Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
jaz sem malo skoz pristavljala, in jo tudi še sedaj. obe dojki pred vsako flaško, pa še vmes, če prosi! ampak nikakor ni dovolj, kljub tabletam, spreju, čaju, žgancem...
enostavno ni in ni...čez 80ml ne pridem, pa da s eubijem, največkrat pa tam okrog 40ml (sem nekajkrat izpumpala cel obrok, da sem videla stanje)...kaj pa vem. jaz bi jo z veselejem dojila, ko je s temi flaškami tolk dela, pa skoz morš meti grelec pri sebi, pa eh...joške pa optimalne
.
(in dojil ter skrbel za malega 24/7 )bi zihr spal ob vsaki dani priliki
napišem že vse pa mi zavrne ta RR....
me pa nekaj zanima, tiste ki so se vam naredile strije, kdaj pobledijo in če obstaja kaka dobra krema ki to pospeši, ker mi gredo te rdeče proge po trebuhu na živce
) in upam da ne bo nič.
Po mojem se pozna da letos mali ni imel ornk doze morja in sonca.
), pa mi ni kapnilo da bi jo namazala z njim. Probam jutri.
, nas jih je celo leto nosil st. 62, ker so zelo raztegljivi, vsaj tisti rebrasti. pa zdej imajo zelo razsirjeno kolekcijo barv in materialov. leclerc jih ima tudi, gotovo tudi pikapolonica in vse specializirane otroske stacune, res pa ne vem kako je s stevilkami. spar, mercator nista za preskocit.
potem otroci in potem ostalo.
za Matica, da je vse ok.