mag3
|
Dobro jutro . Pr nas še vedno vse po starem. 2v1. Spanja bolj malo, ker smo ene 5x na noč na wc-ju, pol pa vmes pade še kaka mandarinca, pa čokoladica, ... Pa zgaga me ponoči zadnje dni spet peče za p.... In še vedno čajčkam, ker kašljam, da se mi zdi, da se bom zad.... Ula77, P v Nm ne moreš zgrešit. Zdaj je celo nova cesta, da je še lažje. V glavnem ko prideš čez novi most, ne stari Kandijski, greš naravnost čez semaforizirano križičše, pol pa pri železniški postaji NM Kandija, kjer je novo krožišče, slediš tablo Hospita. Pol je pa že takoj na desno rampa za parking. Plačljivo parkirišče, ampak poceni za moje pojme. In P je ozadaj, tisti del SB Novo mesto, ki je novejše dozidan. Upam, da ti nisem zakomplicirala. Maca81, barva plodovnice je pa res lahko različna, odvisno od stanja. Če je zelenkasta, pomeni, da se je otroček že pokakal in pol mu vzamejo tud kri, da vidijo, da se ni kaj okužil. Če je še vse ok, je taka bela. Lahko pa je tud krvavkasta, sem pa pozabla v katerem primeru. To vse so nam povedali v MŠ. Je pa pomembno, da si zapomniš kakšne barve je in ob kateri uri ti je odtekla.
|