Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
39°C, glava bolela, zatečen grlo. Mojo malo štručko pa nisem smela lupčkat
. 
Je taaak na široko gledala, ko smo jo dali v vodo...jokat pa začela, ko ji je patronažna zmočila lase...se je očitno bala za frizuro hahaha
.
. Nočem bit ravno krivična, ampak v porodnišnici po mojem mnenju kljub super osebju delajo napako, ko jih ob 11h zvečer odpeljejo v otroško sobo in jim dajo jest na flaško, kjer skor samo od sebe teče in seveda, nekateri malčki to takoj izkoristijo. Res upam, da nama bi uspelo, ker imam tud mleka sedaj več in bi bilo super če bi se prav dojile....
Midva sva pa zdaj s sprehoda prišla in je mali pokakan, zdaj sem pa v dilemi a ga budit, da ga previjem al počakat, da se sam zbudi. Itak se bo v roku pol ure zbudil, bo lakota.
Če jih potem vprašaš zakaj je to tako, če ti lahko razložijo, pa skoraj dobiš "strokoven" odgovor v smislu, da je to božja volja
)
Mi je tak smotan, ko jo zvije in pol taak joka. Pa ji nimam kej naredit.