teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka , jaz grem pa zdajle zapravljat na next - tudi jaz imam ogledanih par stvari in ker so 3-pack oz. 2- pack variante bom mal nabavla in dala kaj za darilo se svakinji. pazi samo, če bo/boš obleke sušila v sušilcu, meni so šle kr dosti skupaj, ampak kvaliteta je pa še vedno ful dobra (nič razvlečeno). tak da vzemi večje številke. IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka , jaz grem pa zdajle zapravljat na next - tudi jaz imam ogledanih par stvari in ker so 3-pack oz. 2- pack variante bom mal nabavla in dala kaj za darilo se svakinji. pazi samo, če bo/boš obleke sušila v sušilcu, meni so šle kr dosti skupaj, ampak kvaliteta je pa še vedno ful dobra (nič razvlečeno). tak da vzemi večje številke. Oh joj, zakaj pa nisem tega prebrala 2 dni prej? Sem dobila po rojstvu Svita od sestrične, ki živi v Angliji en tako lušten komplet treh pajacev in sem jih takrat pospravila, ker so mi zgledali takooooooooo veliki. No, včeraj jih dam pa ven, operem, dam seveda v sušilca in zdaj jih lahko samo še pospravim za naslednjega. Eeeeeeh. Drugače pa juhuhu, snegeeeeec gre. Zima je čisto moj čas in vsako leto komaj čakam na prvi sneg. V torek smo imeli pregled (točno na 2 meseca) in naše mere so: 5770 gr, 59 cm (pomoje sta vsaj še 2 zraven, ampak OK) in OG 39,5 Skratka raaaaaaaaaastemo. Smo bili pa tudi mi včeraj na opazovanju in je res super. Sicer sem si predstavljala malo drugače - sem mislila, da bomo izvedeli kaj kot npr. kaj pomeni določeno obnašanje dojenčka, pa tega ni bilo, smo se pa pogovarjali o vsem mogočem in res super super in škoda, da ni kaj takega kako vključeno v tisto 'obvezno izobraževanje' za vse starše. Poleg vsega ostalega smo ugotovili, da bi tudi nam sling prišel super prav, pa me zanima, če ima katera tisto različico z obroči (Maya wrap) in kako je navdušena. Jaz ga dobim danes na posojo in upam da se bom znašla. Ker se mali že prebuja, me zanima samo še - ali tiste, ki dodajate oz uporabljate samo AM še sterilizirate stekleničke po vsakem obroku? Ker mi malo hodi na misel - pa saj tudi dudo x krat na dan samo sperem pod vodo... s temi stekleničkami pa tako kompliciram... No, ampak če je 'treba', pač bom, ni problema. Bodite fajn, zdaj grem pa brat za nazaj, dokler Svit še dovoli :) T.
|