|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
17.11.2010 19:51:00   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

ah punce, punce. brez veze zapenjate, vsak naj ima svoje mnenje in prav je tako. belo ali črno ali pa barvno, vseeno. jaz imam TOP moža, kar sem že velikokrat omenila, pa včasih še pride kakšna situacija, ko malo pošimfam njegova dejanja, pa čeprav vem, da je zlat!

user posted image user posted image user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
17.11.2010 20:13:21   
JEJ
user posted image  Dihajte, zunaj je prijetno toplo user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
17.11.2010 20:22:41   
Anonimen
JEJ kje? prinas lih ni prijetno vreme hihi...
tako je kot da bi hotlo snežit, sam temperature še morjo malo pasti pa bo luksuz hihi... snežni se razume user posted image

(odgovor članu JEJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
17.11.2010 20:26:50   
Anonimen
aja to vam še poklonim za lepši večer in da vas spomin, kateri čas prihaja user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=yv0RzmFIlw4

fajn pančkite, noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
17.11.2010 20:27:25   
tannya
Sem se veselila, da preberem RR, pa vidim, da je bilo "pestro". Tukaj je sicer prav fajn, se da luštno poklepetati in malo pojamrati, le ene in iste osebe so vedno vir konfliktov. Potem se bo pa boga Benika oglasila in bo spet vse ona krivauser posted image .

Tinka: za petek je meni vseeno, če bo vreme se lahko sprehodiva v eno ali drugo smer.

Almera: kje pa ste bili na Obertauernu? Apartma, hotel, mi kaj priporočaš? Midva sva lani hodila gor tečt, ko smo bili v Flachau.

Ninibo: Švica mene tudi mika, ampak letos mi je malo daleč, bomo šli kam bližje. Mogoče pa naslednje leto.

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
17.11.2010 20:34:57   
sanje2
dober večer!

vidim da je spet huda kri tu gor, ampak malo pretiravate, včasih nam pač paše da lahko kaj pojamramo, in se nekomu zaupamo tudi o svojih user posted image , in če si o vsem mogočem pišemo, zakaj se ne bi še o tem,..včasih pač to pomaga, da komu kaj potožiš.......naši user posted image pa itak vedo, da ga poserjejo že od naših pogledih.

tiste ki že uporabljate umetno mleko, katero pa imate oz. je tudi cenovno ugodno in kvalitetno????????

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
17.11.2010 20:45:49   
tinkatonka
tinkatonka, nič mi nisi odgovorila glede nošenja v sleepyju, ampak najbrž si spregledala... pa nič za to. no, če boš imela minutko, če mi poveš na kateri način ti nosiš, morda link? pa še to, ali ti vsakič zavežeš na novo trak, ker jaz si ne predstavljam da je sploh možno da ga samo slečeš in potem ponovno daš gor, ne da bi ga razvezala?

sori res sem spregledala user posted image
nosim ga v položaju lunce....ti poiščem link na youtube samo zdele mam Jakoba na rami, pa je mal težko....
In ja vedno znova ga zavežem. Če vidim, da jima J. slab dan, ga imam pa doma kr skoz na sebi zavezanega.Jakoba pa not in ven dajemuser posted image

....no evo sem našla...

nosim ga takole http://www.youtube.com/watch?v=d-v0JWFPhDk

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 17.11.2010 20:59:14 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
17.11.2010 21:09:17   
tinkatonka
tannya...pozimi so na našem koncu tekaške proge, če je dosti snega. Pa jaz tud tečem na smučeh, čeprav sem čist brez kondicije, ampak če si za, pa če bosta Živa in Jakob "dovolila" bi šle lahko kdaj tud skupaj tečt. Pol te pa še na en vroč čaj k meni povabim. user posted image

archie in zategovanje glavice nazaj...no sem vprašala in odgovor je sledeč - gre za narobno obremenjevanje mišic vratu, ki če je pretirano, lahko vodi (ni pa nujno, sej veš 100 ljudi 100 čudi) do slabšega požiranja, slabšega govora, slabše motorike - za tak stanje pravijo, da so otroci v ekstenziji (lahko so tudi pretirano štorasti), posledično imajo lahko težave z vratnimi mišicami v odraslem obdobju (velik % glavobolov izhaja iz vratne hrbetnice, ker je le-ta preobremenjena). Vglavnem vse to je lahko, lahko pa ni nič, tako da če želiš preprečiti vse te morebitne posledice, moraš pri zategovanju glavice nazaj treba sprostit mišice vratu, včasih so taki otroci zategnjeni tudi v ramenskem obroču. Kolikor je meni znano morajo mamice, katerih otroci imajo res hude težave s tem imeti otroke v vozičku izključno na boku. Nekateri razvojni pediatri priporočajo v hudih primerih pri takih težaveh tudi večjo uporabo lupinice, kjer otrok glave ne more zategovati nazaj in posledično sprosti mišice vratu (ampak saj veš z lupinico ni za pretiravati). Uf upam da sem vse naštela. Še kakšno vprašanje user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
17.11.2010 21:13:47   
tannya

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

tannya...pozimi so na našem koncu tekaške proge, če je dosti snega. Pa jaz tud tečem na smučeh, čeprav sem čist brez kondicije, ampak če si za, pa če bosta Živa in Jakob "dovolila" bi šle lahko kdaj tud skupaj tečt. Pol te pa še na en vroč čaj k meni povabim. user posted image

Super Tinka, to bi bilo res fajn. Lani sem uspela samo parkrat priti v vaš konec, potem pa sem zanosila. Sicer pa sem jaz bolj začetnica pri teku na smučeh.

Neposredna povezava do sporočila: 2234
17.11.2010 21:16:10   
tinkatonka
kavica - kje se potem dobite? mogoče bi lahko jaz napakirala junaka v sleepyja in prišla z busom, če se bova skockala do časa, zadnje čase dopoldan kar potegne s spanjem... pa sploh ne vem, kako naj ga oblečem, da mu ne bo vroče?

Jaz ga oblečem en sloj manj kot bi ga oblekla v vozičku. Pa s sabo imam dekico, ki jo če menim, da jo je treba, ogrnem okrog njega in zatlačim za sleepya. Pa nič hudgha če bo pri teb v naročju, sej moj Jakob tud začne prec jokat ko prideva na kavo user posted image , pol je pa po rokah. On že ve, da mora mami mrzlo kavo za lepoto pit. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
17.11.2010 21:17:30   
tinkatonka
Super Tinka, to bi bilo res fajn. Lani sem uspela samo parkrat priti v vaš konec, potem pa sem zanosila. Sicer pa sem jaz bolj začetnica pri teku na smučeh.

jaz tud nisem Petra Majdič user posted image Znam tud fajn telebnit, če padem ven iz ravnotežja user posted image user posted image user posted image vse zato, da nasmejem ljudi okrog sebe

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
17.11.2010 21:24:50   
JEJ
Tinatonka, hvala za tale link, jaz jo imam ponavadi v pokončnem položaju. Tole je pa menda primerno tudi za dojenje, a ne? Morem sprobat. Hvala.

Laliela, jaz sem ravno prejle imela še na stežaj odprto, sem pekla torto, pa sem luftala, ker mi je bilo vroče.

Neposredna povezava do sporočila: 2237
   [Brisano sporočilo]
17.11.2010 21:30:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
17.11.2010 21:30:41   
tinkatonka
Tinka: za petek je meni vseeno, če bo vreme se lahko sprehodiva v eno ali drugo smer.

Sicer malo bolj švoh kaže z vremenom. V dežju se ravno ne bi sprehajala. Ampka če bo pa kaj veter zapihal in odpihnil deževne oblake do petka, lahko pa "ubijeva dve muhi na en mah" in greva peš od tebe do Koloseja na kavico s puncami in potem nazaj user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
   [Brisano sporočilo]
17.11.2010 21:31:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu JEJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
   [Brisano sporočilo]
17.11.2010 21:33:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2241
17.11.2010 21:34:22   
tinkatonka
Tinatonka, hvala za tale link, jaz jo imam ponavadi v pokončnem položaju.

upam, da ne z nogicami narazen user posted image in da je vseeno malce postrani. Povsem pokončno ne smeš nositi otroka pri tej strarosti, ker ji obremenjuješ hrbtenico, poleg tega pa glavica še ni 100% stabilna.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
17.11.2010 21:37:35   
Anonimen
mleko: jaz mam babylove še zaenkrat in mu paše, pa še ful poceni je 5 eur za škatlo user posted image

tannya: zanimivo benika je boga, ko tut vse direkt pove, jaz pa sem pač ena rahla prasička, ki direkt pove, pa čeprav sem se opravičla tut že kdaj pa nazaj vzela, sam tega itak noben ne vidi... no nima veze user posted image
če je svoboda govora je to za vse in ne jemlite kot obsojanje če nekdo odkrito pove da nečesa pa ne razume in kako misli glede tega, drugač res brezveze da sem še sploh tu... pa mislim da nisn napačen človek ker veliko folka da zame roko v ogenj...

JEJ, če si pekla pa ti je itak vroče ne toplo user posted image ... mi je prej švic po hrbtu teko, ko sem kuhala hihi, sam zunaj pa ni neki vreme no... vsaj tu ne user posted image

zdaj pa res grem v posteljo... mejte se, nočka

(odgovor članu JEJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
17.11.2010 22:08:00   
JEJ
Tinatonka, ja, nogice narazen in ja, ponavadi je v eno stran naštimana, ni direkt naravnost. Nisem pa še nikoli v tem dojila, moram enkrat probat. Sem še malo pošnofala in ene imajo res pogum, otroka kar na sebi, brez da bi jim kaj konkretno glavco podpirale in motajo tole gor ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
17.11.2010 22:08:48   
JEJ
Laliela, zunaj je pri nas toplo tudi ... no, vsaj meni se ne zdi še mrzlo.

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
17.11.2010 22:16:35   
benika
Kavo v KR - sem zamudila , pa bi se vam z veseljem kdaj pridružila, saj je prav vseeno ali se iz Kamnika peljem v LJ ali pa v KR.
Petkova kava v LJ - kdaj in kje se dobite? Kje mi priporočate, da parkiram?

Dobimo se v Koloseju, kjer tudi parkirašuser posted image

Pleničke...mi imamo DM-ove.

pač ne razumem marsičesa ker vidim da sem ful drugačna od vas... gledam življenje iz čist druge perspiktive

Ne sekiraj se. Me tud tebe ne razumemo...večkrat user posted image Ostalega pa zaradi ljubega miru raje ne bom  komentiralauser posted image

Čeprav.......mogoče samo tole predelam

pa kak sem rekla tut nekatere tukaj mene niso razumele zakaj sem nehala dojit itd... pa sem tut razložila in pogoltnila vse... polek tolko kot nas je, ne more bit vse črno na belem... je tut žal vmesno in se ne razumemo vedno... sploh ker mamo velik razpon v letih

Nobena, ampak nobena te ni nikoli obsojala, ker si prenehala dojiti. Če boš malce pobrskala po spominu se boš mogoče spomnila, da smo ti rekle, da bo otrok zrasel tako na flaški kot na dojki in da se ne sekiraj. Smo se pa ostro zapele zaradi uvajanja GH pri 3. mesecih...ring a belluser posted image

Pa še nekaj laliela, sem videla na FB da imaš kengurujčka in da Niko zelo uživa noter. Katere firme je? Ali je od 0 let naprej in ali se otrok v njem lahko položi v položaj zibke?

Sleepy, trak je treba vsakič ponovno zavezat. Jaz jo nosim v pokončnem položaju, nagnjeno na stran, s pokrčenimi in prekrižanimi nogicami.

Tinatonka, ja, nogice narazen in ja, ponavadi je v eno stran naštimana, ni direkt naravnost.

Otrok pri tej starosti mora imeti nogice pokrčene, nagnjen mora biti v eno stran ali nošen v položaju zibke. Nogice v razkrečenem položaju so no go.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
17.11.2010 22:17:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ce mi pa katera se normalno rece da sm malo smotana pa se tok raje vidm k pol napako popravm..

user posted image user posted image user posted image  A sva z lalielo nenormalno odreagirali?

Samo vprašam... Zaj bom pa dala mir.user posted image

si si dala duska...

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

katrinka - se strinjam s povedanim. Povsem normalno in človeško je kdaj malo pojamrat - o dojenčkih, naših alfa mejlih, taščah, mamah itd. Jaz tega ne vidim kot šimfanje ampak bolj kot olajšanje duše.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Sem se veselila, da preberem RR, pa vidim, da je bilo "pestro". Tukaj je sicer prav fajn, se da luštno poklepetati in malo pojamrati, le ene in iste osebe so vedno vir konfliktov. Potem se bo pa boga Benika oglasila in bo spet vse ona kriva .

hehe...samo res...kje pa tici...pogresam jouser posted image

nenka - mene so tud bolele bradavice - k hudic, a te samo bradavice al te dojke cele tud...mene je znotraj dojk peklo k hudic - dej probi z daktarinom narest eno kuro...kaj pa ce bi z nastavki probala dojit da nimas tok ranjenih, ja mazat bos mogla - dej mi najprej napis kak te boli pa bove pol naprej

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
17.11.2010 22:21:32   
katrinka
oooooooooooooooo benika tu si...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
17.11.2010 22:33:06   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

oooooooooooooooo benika tu si...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Dopoldne sem bila s puncami na kavici...krasno je bilo, katalenca in lenča, lepo, res lepo vaju je bilo spoznatiuser posted image

Popoldne pa sem moje drage otroke in moža piustila same doma in sem šla s sodelavci na obisk k bivšemu sodelavcu v Litijo. Zvečer pa pridem na RR in vidim da se spet kremplate in sem bila čist šokirana, ker tokrat za kreg nisem kriva jaz user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
17.11.2010 22:35:03   
katrinka
hehe...ne ne...si cist pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?