata..sladica pa..kremšnite:)user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
21.11.2010 20:01:12   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mene je zdražla ena tema o kremšnitah par dni nazaj

Mislis tisto temo: Nikoli mi ne uspejo domace kremne rezine:(
js sem se namrec odlocla za kremsnite ravno zaradi te teme:D in so mi ratale... samo premelo kreme se nam je zdelo...:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
21.11.2010 22:38:48   
jeannetka
Včeraj: za predjed - rezine surovega lososa s solato in kuhano jajčko na toastu, namazanem z avokadovim namazom; kosilo oz. večerja: riba na žaru in krompir v oblicah, polit z česnovo-peteršiljevo omako (ima neko ime, pa sem ga pozabla), sladice pa se mi ni dalo delat.

Danes: faširana pečenka, ponjena z jajčko, riž in čebulna omaka.

Aja, solato pa če jema, jo jema kot predjed, ker je tukaj ne jedo zraven glavnega obroka :)

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
22.11.2010 12:44:43   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mene je zdražla ena tema o kremšnitah par dni nazaj

Mislis tisto temo: Nikoli mi ne uspejo domace kremne rezine:(
js sem se namrec odlocla za kremsnite ravno zaradi te teme:D in so mi ratale... samo premelo kreme se nam je zdelo...:)

jaaaa..to je bla ta..ta me je napeljala na to..user posted image

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
22.11.2010 12:45:46   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: jeannetka

Včeraj: za predjed - rezine surovega lososa s solato in kuhano jajčko na toastu, namazanem z avokadovim namazom; kosilo oz. večerja: riba na žaru in krompir v oblicah, polit z česnovo-peteršiljevo omako (ima neko ime, pa sem ga pozabla), sladice pa se mi ni dalo delat.

Danes: faširana pečenka, ponjena z jajčko, riž in čebulna omaka.

Aja, solato pa če jema, jo jema kot predjed, ker je tukaj ne jedo zraven glavnega obroka :)

a si v francijiuser posted image drgač pa una omakca je tržaška..

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
22.11.2010 13:09:23   
Hope2
pasulj

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
22.11.2010 19:06:09   
hrchy
evo, porocilo z nasega svedskega vikenda, kjer smo definitivno jedli prevec, ampak ce pa ne znam nehat... user posted image jedli smo takole:
Za vse prijatelje sem naredila male paketke z jabolcnimi kukiji - ampak to je bilo kar tako, ker sem morala porabit jabolka.
za vecerjo v petek je bila buckina juha z bucnim oljem (za probat, ker ga tukaj ne poznajo), italijani so pripravili lazanjo s spinaco in brokolijem, za sladico je bila pa rozica-pita (z breskvami in jagodami).
Za brunch naslednji dan sem poleg kupljenih stvari (salama, sir, cokoladni namaz), prinesla se domaco Philadelphio, pa namaz z gorgonzolo, omleta-rulado s slanim nadevom, pesto iz suhih paradiznikov ter marmelado iz roza-rogoze (sem jo morala prinest za probalt, ker sem jabolka za pektin dobila od enih prijateljev, ki so bili tudi zraven na vikendu). Moj je prispeval domaco peceno pasteto z jabolki. zraven smo rezali topel kruh iz peci.
Za vecerjo je moj skuhal odlicen golaz in krompir, za posladek po vecerji pa nougat-marcipan praline in beli mousse.
Naslednji dan smo skoraj pospravili ostanke, cesar je bilo pa prevec, so ap priajtelji z veseljem vzeli domov.

Pa hvala vsem, ki ste mi pomagale z idejami na tisti moji temi. kulinaricno je vikend povsem uspel (no, saj drugace tudi).user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
23.11.2010 10:04:13   
Freya88
Vceraj ni bilo casa in smo jedli sendvice:S za vecerjo pa sem na hitro naredila hrenovke v testu, ki sem ga slucajno se imela v skrinji.

Danes pa tudi ni casa:D tako da jemo pri ocetu makaronflajs:)

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
23.11.2010 10:15:36   
špelin@
Zelenjavni polpeti, pire krompir in brstični ohrovt v omaki.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
23.11.2010 10:49:13   
naja17
goveja župca (nedeljski ostanek) + puran v kari omaki + metuljčki

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
23.11.2010 11:46:53   
mini86
kaneloni s sirom in šunko, pomfri, solata iz kitajskega zelja

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
23.11.2010 15:57:40   
Hope2
Pečena piška, radič in muffini
Jutri bodo slivovi knedli
v četrtek goveji zrezki v poprovi omaki, pire in zelena solata ali motovilec
v petek rižota z lignji

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
23.11.2010 16:18:56   
jeannetka
mini86...res je, sem v Franciji. :) In to v predelu, kjer ne samo, da jedo solato ločeno od glavnega obroka, obvezno zaključijo obrok s siri - midva z mojim jih žal ne obvladama in zato, ko se že odločima za ta zaključek, improvizirama :)

Včeraj nisem imela veliko časa, tako da sem naredla samo kremno zelenjavno juho.

Danes pa riževe testenine z omako iz bučk in puranjega mesa. Sladica, malica in poobedek...Domačica, ki so mi jo moji poslali in se dobesedno bašem z njo. :)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
23.11.2010 20:42:54   
pelin
Mmm jst bi tudi lahko enkrat naredila kanelone ...jih že dolgo nisem....mogoče ko bom ekstra razpoložena, ker grozno nerada pečem palačinke, ker so mi ful zamudne...user posted image Pa na  tisto mleto pečenko ala Štefka se tudi nikoli ne spomnim, pa jo imamo tudi vsi radi...
Danes smo imeli špagete s paradižnikovo omako in šunko...kuhal možek...jast sem prišla domov zvečer samo jestuser posted image ...

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
23.11.2010 20:52:59   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

...ker grozno nerada pečem palačinke, ker so mi ful zamudne...user posted image ...

Heh jaz jih ene par let nazaj tudi videt nisem smela, tako mi je slo na zivce peka... ampak sem sedaj ugotovila, da je najlazje med peko le-teh se nekaj zraven pocet...:) jaz ponavadi malce polikam, pomijem posodo ce jo imam, pucam hladilnik... karkoli samo da mi mine hitreje cas, ko jih pecem:) in ves kaj, od takrat ko sem s tem zacela... bi jih kr skoz pekla, ker mi uspe poleg sladice/kosila ogromno naredit:)

Drugace pa sem danes za vecerjo naredla le hrenovke v testu:)

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Za otroke kuhajmo zdravo
Kar težko je v teh časih znova in znova pisati in prepričevati, da je na področju prehranjevanja nujno hitro ukrepati. V...
To zelenjavo dobi 90 % otrok za prvi obrok
Po spletni raziskavi, ki smo jo naredili na FB in IG strani SrkbenStars.si se je izkazalo, da je 90 % otrok za svoj prvi...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?