Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28 No, evo - ni je teme, ki bi se jo dalo lepo normalno speljat brez nekih butastih komentarjev in prepirov!!! natalija, oprosti, ampak "prepir" si ti začela. izabelina je na čist lep, kulturen in nikogar obsojajoč način na glas razmišljala in vprašala, ti si pa v zrak skočila kot da bila na trampolinu. in če ne znaš normalno sprejeti tudi drugačno razmišljanje in mnenje, ne postavljaj vprašanj iz teme, ki je na celem rr že v splošnem znana kot provokativna. ne vem, a se počutiš totalno ogrožena, ko katera poda drugo mnenje, pa čeprav ne leti direktno nate a pač ne sprejemaš drugačnega mišljenja. in meni je point foruma oz. vsakršnih dialogov ravno v tem, da nekomu poskušam razložiti svoje stališče in da mi nekdo skuša približati svoje, drugače je vseeno, če se s steno pogovarjam. Ne ni res! Jaz sem samo vprašala kolko boste imele povabljenih, nisem pa nikoga prosila za mnenje o tem kolko jih bova imela mi2 povabljenih. če pa je to mirni komentar, ki ni ravno letel name sem pa jaz tudi ...: a boste dale krstit otroke zato, ker verujete in jih boste vzgajale krščansko al zato, ker je to taka tradicija in je treba še žlahto povabt, da ne bo kšn užaljen? ker se mi zdi, da je krst ena taka zlo osebna in pomembna stvar in se u končni fazi tiče samo vaše družine ne cele razširjene familije, razn, če bojo oni tut otroka vozil k maši pa z njim molil in praznoval praznike... No in končno - smo že končale debato o tem in se pomenle kdo kaj in smo o.k. a ne ti se moraš oglasit in me provocirat??? Te je kdo kaj vprašal v tej temi???