|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
17.12.2010 8:53:07   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

glede socialnih stanovanj je pa pri nas tud poden od podna.. ne samo na koroškem.. pa za lj sem tudi slišala pripombe sam to ni preverjeno tak da ne morem glih trdit 100%.. v glavnem tisti ki majo veze majo prednost. o subvenciji pa lahko samo sanjamo..user posted image

To je pa povsod tak, ne? Na žalost.
No neprofitno stanovanje ni socialno- socialna stanovanja so čisto poceni pa še to ponavadi dobijo tisti, ki bi si lahko plačali tudi dražjega. tako pač je.
Biba, držim pesti!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
17.12.2010 9:04:26   
Izabelina
dan babike!! kako kej?

pri nas je bla ena mirna, mrzla noč... mam občutek, da se proti jutru zbudi zarad mraza, ker pol ko pride spat k nama lepo spi še kšno urco predn spet je... tko, da bomo mal povečal temperaturo... zdej se radiatorji čist ugasnejo in še mene zebe pa se tišim k mojmu, kaj šele mojo bibico samo u postli...

zato je pa tok lepš ko jo k seb uzamem in se usi skupi tiščimo user posted image

zdele pa Eva brca pod lokom js sm si mal cajta za RR uzela, razmišljam kaj bom jedla za zajtrk... verjetn jajčka user posted image mmmm user posted image

pridem pol še kej okol...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
17.12.2010 9:26:43   
ninkica
jutro

Ja zuni je res full mrzlo,sem samo spalnico odprla da se je zluftalo.

emibu upam,da se vam stvari doma poštimajouser posted image user posted image user posted image

Jaz si grem počasi kavico skuhat pa neki malga pojest,se grem neko dijeto ne glih tapravo,ker še dojimuser posted image user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
17.12.2010 10:51:21   
Izabelina
http://fit.ringaraja.net/video/pilates-in-joga-z-dojenckom_3669.htm

mal vadbe user posted image

tegale pa ne priporočam: http://www.youtube.com/watch?v=kdIyLUjZLN8&feature=player_embedded#!

:O

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 17.12.2010 10:53:19 >

kot mu je usojeno!

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
17.12.2010 10:59:05   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
Ninča what is hepening with you?user posted image

user posted image user posted image user posted image boš mogla mal drugač začet pisat, k smo mnde ene 4 Nine tleuser posted image

ma nč... preberem vas, ampak ko hočm kej napisat, pa zmeri morm it..... mah, nwm ka je zej to, sploh nimam več časa za kompjuteruser posted image user posted image
sma bolj ko ne s tamalim sama, hoče skos pozornost (sedetuser posted image ) ampak morm bit skos zravn njega k se kr naenkrat prekucne k še ne zna..... no zdle je ati doma, pa sta mal skupi, da si lahk js komp-pavzo privoščimuser posted image

stanovanje
- ma ne govorteuser posted image tud mi smo čist v krizi.... mama sam eno sobico pa eno tini mini kuhnco, tolk de smo kao za sebe, ampk kopalnice pa nimamo za sebeuser posted image user posted image pa stara okna ful mamo in je skos mrzl, začela je spet plesen neki se nakazovat.... mah bolš da ne začnem.... prihodki pa podn od podna, nič nimamo prišparan, kolkar je Martin za krst dobiuuser posted image Pa še tist smo že velik zapravl za avtosedež pa novo posteljnino itd. Planiramo nek mini prizidek (2 sobe bi ble VEČ kot dovolj in pa kopalnica) ampak to je vse dnaaaruser posted image

joj, šibam, k more ati na wcuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
17.12.2010 11:18:25   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
tegale pa ne priporočam: http://www.youtube.com/watch?v=kdIyLUjZLN8&feature=player_embedded#!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sj ne vem, zmedena sm čistuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2156
17.12.2010 11:20:42   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sj ne vem, zmedena sm čistuser posted image

ja folku se je čis utrgal zgleda... sej to ja umre otrok, če pade na tla... da ne pomislm kaj to nardi njegovim kostem pa celmu telesu...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
17.12.2010 12:19:48   
Tincy90
Hej bejbe...

Ok, tist posnetek me je pa kr zmraziu ne...user posted image ne štekam tazga folka k ne dela normalno z otrokom. Kaj je to? Neko razgibavanje otroka al kaj? Kr neki...user posted image user posted image user posted image

Smo ble uzun s pikico pa je tkooooo mrzlooooo, HB je hitr zaspala, sm nardila sm dva kroga okol bloka.user posted image sm že rajš na toplem k da zmrzujem uzun. Zdj lepo spi u postlci, tašča kuha kosilo, js sm pa mau komot.user posted image

Ja katera pa je še Ninča al pa Ninčula? Nobena, ker tko js sm tebe kličm.user posted image user posted image ostale Nine so pa pač Nine.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2158
17.12.2010 13:04:07   
donna22
Jaz sem tudi Ninauser posted image user posted image Nas je res kar nekaj tuuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
17.12.2010 13:36:08   
biba88
ne morm verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image bogi otročekuser posted image user posted image user posted image user posted image za pred stenouser posted image user posted image user posted image user posted image tale baba
jest sem bila na občini in morm za stanovanje počakat na razpis

mal morm še pojamrat!!!! moji in od mojga starši mislijo da sva 5 let stara sem rekla da greva v stanovanje pa so kr neki začel da to pa ne morvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jooj k da sem jih za keš prosla!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa kolnem kot atauser posted image user posted image user posted image kaj mi dre na živce če se kdo obnaša kot da sem 10 stara....pa neki glede šole težijo k sva še oba študentauser posted image user posted image user posted image eni pri 50 diplomirajo pa zato isto živijouser posted image user posted image user posted image user posted image ZNOOOORUUUUU

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
17.12.2010 13:40:22   
Izabelina
no sam dete je vidt kr zadovolno...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.12.2010 14:39:18   
Aninchy
Ja katera pa je še Ninča al pa Ninčula? Nobena, ker tko js sm tebe kličm.user posted image user posted image ostale Nine so pa pač Nine.user posted image

No, zdej si me pa!user posted image user posted image user posted image user posted image

posnetek - cjooo, jst sm kr roke proti ekranu devala da bi primla tamalo, da ne bo padlauser posted image user posted image user posted image user posted image

biba - ma pri nas je podobno.... ampak je MOJ tist k je trčen mal user posted image (se opravičujem izrazuuser posted image ) Jst mu težim, da gremo za sebe on pa: pa če to bo enkrat vse moj (edinc)... Mislim HAALOOOOOO tak govri, ko da bota tastara že čez 5 let šla pod rušo!!?!user posted image Res mi bo kej koristl, da bo vse "njegov" ko bo rečmo 60 let star?! Do takrat pa nj u eni sobi žvimo al kaj!?user posted image Mislim cjoooo, dec sploh ne poštudirauser posted image user posted image ehh bo že... sej če druga ne, jst upam na sanjsko službo (al pa LOTOuser posted image ), da bom lohk sama vse financirala.... drugač boma tak zgnila lohk tle mndeuser posted image user posted image  
mah dobr, pustmo to zdej... no, me že ne zebe več!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Izabelina - ja, sam zgleda, da res uživauser posted image In vidi se, da ni to prvič zanjo, ker se čiiist nič ne ustrašiuser posted image Po moje sta že zgodi začele tele "akrobacije" izvajatuser posted image user posted image Aja, pa še zadi se vidta ena večja punca in fantek... torej je tale otrok že vsaj 3.user posted image Me zanima, kaj je kej z ostalima delalauser posted image No, NE, nočm vedetuser posted image  

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 17.12.2010 14:42:25 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
17.12.2010 15:35:17   
Tincy90

No, zdej si me pa!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nje nje njeeee!user posted image user posted image user posted image

Js glede stanovanja in tega ne bom (zaenkratuser posted image ) nč jamrala kr lahk d se bodo pol razmere pa glih zarad tega poslabšale (mojega jamranja).user posted image čeprov bi js tud z veseljem sama z mojo družino živela, si že predstavlam kako bi mela vse postavleno, zrihtano.user posted image user posted image bomo vidl, mogoče se pa enkrat orng s taščo usekamo in pičimo na svoje.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
17.12.2010 16:27:01   
Izabelina
tut v lj lahko probate s takimi akrobacijami: http://www.zdravo-gibanje.si/index.php

mal pobrskite po tej strani pa preberte kaj praujo... mene je kr zamikal, sam kaj k je tko delč pa še brez avta sm...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
17.12.2010 18:29:29   
Tincy90
Pr nas take odštekane akrobacije izvaja oči. Ampak zanimivo, tamala se smeji zravn. Kako jim lahk kej tazga sede?user posted image user posted image

Juhuuuuuuu sneeeeeeg! Kok dobr k se prijema!user posted image

Me je prej moj klicov, da ga je klicala una ženska iz gostilne k bomo mel jutr ne, in mu prbije da naj on kr pokliče folk, če koga ne bo zard snega, da ne bo ona za đabe kuhala, moj pa halooo sj bom js plačov in ma da je za tok ljudi kolkr smo zmenjeni na mizi.user posted image kr neki res...itak pa vem d ne bo zapadlo tri metre d se ne bi dalo pridt do tja. Sj obstajajo plugi in lopate.user posted image pa tud vem d se bo folk potrudu d pride.user posted image joooooooooooooj, jutr pa končno zvem kaj je moje težko pričakovano darilo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2165
17.12.2010 18:58:32   
Aninchy
heeej!

tinčula - no, le glej, da boš čimprej poročala, kaj si dobila user posted image k zdej pa že mene matraaaa!user posted image user posted image user posted image

Punce, tam tararaaaam, tam tararaaaaam

user posted image AHTUNG, AHTUNG!!!user posted image

V vsem svojem sijaju je zaživel:

user posted image http://www.cepetavcek.si/

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuj odprem našo temo ampak rabim posvet.... ena rubrika je Smo že mamice (dojenčki), druga pa Smo že izkušene mamice (malčki in otroci...)

Gremo k 0+ al k 1+ ???user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 17.12.2010 19:00:26 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
17.12.2010 19:05:08   
Aninchy
Evo, sem nas dala na SMO ŽE MAMICE - sem šla gledat seznamček in jih je največ 2010 letnik, tak da dojenčki mal prevladujejouser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
17.12.2010 19:13:39   
Tincy90
Se oglasm takoj, ko bom lahko, na unmu cepetavcku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
17.12.2010 19:40:31   
Tincy90
Aaaaaaa, punce js bom joku...user posted image user posted image sm si kupla prov ene posebne lepe žabce za pod obleko in mi niso prov v pasu, tiščijo me...user posted image bogiii...zdj bom mogla pa kr črne pajkice spodi oblečt...dans me bo moj še pobarvov k pride, js morm pa njegovo čupo pobrit. Si je gospod kupu kr obleko pa srajco in kravato za to priložnost, ne vem kaj ga je pičlo.user posted image user posted image no sm mu rekla d se ne sme nč zredit, da bo še za poroko prov obleka ne.user posted image user posted image že komi čakam ta dan!user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
17.12.2010 20:01:02   
Aninchy
tinčula - ahh šmoren user posted image zato pa jst ne nosim žab user posted image user posted image a boš povabla na ohcet?user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
17.12.2010 20:11:48   
Tincy90

tinčula - ahh šmoren user posted image zato pa jst ne nosim žab user posted image user posted image a boš povabla na ohcet?user posted image

Hehe, ej sm res bi te lahk povabla.user posted image se mi zdi d smo se ful povezale prek tega RR-ja d uživo sploh ne bi blo panike se ment itd.user posted image bom se spomnla nate in poslala vabilo, ko bo čas za ohcet ohcet preljubo ohcet.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
17.12.2010 20:41:25   
Tincy90
Evo, še moj buško v 23.tednu.user posted image

user posted image

Se počutm že tok debelo in učas komi kej nardim.user posted image no sj še 4 mesce.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
17.12.2010 20:59:21   
egleria
a zdej že o ohceti al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
17.12.2010 21:32:16   
naja7
oooo tinči kolk lep bušek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj jaz ne najdem smo že mamice????
pač bol blentave sorte je**t ga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
17.12.2010 22:39:23   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

a zdej že o ohceti al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kuga pa.user posted image je treba dece u roke vzet d bodo bol resni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Punkcija - IVF
Vitaebella

Koliko časa je trajala punkcija v IVF postopku?

5 min (11%)

10 min (4%)

10-15 min (4%)

15-30 min (2%)

Zdelo se je, da je ne bo nikoli konec (3%)

Nisem bila v postopku umetne oploditve (75%)

Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!