|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 9:34:22   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

missD-hvala!
Me zanima nekaj, spite kaj cez dan? Jaz bi, a bi imela slabo vest. In potem, ko mali spi, samo pospravljam, perem... Kaj pa ve? Vam kdo pomaga pri hisnih opravilih, kuhanju?



Mislim, da smo si večina tu kar precej podobne... Tud jaz te redke trenutke ˝mira˝ raje izkoristim za pospravljanje, kuhanje in podobno, namesto, da bi dala vse štiri od sebe in si malo oddahnila (zaspana HB nisem, ker lepo spimouser posted image ). Mi vsak svetuje, ki ima starejše user posted image  in otroke, da mu je žal, ker ni takrat počival, ko bi lahko...
Mene ne toliko, da bi me zaradi počitka dajala slaba vest, ampak bolj nezadovoljstvo ob pogledu na nered in neopravljeno delo. Se pa trudim, da me te stvari vedno manj motijo, ker vem, da bo ob odraščajočem otroku to samo še hujše in nikoli več ne bo tako lepo čisto in pospravljeno kot prej user posted image  !

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 9:49:12   
smarnca
pr nas pa skor ni več snega..sploh ni tako lepo! no edina fajn stvar je, da bom lahk šla še po mah za jaslice. sm se že spraševala zakaj smeraj začnem mislit na mah, ko že sneg zapade. prej mi pa ne pade na pamet![sm=zmeden.gif

čez dan sicer ne spim, pa zjutri potegnem do 8 ali 10 odvisno kako sm ponoč spala. pa če sem sama s tamalim doma pol lahk odspim eno rundo več, čene pa no way. pol popoldne pa itak komi čakam, da prideta mož pa taveč domov pa spet v elementu...sam mi ni hudo. je pa res, da pol zvečer, če je dan naporen padem v postlo po 9 uri.

jst sem tut Črtu že ornk spucala glavo, ker se mu je nekaj temenc nardilo. zdej je dobro. mi je pa rekla od brata žena, da ona vsak dan tut glavo podrgne s tetrico, pa se malemu niso naredile.

za strije tudi mene, sej ne da jih je dosti ampak so vidne bolj kot pri prvem porodu.

missD meni se zdi, da je tut BC dost drag. mi smo tut v šparu kupovali za tavečjega bodije in so super. kar sem pa v kiku kupovala se mi je pa vse razbarvalo - kratke hlače, majice. pajaci so pa fajni.

snežakinja sem bila v takem položaju, kot si ti zdej, pa tut nisem zastopla zakaj ga je treba uspavat, če ga pa lahk jst držim..sej ga bi že držala pri miruuser posted image . pa je kardiolog tko zahteval v SG tam je eden najboljših v SLO. sestra mu je dala nek sirup za pojest pol je pa 20 minut trajalo, da ga je celga pregledal...ker je otrok tako najbolj pri miru in zdravnik lahko temeljito pregleda srček pa na vratu in na trebuhu tut. men so ga pol odpeljel na opazovanje in imel priključenega, da so mu merili bitje srca in dihanje. bogi se je zbudu po 5 urah in bil čist prestradan. 6 ur po zaužitju naj bi ta sirup šel z urinom vn pol sva pa lahk šla domov...sva bla namreč zadnji dan v bolnici takrat...
snežakinja a so šum ugotovil v P al pol naknadno? o groza pol nas isto čaka še enkrat, ker mamo tut še en pregled...sva pa mela šum na srcu tudi midva z Lenartom pa je vse skupaj takoj izzvenelo. vem kako ti je pr srcu, pa user posted image user posted image Matica pa zate!

pokora si se pol odločla za vlažilec in ionizator? jst kr še iščem....upam, da se bom kmal odločla, da ne bo Lenart prej spet zbolel. pa naj se Nik čimprej pozdrav.

bravo za Vitana, upam, da si si bolj spočila anju. jst sm mela srečo ziroma zdej je pa nimam, ker je Lenart dost pozn dobil zobke pri 10 m prvega. in me ni nikol ugriznu. upam, da Črtu zrastejo kaj prej, da bomo pol bolj mirno spali.
v šparu pa dobiš 3 bodije za 8 eurou al 10 eurov.
jst Črta nč ne tehtam in se ne obremenjujem s težo. vidim, da je zelo dobre volje, ko je buden. spi tut fajn...da bo še dolgo tako....ja pediatrinjo mava pa šele konc leta....pri 3 mesecih....prej naju ni dala.vidim, da nekatere mate tut pri 2 mesecih pregled.?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 952
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 9:52:24   
caroline1
Dobro jutro.

S*- hvala za link

majabar- meni ni noben od strokovnjakov na katerikoli točki sitnaril, da bi mogla dojiti. Že v porodnišnici je P rekla, če ne gre pač ne gre. Dala mi je tablete, sprej...Itak, je videla, da imam vsakič pristavljeno, ko je prišla v sobo. Tudi vse sestre so mi pomagale in svetovale. Tamala ni imela nobene težave s sesanjem. Od prvič se je lepo priklopila in to je to! Kakšne posebne strokovne razlage ni. Veliko povezujejo s stresom ob porodu, skrbjo za otročka po porodu (kar je pri meni možno, ker mi dva dni niso povedali kaj je narobe s tamalo), z bolečinami, konec koncev pa tudi s premalo mlečnimi žlezami. Jaz mislim, da je to tako kot pri zanositvi...ene pač lahko, druge težje, tretje ne morejo brez pomoči!

kar se tiče pucanja, vidim, da smo vse iste koze...jaz tudi laufam po bakjti v trenutku, ko mala zapre oči in pucam, peglam, pospravljam itd...počivala sem čez dan samo prve dni, ko je bila tašča na obisku in ko je tamala spala v kosu vsaj po dve uri. Zdaj ko spi maks 40 min, se mi zdi pa brezveze, ker bom samo še slabša. Sem pa res kronično utrujena, zvečer padem v posteljo in zaspim v trenutku. Ampak kaj ko mala potem spi še samo kake 2-3 ure, pa je treba dojit, pa kupčkat, kar gre spet pol ure naokoli, potem jo vsakič vsaj še 2x dvigujem, ker ji gre mleko gor...pa spi spet kake dve urce, pa ponovi vajo...če je vse ok spim 6 ur z vmesnimi zbujanji...in se mi zdi, da to pucanje in opravljanje manjših stvari pomaga, da čez dan ne zaspim!user posted image

snežakinja- user posted image

anju- tvoje skrbi so v nasprotju z mojimi. jaz sem včeraj ugotovila, da je mala absolutno predebela in sem kar jokala zaradi tega. in ne vem, kako naj ji omejim hrano. ne morem poslušati joka...ufff ni prav ne tako ne tako user posted image mala ima zareze povsod, med zapestjem in komolcem ima zarezo, med gležnjem in kolenom...sredi ničesar...kot kak "sumo"...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 953
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 10:01:57   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

jutro!

danes je spal 9h v kosu, jaz pa prsi ko balone. saj ne da se pritozujem, ampak se mi zdi prelepo, da bi bilo res. upam ,da tudi ostane tako.




To mi je pa znano user posted image . Naša žaba zdaj v glavneem spi v kosu po 8-9 ur user posted image . Zbudi se le, če jo prebava daje in se posledično fejst pokaka user posted image . To z prsmi pa se tud uredi...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 954
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 10:08:29   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

jutro!


spanje na trebuhu. ko ga polozim v posteljico, najprej polozim glavico - na eno lice, takoj za tem pa se telo - popravim roke, da jih ima ob strani in ne pod sabo. ko se zbuja in ko je ze dovolj mocen, ja, dvigne glavico in zacne drgnit nos ob posteljo. ampak spi pa vedno z licem navzdol.





Jaz si naše žabe ne predstavljam spati na trebuhu. Zmeraj, ko jo dam na trebuh rito gor tiši, z nogami pa tako brca, kot bi želela kam pobegniti user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 955
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 10:13:03   
smarnca
filisa in 3x mami kako pogosto se pa čez dan dojite, če ponoči tko dolgo spita?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 956
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 10:14:47   
Najki
snezakinja ne skrbi prevec, sumi na srcku so vecinoma neskodljivi in hitro odpravljivi, ce je majhen, ga kar pustijo. user posted image moj je bil pri letu in pol na UZ srcka in ga niso nic uspavali.

moj je zaspal v sluzbo in ni mogel peljati mulcka v vrtec, jaz sem ga pa pustila spati do 9.30, tako da bo doma ostal, poln energije, ki jo bo morala mami pokurit user posted image .

anju ne rab bit AD. ta krema je bolj splosna za kozne probleme in ima not naravne antiseptike in ucinkovine, ki mirijo kozo. deluje na rozaceo,  AD, vneto kozo, ocitno mozoljcke. danes ima le se 5% mozoljckov user posted image . AD je pozdravila v treh dneh.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 957
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 10:25:45   
filisa
snežakinja - user posted image user posted image user posted image  za Matica


Nas pa že malo manj dajejo krči user posted image  in tako je fajn, ker se posledično naše dete več smeji, manj nosi v naročju  in lažje jo je zaposlit z igračami! Tako, se je danes mamica v miru najedla, šla na wc in obesla perilo user posted image  - no, seveda to vse ni bilo izpeljivo v enem kosu, ampak sem vseeno zelo srečna, imam zdaj čez dan par minut zase !

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 10:31:10   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: smarnca

filisa in 3x mami kako pogosto se pa čez dan dojite, če ponoči tko dolgo spita?


na vsake 2-3 ure, če spimo (to se zelo redko zgodi user posted image ) lahko tud kakšno urco več. V glavnem tega obroka ponoči ne nadoknadimo čez dan in se kljub temu pridno redimo- podbradek imamo že takšen, da se mami in ati pošteno namatrata, da vredu očistita vrat user posted image

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 959
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 11:59:37   
tinaaleks
Mi smo danes tudi rekordno spali! In to kar 11 ur!user posted image Se je tudi mamica lepo spičila, zato pa zdaj skačem naokorg in pospravljam.user posted image .

Mam že alarm! Šibam!user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 960
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 12:23:43   
Roberta69
Vas samo na hitro malce pozdravim...

A tako fino spite nekateri user posted image ... pri nas je še vedno približno takole, da čez dan skoraj skos spi, okrog 8-ih se podoji in previje, potem pa spi (kakor zdajle) par ur in jovo na novo, vmes je pa maksimalno kakšne pol urice pokonci in do večera enako user posted image ... je pa bolj večerni čukec, ker ko gre starejši spat, on še lepo gleda in bedi in zaspi ponavadi šele okrog 22-ih. Mi pa ni nobene panike (seveda, če je v celem dnevu skupaj pokonci max. 2 uri user posted image ). najbolj "odleže", da gre starejši sin normalno spat, Izak je pa itak tako priden, da je kar prijetno, da skupaj malce "pogledamo TV"... in še vedno se velikokrat zgodi, da kar sam od sebe zaspi, jaz sem nad tem še vedno takooooo zeloooo navdušena user posted image ... ponoči pa vstanem okrog 2, ga podojim na postelji in najbrž že ta prvo minuto zaspim  user posted image , potem se pa okrog 5-ih še enkrat doji in spi do 8-ih (tam nekje) - za moje pojme idealno user posted image . Sem pa pri starejšem sinu dve leti "vtajala" tudi ponoči, ampak mi v 95 % to sploh ni bil problem (seveda, če sem pa samo joško ven pomolila (večinoma) user posted image ).


Upam, da vam zdravje štima... jaz sem prov žalostna, ker starejši kakšen dan kar konkretno pokašljuje (ne skos) in mu iz nosa teče... zdaj je celo Izak že parkrat zakašljal, user posted image ... ne morem pa preprečit, da ta starejši en bi "pljuval" vanj... no, upam, da bo vse dobro user posted image .


Čeprav Izak skoraj skos spi, mi kar zmanjkuje časa user posted image , saj veste, da se vedno kaj najde user posted image .

Preživite LEP DAN!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 961
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 12:31:41   
snežakinja
Smarnca vidim,da si ti že dala to skoz. Mi smo tudi iz SG. Mi lahko malo bolj podrobno opišeš kako poteka ta preiskava?

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 12:40:58   
kpmk
hej na hitr se javljam...

Nia je pridobila ( v zadnjem m) 3cm in 580g. Stanje se nam izboljšuje, dali smo še kri za alergijo in čakamo rezultate.... Ian je bil v bolnici in user posted image  sedaj je že ok, vendar ga moramo pazit in seveda tudi pikico mojo.... Komaj čakamo praznike ko bomo praznovali...

Dogaja na polno.....

vlažilec/ionizator - tavno včeraj kupila v BC ko imajo enega od Lanaform za otroke v akciji
se še tipkamo


aja CE z okolico .... se vidimo kaj????

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 963
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 13:27:11   
3x mami
spanje. ce mene vprasas, ni recepta. odvisno od otroka. tri jih imam in vsak ima cisto svoj vzorec hranjenja in spanja. prvi mi je nekaj mesecev na zacetku spal bolj malo - cez dan, ponoci pa se zbujal na uro (to je bilo vse skupaj - hranjenje, kupcek, spanje). noc je prvic prespal pri dobrem letu. druga je bila ponoci boljsa, se je zbujala samo nekje 4x in je hitreje prisla do prespane noci. podnevi je vec spala. zdaj pa zadnji teden imamo bolj naporne dneve, ker skoraj nic ne spi oz ima krajse dremeze, ponoci pa se mu daljsa ta glavni spanec. zakaj, ne vem. in upam, da tako tudi ostane, tudi po zobkih.

pri vseh vedno dam hrano takrat, ko vprasajo, pa ce je to po pol ure al pa po 5 in vec urah. spijo pa tudi vedno, ko hocejo in kolikor hocejo (razen ce kam gremo in se je pac treba mal prilagodit). tako da si ritem sami delajo.
tako da res ne poznam recepta.

spanje na trebuhu. ta prvi je bil tako kot tvoj, filisa. vedno na trebuhu, ampak rit fajn v luft, noge pa pokrcene, pot pravim kotom. in ni bilo variante, da bi mu rit spustili, se je cvrsto drzal te poze. je bilo pa prirocno za prdenje, priznam user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 964
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 14:03:43   
anju
Vitan dosti spi čez dan. ko ustaneva je dovolj da ga previjem 2x pohecam in že zaha. zaspi z dudo brez dojenja. doji se samo ko se zbudi, potem noče več. se dere če mu ponudim. največkrat se dere tudi če mu ponudim šibkejšo dojko, me fant s tem kreganjem prav prizadeneuser posted image
dopoldne spi, se spet nahraniva previjeva in poigrava in spet spat, jaz pa kuhat ... in tako do zvečer. popoldanski spanci so bolj moteni in krajši, ker je šef domauser posted image še najtežje zaspi za nočni spanec, ne vem zakaj, kak teden, prej tudi ta ni bil problem.
kričanje pri dojenju me zelo bega, še po tehtanju včeraj imam občutek da nečesa ne razumemuser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 965
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 14:09:49   
3x mami
zgleda, da sem kak post preskocila... anju, kaj se ti buni vedno in samo na eni strani, al na obeh? in ko se buni, ce mu ponudis ta drugo, lepo zagrabi?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 966
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 14:28:14   
anju
ko se zbudi (lačen) se krega na eni strani, na drugi lepo pije. ko bi ga rada dohranila, če je dlje pokonci... se pa deeereeee. sploh se ne carta pri prsih nič. to je meni tako čudno, saj prvi ni počel drugega kot se cartal. in odkar se tako krega (drugi m) je za pol počasneje teža gor:(

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 967
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 14:33:08   
majabar
Vceraj sem imela pa zanimiv dogodek. Sem si pripravila vse, da ga previjem, dam dol plenicko, nastavim drugo in se spet pokaka. OK, obrise, nastimam novo in spet! In tako se tretjic in cetrtic!!!??!!user posted image  Tako sem nesla 5 pokakanih plenick v kos v nekaj minutah. Pa seveda pokakane roke, vse naokrog, nisem vedela, kako naj robcke ven vzamem, ker sem bila umazana, vsaj se eni dve roki bi mi manjkali:). Povem to dragemu, ga zeli zvecer previti in spet isto, se je se dvakrat pokakaluser posted image , a je imel dragi se dve moji roki za pomoc. Potem sta sla pa kar oba pod tus. Mali zelo uziva, ko se tusirata. Sta zacela ze en dan po rojstvu in mu je res vsec.
Vceraj je v celem dnevu polil ene tri zlice, mami je presrecna! Imam pa obcutek, da je v zagonu rasti, saj ze dva dneva je vsaj na dve uri, ce ne vsako uro in je veliko. Mleko zaenkrat dohiteva.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 968
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 14:37:56   
smarnca
snezakinja midva s Črtom sva bla takrat še v bolnici no sicer zadnji dan, po tistem pregledu, ki sva ga mela ob 10 zjutraj sva pol šla okol 18 ure domov. nič bolj podrobno ti ne morem opisat kot sem v prejšnjem postu. sestra je Črtu kar v sobi dala sirup s šprico pol je počas on tonu v spanec,. skupaj smo šli do dr. Krevsa, ki mu je nato naredil UZ srca. jst sem bila zraven - tudi ti boš in držala sina kot mi je narekoval doktor. pogledal je podrobno srce, trebuh in vrat in narekoval sestri kaj si more zapisat. v glaven jst tistih zdravniških izrazov nisem zastoplauser posted image , miljonkrat je rekel bp, kar mi je blo najbolj pomembno in edino to sem zastoplauser posted image . na konc pregleda, ko je že zaključil pa sem ga seveda vprašala kk gaže glede na celotno sliko pregleda, pa je rekel, da ni nč kaj takega, da bo samo izzvenelo, naju je pa seveda nročil na pregled, ko bomo stari 3 mesece...no to bo kmal.
pol je pa Črta odpeljala sestra v center za nedonošenčke in je tam počakal dokler se ni zbudil, sestra mu je pa preverjala dihanje ter pulz. no, ko se je zbudil po 5 urah je bil bogi tko lačen, da se je sam drl...no doktro je rekel, da bi mogel po 6 urah it sirup iz telesa in da takrat lahko gremo domov.
sm pa vidla zadnjič, ko smo bli v sg v bolnici, da dela preglede v neonatalni ambulanti prvi štuk na koncu levo. ne vem ali si ti tudi napotena tja? kdja si pa rodila?
sej v bistvu je težko, ko ti povejo kaj bodo naredili s tvojim otrokom. sam sej boš vidla Matic bo to dobro prenesel se zbudil bosta šla lepo domov, nč takega.
jst ko sem bila gor v bolnici tiste 15 dni se mi potem to ni zdelo nič kej takega, ker sem dost hujše stvari vidla dnevno..rabiš pa svoj čas, da si pošlihtaš v glavi, da tko pač mora bit in brez tega sirupa ne gre....nista naša otročka pa ne prva ne zadnja, ki sta-bosta to prenesla. tk, da čim manj se obremenjuj, če dojiš moraš itak pazit na mleko! tudi doktro te bo pomiril, ker je res car.


(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 969
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 14:46:56   
majabar
A to ste slisale? http://24ur.com/novice/svet/foto-izpod-plazu-potegnili-stevilna-otroska-trupelca.html

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 970
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 14:49:42   
smarnca
user posted image Lucian Mai kar tako naprej, pa ne draži mamice! res pol sam razmišljaš kaj je lahko narobe in sičist slabe volje.....zdej pa tako naprej.
je pol lepo spal ponoč, ker se je tako fajn pokakal?

anju Lenart pa na eni dojki ni hotu jest tko, kot na drugi.pa sem ga hranla kar leže in kar v istem položaju iz obeh....mogoče mu pa položaj ne paše na drugi strani... malo sem se matrala sam pol je šlo boljše?!
meni se Črt tut ne carta na prsih, še vedno, ko vidim, da se začne krčiti na dojki ga vzamem stran, ker je to pri nejm že overdose....pa on bi sicer kar še jedel...sam pol mi pa zbruha kar je preveč.
ga sploh ne bo treba odvajat, ker se ne carta a ni fajn?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 971
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 14:53:00   
smarnca
3x mami jst ga tudi ne prebujam podnevi se sam zbudi, ko je lačen. ker res večina časa prespi.

tko, da ne vem kdaj bomo sploh začeli past kravice, ker smo taki zaspanci! jih vaši že? k gledam od brata sinčka, ki je mesec dni starejši od Črta že tko lepo dvigne glavo pa gleda v tem položaju....Črt pa kar spi in spi...user posted image

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 972
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 15:06:35   
majabar
smarnca, spal je kot vsako noc, to pomeni, da se zbudi tocno ob dveh in je. Sploh ne rabim ure, da vem, kdaj je dve:). Ima pa res ocitno zagon rasti, ker je neprestano. Se je zbudil ze ob 4ih (ponavadi ob petih) in je nekaj godrnjal, sploh ga nisem slisala, bolj v spanju se mi je zdelo. Tako, da je potem jedel ob petih in do sedaj (9) je vsake pol ure.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 973
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 15:09:06   
anju
ma vsak po svoje. ne?! to mi bo moralo postati jasnouser posted image sam zaenkrat bi se blo fajn tako cartat, še mama lahko en mal odspi vmes. smarnca vi2 sta tud kar hudo imela. moj tavečji po tem sirupu sploh ni hotu spat, je bil mal večji 6m, so mu delali EEG in je tako jokal, čist iz sebe, seveda, sem potem videla ranice od tistih elektroduser posted image EEg so potem naredili tako da se je dojil.

majabar a ni takoj manj skrbiuser posted image

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 974
   RE: Oktobrčki 2010
7.12.2010 15:15:26   
anju
smarnca ga dam past kravce. pa se lepo dvigne, sploh ko mu pomagam prav postavit rokice.
sem ga tud ponoči obrnila na trebušček ko je začel neki jamrat in je res lepo zaspal. ampak poleg mene, res si ne upam ga tako pustit.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?