|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
14.12.2010 22:49:24   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

oooo veliki boss je spregovoru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dj ne me u smeh spravlat.user posted image user posted image user posted image sj drgač sm pa Kralj če že ne boss.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 14.12.2010 22:50:05 >

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
15.12.2010 8:46:41   
00PoLoNa00
dobro jutro vsem...

Moj Gal je prvič prespal noč, ko je dopolnil 1 mesec. Vse do sedaj je pridno spal, zadnje dni se pa ponovno zbuja ponoči 2-3 krat..Sicer začenjama malo GH za kosilo (sicer poje bolj za vzorec, bolj pljuva okrog), zvečer pa na flaško riževe kosmiče ali ovseno kašico, kar bi naj bolj nasitilo, a ga očitno vseeno ne. Tudi količinsko poje dovolj, skoraj 200 ml...za 5 mesečnika je to super.

Je pa res, da sta mu izrasla že spodnja zobka..ampak ni bil bič siten ali kake vročine tudi ni imel...ne vem, če ima to kako vezo s spanjem...

kak so kaj vaši spali oz kdaj so zobke dobili?

Lp

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
15.12.2010 9:07:42   
ninkica
jutro

Tinchy pa drugičuser posted image sem se spomnla,da mate jutr pregled nam so ga pa tud prestavl na jutri iz dons.

Mi smo danes stari 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako ta čas bežiuser posted image

Midve sva vstali ob 8.30h tko,da tamala se že igra v igralnem centru mami pa hiter uleti na RR.

Mi bomo šli v kratkem v LJ in tudi v Leclerk zato,ker smo bli v petek pa je šel samo mož tja,ker nas je čas lovil pa tamala je v avtu spala.Je pa reku,da majo ogromno stvari znižanih.
Naja a to ste bli tle na Rudniku?

Polona,naša je danes stara pol leta pa še nimamo zobkov se pa neki nakazuje spodi.Je pa prejšn teden  3 noči nekaj pojokala sam sem ji dala samo dudo pa sem jo pobožala pa je nazaj zaspala.Ne vem kaj jo je pišlo,ker spimo celo noč vrjeten ji kaj ni ustrezalo.

lep dan

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu 00PoLoNa00)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
15.12.2010 9:33:38   
Izabelina
dobrojutro!!

evo se javljam na dolžnosti (da bom lahko ostala na seznamu) user posted image drugač sm pa mal pogledala vaša leta in pismo, se mi zdi, da ne pašem več sm... sm tkoook stara napram ostalim hmmmuser posted image

uglavnem... tamiceno spi u sleepiju js grem pa na zajtrk, če ne bom skupi padla...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
15.12.2010 9:45:48   
egleria
dobrodošle nove!

aninchy sem slišala ja da vam je voda nekam "ušla" user posted image

jaz sem pa včeraj NAREDILA IZPIT ZA AVTO!!!!! sori k kričim sam je to treba zapisat v guinessovo knjigo rekordov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
15.12.2010 10:08:29   
ninkica
egleria,čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz imam izpit že 2 leti in poluser posted image user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
15.12.2010 11:56:36   
Tincy90
Eglerčiiii čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdj pa le previdno za volanom.user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
15.12.2010 13:05:58   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej mam ful za pokomentirat, ampk dons pa niam časaaaauser posted image glih sm si uzela par minut pa je neki prdišal iz plenice....user posted image

Pol grem pa KOOONČNOOOO po nou telefoooon!!!! Pa bom spet lohk po pol ure gor, zdej mi pa po parih sekundih baterijo požreuser posted image user posted image user posted image no, vas bom pol fehtala za številke k bom lohk dolg čvekalauser posted image user posted image

čaaaaaaaaau!

Aja, dobrodošle nove!! Sm vaju dodala za prjatlstvouser posted image je kera tud na FB?

nč, zej pa res čauu

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
15.12.2010 13:21:05   
Izabelina
a ve se med sabo poznate osebno? a je katera slučajno iz škofje loke?

uf, izpit za avto user posted image user posted image js sm ga nardila 4 mesce nazaj... sm mela tak velik trebuh, da sm se komi zbasala za volan sam mi je vseeno uspel... sam tamale še nism nikamor sama peljala... morm najprej mal povadt predn tako dragocen tovor okol vozim user posted image

zdej pa kosiloo user posted image (zgleda, da sam jem)...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
15.12.2010 13:40:34   
ninkica
Evo midve z Lejo sva vse nardile.Potem sem pa prvlekla gor v stanovanje voziček in sem ga dala na balkon,ker full sonce sije sem jo fajn oblekla in je v roku 5 min zaspalauser posted image In isto je včeri nardila k smo vozičkale.Ji paše svež zrakec.
Jaz sem pa v tem času perilo posušila v sušilcu in pa nardila sem rezanceuser posted image Zdaj pa samo čakam,da pride mož,da bova jedla kosilo.Leja ga je že imela ob 12h.

izabelina me tukaj se poznamo samo prek neta v živo so se pa spoznale če se ne motim Aninchy in egleria,..user posted image

Leja 15.6.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2110
15.12.2010 14:23:00   
Tincy90
Men je prov žov k smo nekatere tko delč narazen, bi blo fajn vidt nas vse skupi na kupu v živo ob kaki kafi.user posted image same čvekle.user posted image

Da vam povem kaj mi prnesu Božiček (je srečov taščo in preko nje men poslovuser posted image ): 100€!user posted image zdj pa še razmišlam kaj bi z dnarjem.user posted image

Izabelina ne seri!user posted image nč nisi stara proti nam, haloo!user posted image

Mi bomo pa dans jedl neki podobno mesnemu bureku, sm d bo notr meso pa krompir. Njam.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
15.12.2010 14:28:24   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

dobrojutro!!

evo se javljam na dolžnosti (da bom lahko ostala na seznamu) user posted image drugač sm pa mal pogledala vaša leta in pismo, se mi zdi, da ne pašem več sm... sm tkoook stara napram ostalim hmmmuser posted image

uglavnem... tamiceno spi u sleepiju js grem pa na zajtrk, če ne bom skupi padla...

Mi2 sma pač bolj starejše mlade mamice, heheuser posted image user posted image

egleria, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2112
15.12.2010 16:07:27   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica
izabelina me tukaj se poznamo samo prek neta v živo so se pa spoznale če se ne motim Aninchy in egleria,..user posted image

Nepuser posted image Nama tole srečanje nikakor ni usojenouser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
15.12.2010 16:13:27   
Izabelina
aha, no sam uprašam, ker pri septembrkah 2010 se poznamo pa se srečujemo na kavici enkrat tedensko (js mal manjkrat ker sm bolj nemobilna-nimam avta)... pa sm misnla, da ve tut...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
15.12.2010 20:54:49   
ninkica
čer
Nikjer nobene??user posted image user posted image

Leja 15.6.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2115
15.12.2010 21:00:12   
biba88
punce moje kak ste kej!!! SE JAVLJAM NA RAPORT DA NE BOM TA IZBRISANAuser posted image user posted image user posted image

u glavnem najprej bom mal jamrala: tamala moja je spala od 3 meseca po 8-11ur prej papo 6-7 ur na noč zdej pa neki štrajkauser posted image se zbudi 1x za jest ali pa se joka za dudi(večkrat)...no to ni tak problem sam mi živimo s starim atom ki je star 78 let in slabo hodi posledično mu blato uide in pol mam cesto do kopalnice ali pa urin po kopalnico ki ga pobriše z mojo brisačouser posted image user posted image pa še sitn pa scrkljan je vse mu morm k ritki prinest...to delam že dve leti skoraj tri...user posted image user posted image z njim je več dela kot pa z mojo preljubo hči... on je od tasta oče in on ki je v isti bajti eno nadstropje višje ga sploh ne šmerglajo...pa še kokr moja tamala zajoka in jo sliši kolne v svoji sobi...sama sem kriva ker sem šla sem živet....user posted image ..verjetno bomo šli drugam ker otročki pač jokajo naša res malo joćče ampak ko bo starejša bo njenega trmarjenja zmeraj več posledično več joka in kolnenja od ata...pa on skos kolne ko gleda tv...zdaj je v redu sam nočem ko bo tamala stara eno leto da bo njena prva beseda pi**a m*ter** ali ku**a...kolne na tv CEL DAN!!!!!!!!!tv gleda 24 ur!!!!!!!!!! in pol je ves siten in zdolgočasenuser posted image ne vem kaj naj....

ali ma kaka izkušnje z najemniškimi stanovanji kak to gre pa to...

IZABELINA star si tok kot se počutišuser posted image user posted image   pa fajn bi blo če bi se enkrat dobile mlade mamice!!!

egleria BRAVO!!! SREČNO VOŽNJOuser posted image user posted image user posted image user posted image

MAL JAMRAM BREZ ZAMEREuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2116
15.12.2010 21:40:18   
Tincy90
Evo me evo me.user posted image

A dej biba kok sm se zdj nasmejala unmu, da ne boš izbrisana.user posted image user posted image ku uni izbrisani na tv-ju.user posted image user posted image
Kar se tiče starga ateta, če je res taka kriza, da ga moti otrok (če ga moti jok, ga moti tud otrok, ker on joka-moje mnenje) bi tud js šla čim prej nekam drgam. A da bi pa on šov v tisto nadstropje kjer ga ne šmerglajo pa ne gre? Kr če ne bi definitivno js spakovala pa šla u stanovanje. Tud to preklinjanje lahk povzroča velik težav ja.user posted image zdj če mata možnost, da gresta na svoje pejta, vam bo sigurn bolš. Če ne pa kam u dom ateta, da ga bodo štimal pa to.user posted image

Opaa, butec in butec na pop tvju.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
15.12.2010 22:02:25   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
Opaa, butec in butec na pop tvju.user posted image

Uuu, grem gledat! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
15.12.2010 22:08:12   
honey*
Hojla user posted image
No pa da še jst oddam raport, da ne bom med izbrisanimi user posted image
Brina spančka že od 7ih, mami pa oči pa sta pičla na eno hitro kavico user posted image Je ful fino, živiva z mojimi starši in na vsake toliko (1-2 krat mesečno) greva na kako kavico, večerjico al pa kino ipd. Drugač pa zidava hiško in upajmo da se nekje pred poletjem vselimo user posted image A drugače vas večina že živi na svojem?
biba- naša se tut zadnje čase zbuja parkrat na noč za dudko...grrrr... mi je kdaj kr žou ker smo jo uvedli, ker ji pol moti spanc ker dudko začne pogrešat ponoči user posted image aja pa upam da se tole z atom uredi oz. da najdeta kako podnajemniško stanovanje.
egleria- čestitke za izpit in veliko varnih kmuser posted image no, jst mamskoraj 3,5 leta izpit (uf gre hitro čas)...
drugač pa kokr berem nobena ni iz mojih koncev za kako kavico, bi bla pa za za kak meeting user posted image

šibam, sm prebrala pri tinčy da sta butec in butec po TV, grem mal pogledat (kokr da ga že ne znam na pamet user posted image ).
PAPA

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
15.12.2010 22:17:48   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: honey*

grem mal pogledat (kokr da ga že ne znam na pamet user posted image ).

Sm res.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
15.12.2010 22:24:34   
biba88
TINCY da bi šou ata gor  bi se s taščo bum bum bumuser posted image user posted image user posted image itak da ne ker ga ne marata...jest ga mam drgač ful rada ker ni slab človek sam tok je star in ga pač VSE moti..on je biu cel življenje gospod in je še zdajuser posted image ..v dom pa prostovoljno ne bo hotel it pa tast pa tašča ne bota pustla ker jim  položnice plačujeuser posted image pa še jest zanj skrbim in sta srečnauser posted image sploh ne vesta da obstajauser posted image nimata nobenih skrbi z nim povsod ga moj vozi pa tko...user posted image ..

gledala sem cene najemniških stanovanjuser posted image user posted image (vrti se mi v glavi ne morem da hodim ) o marička 300evrčkov mesečno za eno-sobno + stroški...verjetn bova šla k mojimuser posted image ...

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
15.12.2010 22:36:52   
tix
hoj babe, nč pametnga za spat, djeco spi, dec pa pred TV

Biba dobra si, da skrbiš še za ata

Glede stanovanja - živiva pr njegovih, zg. štuk imava zase, se kdaj zapnemo vglavnem pa živimo v sožitju

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
15.12.2010 23:04:15   
naja7
mi pa smo se junija preselili na svoje... prej sva v lj mela garsonjero( podn od podna v kletnih prostorih 250/mesec) ker sem študerala meteorologijouser posted image , pol sva pa šla h njegovim..... Ajme groza, bože mili..... skratka katastrofa na potenco, no HB sva dobila stanovanje 56kvadratov plačujeva 210 na mesec, koroška je ful poceni user posted image user posted image user posted image user posted image .
in zdej mamo ljubi mir kolkr pač tašča ne teži in sitnari ampak ne pogosto ker smo na svojem in je to sam 1x na tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa mi noči še nismo prespaliuser posted image user posted image user posted image poskušamo svega i svašta pa nč ne pali... zdej ji dajem zvečer in ponoč v mleko kašico od humane(mlečno z vanilijo) in spi po 5 ur.... upam da pride do kakega preobrata in začne spat vsaj po 8 ur user posted image user posted image user posted image user posted image optimistično vem user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa nazaj na butec in butec
aja ninkica ja na rudniku smo bli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
16.12.2010 9:24:00   
mamamajča
Zamerite, če se spet malo oglasim? user posted image

biba88, tebi bi samo nekaj predlagala- na spletni strani svoje občine poglej, kdaj bo razpis za oddajo neprofitnih stanovanj. Ponavadi so nekje maja/ junija, in če dobiš, se pač papirologija vleče, ker so poleti dopusti, pozno jeseni ste pa že vseljeni.
Kot mlada družina ste več kot upravičeni do neprofitnega stanovanja, seveda se gledajo tudi dohodki, ampak ker ste trije, bi po vsej verjetnosti dobili dvosobno.
Ne vem, od kje ste, najemnina je jasno odvisna od vsake občine posebej, ampak potem oddaš še vlogo za subvencijo in se najemnina še konkretno zniža.
Premislite in če se odločite, ti stiskam pesti.

IZVIRNO SPOROČILO: biba88
da bi šou ata gor  bi se s taščo bum bum bum itak da ne ker ga ne marata...

tole pa.... a ti se razumeš s taščo? Ker tak odnos- mi ga ne maramo, ga bodo že oni spodnji rihtali- mi je pa mimo. Najlažje izkoristit eno mlado punco, ki bo itak tiho zaradi ljubega miru? Ne vem, kot da nimaš s svojo hčerko že dovoj dela...se mi smiliš, veš...

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
16.12.2010 9:26:54   
biba88
guten morgen!!!!

se javljam na raport!!!user posted image
najprej enouser posted image

naja7 pri nas je tut že celo noč spala zdej pa neki štrajka user posted image eh bo že...pri nas kašica noi pomagala jo je tiščal in se je zbujala
tix hvala

na zajtrku se je ata spet zadru na mojo ljubicouser posted image user posted image user posted image ker se je obračala ko sva jedle...znorela bom...kar neki vse mu gre na živceuser posted image user posted image jest pa lohk vse zanj nardim user posted image 1000000x bolj srkljan je on kot pa moja tamala

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

sindarin

Kolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?

do 10 evrov (31%)

10- 20 evrov (46%)

20-30 evrov (15%)

30-40 evrov (3%)

40-50 evrov (3%)

nad 50 evrov (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!