|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 8:19:13   
tinaaleks
Jutro!

Naš mali mi ravnokar nekaj govori, samo kaj go ga mamica še ne razumeuser posted image . Pa mislim, da ga ful moti, ker lahko samo leži... On mi šel že raziskovati svet...

Včeraj na predstavi Dedka Mraza je bilo zelo lepo, naša je z veseljem kar stekla k njemu in se mu vsedla na kolena, darila tudi lepa: so tobili žogo in plastelin, tako da prav lepo uporabno. Danes zjutraj smo imeli pa že Miklavža, tako da je daril na kvadrat!user posted image  Samo ne vem zakaj mami in atu nič ne prinese, najbrž nisva bila pridna.user posted image

Za danes pa sploh ne vem kaj bi delala-se moram še kaj spomniti....

Lep deževen dan še naprej!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 9:02:36   
caroline1
Dobro jutro.

majabar- čist zastopim skrbi...meni moja včasih izbruha sesirjeno mleko...3x ponoči, če je treba. skoz se ji pretaka mleko, jamra, požira...se mi tako smili...ampak po večini to počne ko se doji! redi se pa kljub temu. sicer je pa res, da se bruhanje dogaja bolj redko. včasih se pa res cela preoblačim!

miklavž...user posted image pozabil na mene...

dete v ležalniku opravlja svoj "smrdljivi" ritual, mami spila kavo in pozajtrkovala...user posted image

user posted image kolk vas je že prižgalo cigaret??? jaz imam nenormalno željo...niti 1x v nosečnosti me ni tako močno grabilo kot zdaj!!!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 9:03:38   
Najki
zaspana za crknit... ob petih sem vstala, da sva bili ob sedmih pri P. zredila se je 750g, zdej je na 4650, zrasla pa rekordnih pol cm user posted image . P pravi, da je to normalno pri vecjih otrocih, ker ne rabijo nadoknadit dosti, je pa prav lepo po krivulji. glavica 38cm. P je bil zelo zadovoljen z njo, obraca glavico za sledit predmetu, odziva se na zvok, cebljala je in odgovarjala, nasmehnila se je, prepozna obraze, dvigne glavico, refleksi super. tistega pol cm me sicer bega, da niso nekje narobe merili, pa 56 konfekcijo je ze prerasla, zdej jo merijo pa 55,5cm user posted image . no ja, ocitno raste in se redi, se ne rabim obremenjevat s skalami user posted image .

zdej jo se previjem, pol greva pa nazaj spat.

< Sporočilo je popravil Najki -- 6.12.2010 9:08:01 >

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 9:19:15   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

user posted image do kdaj se rabi tisti vložek v lupinici? po čem veste da so ga user posted image prerasli?




V moji lupinici ga je potrebno odstranit, ko ima otrok več kot 7kg. Jaz sem ga ravno včeraj (čeprav še imamo slabih 6kg), saj se mi je zdelo, da jo zdaj, ko je tako oblečena že malo tišči...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 9:21:05   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

user posted image kolk vas je že prižgalo cigaret??? jaz imam nenormalno željo...niti 1x v nosečnosti me ni tako močno grabilo kot zdaj!!!



mah to te grabi, ker je zunaj mraz. pozimi vedno bolj pase cik kot sicer user posted image . jaz sem nehala kadit ksnih 5 let nazaj, sam sem med user posted image in med dojenjem  skadila ksne 3 cike. sem bila pa ful zivcna takrat, hormoni so me metali in nekaj me je iztirilo ksn prepir al nekaj, pa sem hotla enga skadit. sam je bil pa fejst ogaben. tako da se ti ne splaca, ker ne bo tisto, kar si zdej v glavi zelis user posted image . mors jih skadit ene par, da dobis tisti obcutek, to se pa pol ne splaca, ce se odvajas. en je se ok, ker te spomni, da so ogabni user posted image . pa se to ga daj samo, ce te ze cel teden mika, ne ker si se kaj skregala in ne kupit skatle cikov, rajsi enega sfehtaj, da ne bos potem hotla skatlco ponucat. zdej to user posted image me niti enkrat ni prijelo, da bi kadila user posted image .


aja anju, vlozek das iz lupinice, ko pasovi niso vec nad ramo ampak nize od rame, isti kriterij je tudi za prehod iz lupinice v naslednji avtosedez, ce ni ze prej po kilazi pretezek. ramenski pasovi morajo izhajat nad rameni in ne nizje, da je se varno. vlozek je pa notri zato, da dojencek cimbolj pravilno lezi in da glavice ne premetava. ce ga hoces potegnit ven, vseeno malo podlozi s cim drugim.


< Sporočilo je popravil Najki -- 6.12.2010 9:26:39 >

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 9:22:24   
mojcaya
3x mami - eno vprašanje imam zate. Praviš da si vse otročke dajala spat na trebuh. Tudi jaz bi svojega, ker se ponoči zbuja samo zaradi napenjanja (se mi zdi da če ga ne bi napenjalo, bi lepo prespal orng kos), ampak glavico drži pokonci in to neutrudno. Zaradi tega si je že v P popraskal noseka, ker je ves čas glavo prestavljal.

majabar super za tak fini dan! Te kar napolni z energijo ne?

Jaka bo jutri star dva meseca in imamo drugo posvetovalnico. Že odštevam dneve, kdaj ga bodo krčeki povsem minili... čeprav je že zelo dobro ima še vedno od cca 3h zjutraj pa do 7h napad napenjanja in joka da je groza ker ne more ven spravit. Pokaka se 1x do 2x na dan in prvič ko se pokaka je vedno zelene barve, šele drugič je spet rumenuser posted image No ja, bo že minilo...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 9:26:36   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1


user posted image kolk vas je že prižgalo cigaret??? jaz imam nenormalno željo...niti 1x v nosečnosti me ni tako močno grabilo kot zdaj!!!




Jaz ga še nisem, čeprav sem bila pred user posted image  strastna kadilka skoraj 13 let... Ja, full me mika, ko se spomnim na to, ampak tud vem, da bi bila res velika trapa, da bi zdaj po tolikem času spet začela.
Caroline1 - bova skupaj trpeli in bili zelooo ponosni na naju, da sva se uprli skušnjavi user posted image   user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 9:30:23   
mamamajča
Jutro!

3xmami- ne morem verjet, da že drvite trem mesecem naproti! joj, kako mineva čas!!

anju- mi smo že dali vložek iz lupinice, ker zdaj dosti lepše sedi not
caroline- ne vem, kaj je to, ampak tudi jaz mojemu že par dni govorim, da bi kadila, ko njega vidim, da si prižge. sicer ne kadim že izpred prve nosečnosti, to pomeni skoraj pet let, sem pa tu in tam, ko sem šla s kolegico ven- beri 3x na leto. zdaj mi pa kar zapaše ta vonj včasih

druge tekočine med dojenjem- majabar, glede na to, da imate isoke temperature, nič ne škodi, če mu dajaš malo vodike. saj itak ne, da nevemkoliko spije, mogoče, da mu navlažiš usta in ga odžejaš.

pokora- z veseljem bi preizkusila štorkljo, preden se odločim za nakup!

(odgovor članu mojcaya)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 9:32:52   
filisa
Naša Brina se je tudi začela smejati in proizvajati glasove okoli 1 meseca. In res ni lepšega, ko je prva stvar, ki jo vidiš zjutraj otroški nasmeh.



user posted image  S čim naj spravim kakec dol z oblačil? Vanish in podobne stvari so zatajile user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 9:53:30   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

user posted image  S čim naj spravim kakec dol z oblačil? Vanish in podobne stvari so zatajile user posted image



najprej splakni pod vroco vodo, nanesi detergent in dobro zdrgni in spet splakni, potem pa pusti v tusu ali banji ali na robu umivalnika, na flek pa nanesi detergent in pusti par ur, lahko vsake tolk spet podrgnes, splaknes in na novo naneses. lahko pa v lavor natocis vrelo vodo in not nalijes malo detergenta in pustis namakat, sploh ce je ze zasuseno, pa potem se malo podrgnes.

jaz imam aloe vera frosch tekoci, je za strojno in rocno pranje in naj bi bil precej neznejsi od obicajnih, pa pac sperem kar lahko takoj, potem pa iz dispenserja 2-3x spustim detergent na flek, ko pridem pogledat cez par ur, ni vec sledu o fleku. imam kar v starem dispenserju od palmolive mila nalit detergent, da je vedno pri roki za take fleke. ce pa slucajno kaj ostane, pa gre do konca dol v stroju. sem pa spravila dol tudi fleke kakic, ki so en teden stali pozabljeni in zasuseni, ker jih je moj dragi prirocno skril na ksno cudno mesto.

ti pa povem, za kaj se bos na gavo postavila, da speres dol - fleki od driske po borovnicah user posted image . tamali mi jo je enkrat uspicil sredi stacune, po murphyju nisem sploh imela za preoblect s sabo, hlace je imel sposojene, slo je pa mimo plenice, skozi zabice, skozi kavbojke, skozi tetrico in po lupinici... crna borovnicevska driska user posted image .

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 10:44:42   
zinchy
anju jest sem z malim hodila na masažo za dojenčke in mi je tm rekla una k je predavala,da podlogo že lah kr hitr po rojstvu daš dol.Ker naj bi bila to samo za novorojenčke.Je rekla,da more met otrok prosto da se giblje okol ramen ne da je vs stisnjen.Jest sem jo dala pri 1 mesecu dol in sedaj zelo lepo notr sedi.
majabarmeni je pediatrinja rekla nej dam otroku med obroki ze pit se mal čaja ali vode.je pa smo dojen.
caroline jest sem kadila do ene 4 meseca nosečnosti pol sm pa kar naenkrat nehala.Zdej k bi spet lahko včasih pomislim na čik ampak k se spomnem,da to povzroča se večje krče pri otrocih hitro pozabim na čik.Morm pa rečt odkar sem se navadla pit kavo brez čika sploh ni problema.
smejanje in gruljenje nš mali je najprej začel govort sele pol se je smejat začel.Morm pa rečt,da se je najprej nasmejal možu ker mu ga dam ponavad k njemu v posteljo zjutrej in je bil dobre volje in sta se pol skupej smejala.Meni se pa nasmeje vsako jutro,ko ga dam na previjalnouser posted image in pol sm vsa stopljenauser posted image
evo še filmčk od našega miškota: http://www.youtube.com/watch?v=21COJCeTJkw

_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 12:28:23   
lija30
lep pozdrav vsem skupaj,

a ni turobno sedaj ko dežuje:(,nas sonček danes sam je pa spi, očitno je krivo vreme.

zanima me, tiste ki morate dodajati AM, ali za vsak obrok pripravite sproti, ali v naprej?
jaz navadno pripravim za 2 obroka, in ko se ohladi spravim v hladilnik.ko pa rabim pa nato pogrejem v vreli vodi na štediniku.A še katera dela tako?ali je bolje, da je obrok sproti pripravljen?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 12:28:49   
Pokora
O kakšen dan! Jaz sem čist slabe volje. Danes se namreč začenja četrti teden od kar je Nik na glavo. Ušeska so ga sicer mal nehala bolet, je imel pa učer zvečer še zmeri vročino. Ga moj popoldne zopet do P pelje. Da pa je mera polna, je še Bina učeri driskat začela. Zdej pa ne vem a nej še njo peljemo do P? Me je strah da bi tam še kaj pobrala...

Alergije - a se moramo raznim oreščkom izogibat zato ker bi, če jih jemo, otroci lahko kasneje razvili alergijo (tako kot gluten), al bi se alergija takoj pokazala? Meni se namreč ful lušta orehovih piškotov...

Mamamajča imaš ZS.

Kajenje - jaz sicer nisem nikoli kadila, tako da ne vem kaka skušnjava je to, ampak punce, če ste zdržale tako dolgo brez, bi bilo zdaj res nesmiselno spet začet.

Filisa - jaz sem en flek od kakca zaprala in ga ne dobim več doluser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 12:32:13   
Pokora
user posted image  Vem da je že bilo govora o vlažilcih zraka, pa me takrat ni zanimalouser posted image  Kateri so dobri oz. vredni nakupa? Moramo nekaj nabaviti, pa ne vem katerega...


Snežakinja, sem ravno pogruntala da je vlažilec od Dormea v njihovi spletni prodajalni po isti ceni kot v Šparu z nalepkami. Tako da ti ni treba zbrat nalepke za nižjo ceno. Pa je ta vlažilec uredu?

< Sporočilo je popravil Pokora -- 6.12.2010 12:42:29 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 12:57:04   
M&A
Pokora user posted image Pa eno veliko user posted image Niku in Bini, da se čimprej pozdravita!

dodajanje tekočin - ob polnem dojenju prvih 6 mesecev ni potrebe, user posted image odžeja prvo mleko

majabar
- jaz imam podobno "težavo", da ponudba mleka presega potrebo (HB da ni obratno!), tako da se mali na začetku večkrat zaleti in kar lovi sapo, ker mi tako močno šprica. Ponoči jo dojim leže in dosti lažje pije, ker je ne zaliva direkt v žrelo.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 13:17:02   
smarnca
dobr dan, res fajn vreme. tale dež nič kaj ne paše v ta decembrski čas!

Črt se je začel že v porodnišnici smejat na veliko...verjetno takrat, ko se je prvič ornk najedu, zdej pa že take nasmehe spušča, da se lahk sam smejiš zravn. Tk se nasmeji, da ma odprte uste do ušes...no, ko ne spi se smeji....donc sva že zdržala 2 uri pokonci, pol je pa ratal vidno utrujen - siten pa sem ga sam vpostlco položila pa je revček takoj zaspal.

učer smo tut mi šli na miklavža, pa Lenart je še premajhen, da bi zastopil...je pa full gledal miklavža pa hudičke, pa nč mu ni blo jasno.

majabar ta tekočina tut mene bega....tut Črt velikokrat bruha...verjetno zarad tega, ker se preveč naje. ko sem mu dala samo eno dojko je znatno majn zbruhal, kot pa če sem mu ponudila še drugo. kar je sicer logično.
pa sem se spraševala kaj sploh zbruha vn al pijačo al hrano? a ostane v njem dovolj tekočine. pa sem mu večkrat preverila mečavo...v rahlo privzdignjenem položaju..ko je on ležal...tk kot ga je preverila pediatrinja...pa ni bla nikol udrta...prvem sinu (rojen aprila) nisem poleti nič tekočine dodajala. ker je polet večje vprašanje...no sej vi mate poletje tam.. sam vseen vpraši pediatrinjo kako se otipa mečava, da se vidi da ima dojenček še dovolj tekočine v sebi..
ne vem tut na vprašanje..kako pa vemo, da imamo dovolj prednjega mleka(za se odžejat) ne znam odgovorit. ah še mal pa bomo na gosti hrani...

anju svaka čast tko hitr ste dobil zobke? pa tok cajta si še dojila, te ni nikol ugriznil?

caroline 1 tut jst nimam težav s kajenjem, ker ne kadim. tk, da ti ne morem svetovat...sam to lahk rečem, da če si zdej zdržala tok časa brez in idelana priložnost, da se odvadiš user posted image .

vložek v lupinici smo mi imeli samo iz porodnišnice domov, ker ga je pol itak prerastel! mu pa sedaj še podložim glavo z plenico.

mojcaya tudi jst svojga dajam spat samo na trebuh...ravno zarad tega, ker se je tako napenjal pa spuščal glasove...na boku je ležal edino v porodnišnici...sem pa tudi prvega otroka zmeraj dajala spat na trebuh in so tut pr njemu izzveneli krči..kot tudi pri Črtu.
se pa tvoj otroček kar ne da ane, da tko drži glavico pokonc, sej se bo pa še prej zmatral pa bo...poskusi...najprej čez dan pol pa še ponoč...pa sporoč, če je boljše..

filisa jst delam tko kot najki sicer dam kar močit v lavor pa prašek stresem notr pa pustim čez noč pa je še vse šlo dol!

pokora lih sem danes brala o tem, ker naš Lenart kar naprej kašlja...da morata biti vlažilec in ionizator skupi, (ne samo vlažilec), da zrak še očisti raznih virusov...tk ,da ko kej novega preberem pol ti že napišem al pa prpopam link. pa ulrazvočni naj bi manj elektrike pokurli. grem brat naprej...
mam časa še slabo uro pol se pa gospodič zbudi..

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 916
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 13:20:18   
M&A
alergije - potencialnim alergenom se izogibamo med dojenjem, ker imunski sistem dojenčka še ni razvit, zato se alergija običajno pokaže takoj, ene minejo, ene ostanejo za zmeraj (npr. arašidi, mehkužci).

user posted image Kakšno kožo imajo vaši user posted image ? Moji so se pojavili mozoljčki okrog 3. tedna, najprej na čelu in bradi, zdaj pa še kar vztrajajo user posted image Na ličkih so se začeli zlivat, drobno se luščijo, vse skupaj mi smrdi po AD user posted image Od teh alergij se mi bo počasi sfecljalo, od pogostejših alergenov bi bila možna le soja in pšenica. Ma ne vem, bom še mal počakala, upam da mine. Ne spomnim se, koliko časa se je "čistila" koža pri obeh fantih.    

< Sporočilo je popravil M&A -- 6.12.2010 13:21:11 >

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 13:32:27   
Pokora
M&A točno tako kožo ima tudi naša mala. Je tudi mene že zaskrbelo da ni slučajno kaj narobe. Predvsem to drobno lupljenje me skrbi, ker pri Niku tega ni bilouser posted image

Smarnca, sem tudi jaz že malo poguglala tačas. Pa sem pogruntala da so parni in ultrazvočni in da je pri ultrazvočnem problem zaradi kamna - je baje povsod potem bel prah... Tudi jst še mal pobrskam user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 13:42:36   
Najki
pokora user posted image user posted image za otrocka. za alergije sem jaz uspela zvedet, da se je treba samo arasidom res izogibat. sem pa to izvedela v nosecnosti, za dojenje najbrz podobno velja. seveda poleg stvari, na katere je otrok dejansko alergicen.

zinchy cotko je na filmcku, sam mi ga komaj nalaga, ker me danes totalno internet zeza user posted image

sem ravno izvedela, da je moja sestricna noseca, sem ful vesela zanjo user posted image

M&A moja je pred par dnevi dobila mozoljcke, ima jih po celem obrazu in po vratu, samo mi nic ne zgledajo kot AD, je pa pediater danes rekel, da njemu pa mal zgleda tako. sam da ni nujno od alergije in da je lahko samo obcutljiva koza in da je normalno tudi samo za ciscenje... tip je pa tko mal sklerozen, me je 2x vprasal ksne stvari, pa mal je zgubljen, sem tezko kaj konkretnega izvedela. mala se nic ne praska, jo bom pa za vsak slucaj malo pomazala s kremico, ki nam je pomagala proti AD, ceprav bi rajsi videla, da se v miru samo spuca. se pa na nekaterih mestih se vedno malo lupi koza, po nosku pa po stopalih.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 13:47:43   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

Je rekla,da more met otrok prosto da se giblje okol ramen ne da je vs stisnjen.Jest sem jo dala pri 1 mesecu dol in sedaj zelo lepo notr sedi.



hmm, pa saj je tista zaščita tam zato, da otroku ne rukne glavice, če imaš prometno nesrečo user posted image . Se pravi, da otrok nima kaj tam prosto migat, mu bo ob trku tako glavco zanihalo, da je joj. Mi to zaščito še imamo, čeprav jo je ob vseh teh kapucah in kapah kar težko naštimat, ampak se da.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 13:51:47   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Smarnca, sem tudi jaz že malo poguglala tačas. Pa sem pogruntala da so parni in ultrazvočni in da je pri ultrazvočnem problem zaradi kamna - je baje povsod potem bel prah... Tudi jst še mal pobrskam user posted image


mi imamo ultrazvocnega, not pa itak filamo vodo izpod brita filtra, jo filtriramo za vse naprave, tudi za likalnik in vrelec vode, da ni potem vse v kamnu, ker je potem tezko kamen dol dobit. ultrazvocni naredi hladno in bolj drobno paro, je bolj tih in bolj varen, ker ne opece in v vroci pari se bakterije rajsi razmnozujejo. ionizator pa dodatno pomaga, ker preprecuje nalaganje delcev, prahu in bakterij na molekule vode. delce tako nabije, da se ne privlacijo.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 14:10:57   
majabar
M&Auser posted image , meni so ta teden tako pasali arasidi, da sem v sestih dneh pojedla celo kilo. Se dobro, da jih je vceraj zmanjkalo! Kako hitro in na kaksen nacin bi se pokazalo, ce mu kaj ne pase?
smarnca, ni bilo potrebno, da sem strokovnjak, da sem opazila vdrto mecavo. Tisti dan je bilo res vroce. Zdaj je ze dobro. Prej pa sploh nisem bila pozorna na to, zdaj bom bolj. Pa pediatra bom vprasala, kot pravis, da bom znala oceniti ze manjso dehidracijo. Drugace imamo pa mi zdaj zimo, ne gre cez 30 stopinj in skoraj vsako popoldne dezuje. Ko bo poletje, bomo pa verjetno ze na gosti hrani:).

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 14:32:31   
anju
to čiščenje kože tudi mene spet bega. enkrat boljše drugič spet slabše. bila sem že pomirjena, samo se kar ne nehajo spuščat nove pikice. samo se mi vseeno zdi čudno da bi toliko naših otročk imelo alergijeuser posted image vse opisujemo približno podobne izpuščajčke... recimo da se samo čisti, še vedno.

smarnca seveda me je ugriznil, tako da sem zvezde vidlauser posted image ko je dobil še zgornji enkici, kar je blo pri 6m, 7m. takrat ni še hotel GH tako da ga nisem mogla kaznovat z ukinitvijo dojenjauser posted image sem imela kar strah en čas da vajo ponovi. jap, do krvi - 4 črtice ranice od zobkov sem imela na bradavici.

bega me pri namestitvi v lupinici da ima bradico na prsih, kar naj bi oteževalo dihanje. res pa so zdaj kar natlačeni, jaz imam vrh vložka še zimsko vrečko.

caroline1 me je imelo za čik kot tebe pri prvem. sem pri njem kadila celo nosečnost (do 5 na dan pred tem sem 1 pkatlica ni bila dovolj) z dojenjem sem nehala ampak ko me je imelo, ponavadi sem bila kaj na mojega huda, sem ga prižgalauser posted image in zdej ko to pišem in se spomnim tistega užitka ob prižigu, pa kako zadiši ko ga kdo prižge, uh ja še bi, ampak dejansko ni tako fin. vedno te bo imelo, vsaj mene. pomojem je tako kot z vsako odvisnostjo - nikoli ne "ozdraviš". js bom verjetno vedno kadilka, samo kadim ne. tudi v materinsko mi je obkrožil tisto "kadilka v nosečnosti ne kadi"... nima smisla. pa računaj da so boss mehki ki jih kadi moj 2,50€, da pokadiš škatlico na dan je to 75€ samo za čike. pa če še 1 škatlica sčasoma ni dovolj... bo zmanjkalo tud dedku mrazu (al božičku, kakor mate) ne samo miklavžuuser posted image

Pokora jaz sem včeraj naredila muffine z mandlji in jih pojedla 4user posted image in če bi prišla do vabljive orehove potice bi jo verjetno tudi poskusla... ne vem pa kako je s tem - ali s tem izzivaš alergijo ali alergija je in se pač pokaže ko alergen ješuser posted image mislim da se tudi gluten zdaj uvaja prej.
user posted image user posted image za Nika in Bino

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 15:33:17   
caroline1
me veseli, da nisem edina, ki bi cigaretek user posted image ...malo še bomo zdržali...kaj bo naprej pa ne vem...jaz nikoli nisem plansko nehala kadit, nehala sem zaradi otročka! in ponosna, da sem zdržala!

joj te pikice in izpuščaji tudi meni grejo na živce...ima kožo ko šmir papir...najbržnekaj še od mraza...ko je vroče so ti izpuščaji ful rdečiuser posted image dva tedna nazaj so se ji dobro začeli in je rekla P, da to ni nič! jaz ne vem kako dolgo to traja...

pa še eno vprašanje- veliko je govora o polnem dojenju itd, pa kako se je treba trudit itd. zadnji sem brala en članek, kjer je mamica opisovala dojenje kot trpljenje, ki ga je vredno pretrpet, obenem je pisala o tem,da lahko vska doji, če se le dovolj trudi user posted image user posted image zanima me, koliko vas, ki ste imele CR polno doji!!! meni je to misija nemogoče, z vsem kar se da, ko bi dala vse za mojo lubico malo, ampak no go!!!

kje se kaj kpmk potika?! upam, da so/ste vsi ok!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: Oktobrčki 2010
6.12.2010 16:09:15   
luna_25
no jaz pa sedaj nimam nobene želje po cigareti, sem jo pa imela v nosečnosti pa pred nosečnostjo nisem že kake dve leti nobenga prižgala. ko pa sem bila noseča mi je prav dišalo, če je kdo zraven mene kadil. je pa res da sedaj ko je zima me niti ne mika iz te strani, ker se mi mi ne da v lokalu vzunaj sedet in kadit ter zmrzvat, mogoče me bo pa poleti prijelo. se pa tudi jaz strinjam, da ko bi pa prižgala bi mi pa tako smrdel in slabo bi mi bilo, da bi me vse minilo.
mi pa našo pupo pop kar budimo in se trudimo, da bi bila pokonci saj potem ponoči spi celo noč, no vmes se samo naje in spi dalje. je včeraj spala od pol 9 pa do zjutraj. je bila prav pridna. samo ne vem zakaj ima prvo rundo spanja tako dolgo in sicer od 22h(ko se nahrani)do 2h zjutraj ko ima naslednje hranjenje. potem pa na se zbuja na 2 ali pa 3h.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?