Tincy90
|
Jutrooo! Dans me je pa zbudu orng sonce, matr, k da je poletje ne pa zima. ne vem kaj zdj uni zgor štrajkajo s snegom. Pismu, dans sm tku slabu spala, ene stokrat na wc ponoč pol pa proti jutru še zvijalo me u trebuhu in posledica driska. Kr neki res, k da bi kej tazga jedla. Emibu če hočš, da te dam nazaj na seznam (bla si zbrisana kr se doug nisi nč javljala), mi povej podatke, da te nazaj gor porinem. kar se tiče pa tega, da si sama, sm js učas tud po ceu dan sama, zna se zgodit, da clo sama ponoč spim pa tko, ampak mi je blo na začetku tud mal težko k je bla tamala še manjša, zdj sm se pa že navadla, tamala se pa zna tud že sama zamotit in se igra. Ma, sj tud mene še kdaj učas kej prime pa mi je bed k sm sama, ampak se probam nekak zamotit. Js tud tuki nimam nobene kolegice, vse so far away (zdj tu ne vem, če se skup piše al narazn ) in jih redko vidm. Avto mi itak moj vzame za službo ne. Ma kaj naj ti rečm, probi se dost s sinčkom ukvarjat pa kej pospravlat al pa kej ne vem , pa itak maš nas tuki gor pa TV pa to. pa zuni kak sprehodek pa je. kar se tiče pa M, ti bodo pa druge kej več povedale, js ne vem ništa več od tega. Aja, pa da vam tole povem, je bla tašča čez vikend pr enih prjatlih dol u Bosni in je šla k eni šlogarci (do zdj je use prov povedala kaj bo, se prav ni bla prvič čez vikend) in ta ji je rekla, da bova mela TRI otroke. Js pa sm ja ja pa kaj še. Zdj pa, da vidmo, če se ji je tle zalomilo al ne. pa deej, ne morm si zdj predstavlat d bi imela še enga kr dva mi je čist ok. bomo vidl kaj čas prnese. Idem sad.