|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
26.11.2010 9:56:23   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Eva bi bla takrat stara 7 mescev, a bi pustile tok staro za 14 dni doma?

lej to je čist osebna odločitev vsake posameznice. Najprej seveda odvisna od tega, ali imaš "primerno" varstvo zanjo teh 14 dni, tako da lahko 100% zaupas. Pol je tud mal odvisno od karakterja otroka, ali je npr popolnoma navezana nate, ali grem brez problema tudi v drugo narocje, varstvo, ipd...Jaz osebno za 14 dni ne bi sla stran niti od Aneja, kaj sele od Jakoba ki je tako majhen. Ampak to sem pac jaz, ne obsojam pa drugih, če to vseeno naredijo.

Se kar strinjam s tinkatonko. Men bi bilo 14 dni predolgo, predvsem mislim da bi se meni zmešalo ker bi jih tolk pogrešala. Lija je npr. prvič prespala brez mene (naju) pri babici pri 10 m, za eno noč. Ampak sva vidla da ji je ok, sva skrita počakala da so jo dali spat. user posted image In je šlo čisto brez problema. Potem smo pa počasi podaljševali ... tako da sva tudi midva šla na kakšen romantičen vikend. user posted image Danes, če bi jo vprašal, bi cel teden pri babici pa dediju ostala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.11.2010 10:34:36   
kajča
ojla, se še jaz malo oglasim, sedaj imam malo več volje za pisat, ker imam nov laptop user posted image user posted image user posted image .

Sem ravno iz tuša, ker sem zjutraj vsak dan 50 minut na orbitreku (že od 5 tedna po porodu) user posted image user posted image user posted image  in se res že postava malo preoblikuje v spet normalne okvire.

Včeraj sem bila v Lj z starejšim sinkom, ker sva bila na vajah pri bodočih pedontologih. Ja, mi imamo take probleme z zobmi in plombami. Pucamo zobke temeljito najmanj 2x na dan, pa ima revež še vedno karies in potem pri pedontologinji noče odpreti ust, pa noče sesalčka, pa noče vode, skratka ponavadi je 1 ura prepričevanja, da mu lahko nekaj na pol naredi. Sedaj sva pa začela hodit na vaje k študentom, ki imajo več časa (1,5 ure), da se navadi, da je odpiranje ust pri zobarju nič boleče, pa tudi ostale stvari niso nujno boleče. No včeraj smo uspeli celo sčistiti zobke z eno super pasto, ki jih malo zaščiti. Je bil potem res ful ponosen, da je premagal strah user posted image user posted image user posted image

No glede Nexta, jaz kupujem že ene 3 leta, pravzaprav od takrat ko so začeli dobavljati v SLO in sem zelo zadovoljna. Pižame se ne raztegnejo, hlače in majice so super, tudi perilo in nogavice so odlične (tako za otroke kot odrasle), skratka do sedaj sem bila z vsem zadovoljna, pa sem sigurno kupila že za več kot 1000 eurov. Le enkrat so mi poslali narobne hlače, številka na vrečki je bila prava, noter pa so bile hlače manjše številke in sem potem poslala nazaj in plačala pošastnih 13 eurov za hitro pošiljko do Anglije (glede na to, da je poštnina le 5 eurov). Je pa res, da je potrebno kupiti eno številko večje.

Zdaj je pa alarm, Bina se je zbudila.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.11.2010 11:03:48   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: kajča
Sem ravno iz tuša, ker sem zjutraj vsak dan 50 minut na orbitreku (že od 5 tedna po porodu) user posted image user posted image user posted image  in se res že postava malo preoblikuje v spet normalne okvire.

user posted image user posted image

pri nas pa snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.11.2010 11:10:24   
nadka30
mi pa še čakamo prve snežinke-štajerski konec, upam da nas kmalu razveselijouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.11.2010 11:12:25   
nadka30
pa še malo snežnih užitkov

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.11.2010 11:30:58   
nadka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.11.2010 11:51:45   
Izabelina
joj pr nas tut sneži user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.11.2010 11:56:21   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

joj pr nas tut sneži user posted image user posted image user posted image

ah kaj pa te cmere zraven delajo.....to je pa ja veselje. A veš kok je moj Anej srečen da je videl 5 snežink (več jih pri nas še ni bilo) Jaz pa tud komaj čakam, da spraši odvečno energijo na snegu. user posted image Seveda ne danes, jutri pa že mogoče, če bo sploh kaj snega tukaj pri meni (upam da bo).

Jaz sem pa danes odpovedala rekreacijo (odbojko), bom se raje spočila, da prinesem notri dve totalno neprespani noči od prej. Sicer pa popoldne pustim za par urc fanta v vartsvu pri babici, ker hladilnik kliče po hrani! Pa še meni bo pasalo it mal med ljudi.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.11.2010 11:57:22 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.11.2010 12:03:51   
nadka30
pri nas pa še nič ne sneži ampak se je full pooblačilo tako da mogoče pa že kmalu ugledamo prve letošnje snežinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tudi jaz komaj čakam na sneg da se bo naša tavečja znorela in pustila energijo zunaj.

Imamo pa mi že par dni take čudne noči, se mi je začela zbujat kar pogosto cca na 2-3 ure in potem ona ne bi jedl ampak veselo se pogovarjala z mano, danes smo bedeli kar štirkart , to se ni naredeilo že skoraj dva mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tinkatonka ti pa kar počivaj, mi je kar malo hudo, ko vidim kaka smola se vas drži, pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšno zdravje, pikepoke so tudi za vse ostale ki ste ali imate bolane sončke.
No naš obrazek je skoraj brez mozoljčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ne vem ali to zaradi tega ker ne jem nič mlečnih izdelkov in jajc ali pa se je enostavno čistil obrazek.user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kajča dobrodošla doma, upam da boste sedaj pridno pridobili izgubljene gramčke nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.11.2010 12:11:56   
Izabelina
ah kaj pa te cmere zraven delajo.....to je pa ja veselje.

js ne maram snega že od skoz... že kot otrok sm bla čist nesrečna pozim... do zdej se to ni spremenil!! enkrat samkrat sm se razveselila snega: in to je blo 4 leta nazaj, ko sm dobila psa in sm ga zagledala kaj dela na snegu... ker namreč čist znori od veselja in se valja po snegu, skače, je sneg, lovi snežinke in snežne kepe... no takrat sm bla čist začarana... do zdej sm se pa že navadla...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.11.2010 12:15:34   
nadka30

ah kaj pa te cmere zraven delajo.....to je pa ja veselje.

js ne maram snega že od skoz... že kot otrok sm bla čist nesrečna pozim... do zdej se to ni spremenil!! enkrat samkrat sm se razveselila snega: in to je blo 4 leta nazaj, ko sm dobila psa in sm ga zagledala kaj dela na snegu... ker namreč čist znori od veselja in se valja po snegu, skače, je sneg, lovi snežinke in snežne kepe... no takrat sm bla čist začarana... do zdej sm se pa že navadla...

če ne prej ti po pa drugo leto sneg spet všeč ko boš po snegu norela z svojim user posted image , pa se bosta kepala , delala snežaka, sankala v glavnem uživala, boš videla kako ti bo všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.11.2010 12:17:53   
Izabelina
možno, sam mam občutek, da bom za to kr user posted image določila user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.11.2010 12:19:07   
teodora75

, jaz grem pa zdajle zapravljat na next - tudi jaz imam ogledanih par stvari in ker so 3-pack oz. 2- pack variante bom mal nabavla in dala kaj za darilo se svakinji.

pazi samo, če bo/boš obleke sušila v sušilcu, meni so šle kr dosti skupaj, ampak kvaliteta je pa še vedno ful dobra (nič razvlečeno). tak da vzemi večje številke.

, jaz grem pa zdajle zapravljat na next - tudi jaz imam ogledanih par stvari in ker so 3-pack oz. 2- pack variante bom mal nabavla in dala kaj za darilo se svakinji.

pazi samo, če bo/boš obleke sušila v sušilcu, meni so šle kr dosti skupaj, ampak kvaliteta je pa še vedno ful dobra (nič razvlečeno). tak da vzemi večje številke.

Oh joj, zakaj pa nisem tega prebrala 2 dni prej? user posted image
Sem dobila po rojstvu Svita od sestrične, ki živi v Angliji en tako lušten komplet treh pajacev in sem jih takrat pospravila, ker so mi zgledali takooooooooo veliki. No, včeraj jih dam pa ven, operem, dam seveda v sušilca in zdaj jih lahko samo še pospravim za naslednjega. Eeeeeeh.

Drugače pa juhuhu, snegeeeeec gre. Zima je čisto moj čas in vsako leto komaj čakam na prvi sneg.

V torek smo imeli pregled (točno na 2 meseca) in naše mere so:
5770 gr, 59 cm (pomoje sta vsaj še 2 zraven, ampak OK) in OG 39,5
Skratka raaaaaaaaaastemo.
Smo bili pa tudi mi včeraj na opazovanju in je res super. Sicer sem si predstavljala malo drugače - sem mislila, da bomo izvedeli kaj kot npr. kaj pomeni določeno obnašanje dojenčka, pa tega ni bilo, smo se pa pogovarjali o vsem mogočem in res super super in škoda, da ni kaj takega kako vključeno v tisto 'obvezno izobraževanje' za vse starše.

Poleg vsega ostalega smo ugotovili, da bi tudi nam sling prišel super prav, pa me zanima, če ima katera tisto različico z obroči (Maya wrap) in kako je navdušena. Jaz ga dobim danes na posojo in upam da se bom znašla.

Ker se mali že prebuja, me zanima samo še - ali tiste, ki dodajate oz uporabljate samo AM še sterilizirate stekleničke po vsakem obroku? Ker mi malo hodi na misel - pa saj tudi dudo x krat na dan samo sperem pod vodo... s temi stekleničkami pa tako kompliciram... No, ampak če je 'treba', pač bom, ni problema.

Bodite fajn, zdaj grem pa brat za nazaj, dokler Svit še dovoli :)

T.

Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.11.2010 12:21:56   
Izabelina
Ker se mali že prebuja, me zanima samo še - ali tiste, ki dodajate oz uporabljate samo AM še sterilizirate stekleničke po vsakem obroku?

js jih dam zvečer v stroj oprat, včasih pa še v sterilizator... to je pa to... ne kompliciram preveč do zdej ni blo nobenih problemov, če bi bli bi pač to delala bolj pogosto...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.11.2010 12:23:22   
nadka30

možno, sam mam občutek, da bom za to kr user posted image določila user posted image

no mogoče si pa drugo leto ob tem času še premislil, jaz pa obožujem zimsko idilo, rada imam snega.V bistvu rada sem v hiši in gledam ven kako sneži, malo mi je zoperno samo takrat ko moram kam, tako da najrajši vidim da sneg zapade, da splužijo ceste potem pa zmrzne in posije sonce in sedaj naša punca že komaj čaka da pade sneg da se bomo kepali, delali snežaka in se sankali.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.11.2010 12:34:28   
Katalenca
Hej punce, a gre katera danes ven z vozičkom v tem sneženem vremenu?
Meni se namreč ne da preveč , raje uživam na toplem in gledam kako sneži user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.11.2010 13:08:06   
archie
midva s flaškami ne komlicirava. Do sedaj so bile sterilizirane cca. 5x vse skupaj (od tega enkrat takoj po nakupu) user posted image pa so v uporabi vsak dan. Jih pa vsakič po uporabi umijeva s prilom in splakneva pod vročo vodo.
Midva niti dud ne sterilizirava user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
   [Brisano sporočilo]
26.11.2010 13:13:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katalenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.11.2010 13:23:54   
corfu
hoj

naju z Brino je tudi sneg ujel user posted image  sva šle kupit žabice, pa Vanish za tepih...

jaz sem pri Nextu naročila 68-74 številko, pa bom oprala in samo enega pajaca dala v sušilec, pa bom najbolj videla kako se krči.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.11.2010 14:22:10   
nadka30
pri nas pa končno snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.11.2010 14:27:42   
janca27
Pozdravljene
Tudi sama sem septemberka 8. sem rodila prvega otroka. Berem vas že skozi tako, da sem od vas dobila veliko pametnih nasvetov. Opravičujem se, ker vdiram v vaše tem, samo prosim za kakšen pameten nasvet. Mene je materinska vloga v zahtevnosti presenetila. Preprosto se mi zdi, da ne zmorem več. Tudi mojuser posted image cel dan dela in sem sama z user posted image , ki pa želi biti skoz na rokah, čez dan zelo malo spi, če se ne ukvarjam z njim joče. Zvečer ne zaspi pred 22 uro, popoldan zaspi za kake pol ure, če spim ob njemu. Zanima me, od kod dobite energijo. da greste naprej, še posebej tiste, ki imate več otrok, vas občudujem. Z Tudi če me skritizirate ne bom jezna, samo kako vašo izkušnjo bi želela slišati.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.11.2010 14:35:40   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: janca27

Pozdravljene
Tudi sama sem septemberka 8. sem rodila prvega otroka. Berem vas že skozi tako, da sem od vas dobila veliko pametnih nasvetov. Opravičujem se, ker vdiram v vaše tem, samo prosim za kakšen pameten nasvet. Mene je materinska vloga v zahtevnosti presenetila. Preprosto se mi zdi, da ne zmorem več. Tudi mojuser posted image cel dan dela in sem sama z user posted image , ki pa želi biti skoz na rokah, čez dan zelo malo spi, če se ne ukvarjam z njim joče. Zvečer ne zaspi pred 22 uro, popoldan zaspi za kake pol ure, če spim ob njemu. Zanima me, od kod dobite energijo. da greste naprej, še posebej tiste, ki imate več otrok, vas občudujem. Z Tudi če me skritizirate ne bom jezna, samo kako vašo izkušnjo bi želela slišati.

dobrodošla in vedi da te popolnoma zastopim, pri meni je razlika to da je naša tavečja stara šest let in hodi v prvi razred in tako imam celo dopolde zase in za dojenčico, moj pa dela dvoizmesnko velikokrta pa tudi še fuša in ga tudi ni veliko doma ampka kaj hočem včasih tudi meni prekipijo živčki in potem malo znorim ampak se po vsakem padcu poberem gor, spakiram melanie v voziček in grem malo na sprehod da se pomirim, pa da ne boš mislila da je naša pri miru v vozičku včasih se dere da jo slišijo daleč naokoli in verjetno mislijo da kaj delam z njo ampak moram povedat da mi je praktično malo mar za njih kaj si mislijo o meniuser posted image .Enostavnmo sem se sprijaznila stem da nimam vedno vse tip top narejeno, pač ne likam vsak dan ampak takrat ko utegnem, tudi nisem obsedena da bi kar naprej glanacala naredim takrta ko lahko in pride tudi čas ko se vsedem dol in me ne gane nič, ali pa takrta ko pride moj domov se zaprem v kopalnico si nalijem vodo dam muziko na glas in me niuser posted image user posted image user posted image user posted image enostavno se prepuščam dnevui in če se kdaj melanie joče se pa joče so whatuser posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče sem za koga slaba mama ampak takšna semuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janca27)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.11.2010 14:45:15   
kajča
midve sva iz sprehoda user posted image user posted image , pri nas ful sneži in je cca. 5 cm snega na cesti, ampak imam fuuuuuuuuul rada sneg in sva dale na voziček dežno prevleko in sva šli za pol ure ven. Seveda je Bina takoj zaspala, mami pa uživala ker ji je sneg škripal pod nogami user posted image user posted image user posted image user posted image . Mimoidoči v avtih, ker jih na cesti ni bilo user posted image user posted image  so se zgražaluser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.11.2010 14:45:41   
benika
user posted image

Oj tetice user posted image

Tudi pri nas že tako lepo sneži user posted image Zjutraj sem bila že v šopingu. HB da sem s sabo vzela babico, ki se ji ne da preveč po štacunah letat, ker v nasprotnem primeru bi bil danes naš družinski proračun močno oklesten. Sem pa kupila eno igračko za na voz za Manjo (no, to bo pri babici prinesel Miklavž), pa enga bagerja za nečaka, pa barvice in flumastre za naša tavečja fanta. In Miklavž je tako preskrbljen. O Božičku bomo pa razmišljali po 15 . decembru.

Jutri bova pa s tavečjim pekla piškote, samo še kak pameten recept moram poiskat na kulinariki user posted image . Nato me čaka še izdelava čokoladnega likerja, mogoče še teranovega, in darila bodo končana. user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 26.11.2010 14:47:34 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.11.2010 14:47:19   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: janca27
Preprosto se mi zdi, da ne zmorem več. Tudi mojuser posted image cel dan dela in sem sama z user posted image , ki pa želi biti skoz na rokah, čez dan zelo malo spi, če se ne ukvarjam z njim joče. Zvečer ne zaspi pred 22 uro, popoldan zaspi za kake pol ure, če spim ob njemu. Zanima me, od kod dobite energijo. da greste naprej, še posebej tiste, ki imate več otrok, vas občudujem. Z Tudi če me skritizirate ne bom jezna, samo kako vašo izkušnjo bi želela slišati.

Pozdravljena!
Ah, mislim da se vse tukaj gor občasno spopadamo s takimi občutki. Enostavno pridejo dnevi ko se ti zdi, da ne moreš več. Ampak če sem se kaj naučila pri prvem otroku je to: IT DOES GET BETTER! And nicer, and easier etc. user posted image Tako da probaj si vzeti nekaj malo časa zase, ko pride tvoj dragi domov, pa četudi samo za 15 minut. Pa tukaj na forumu malo pojamraj, pa pojdi na sprehod da se malo preluftaš. Skratka, rezerviraj si nekaj časa, ko boš brez user posted image , da boš potem lažje z njim.

(odgovor članu janca27)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?