|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
16.12.2010 11:14:45   
egleria
biba88, midva sva v najemu, raje plačujem kot taščo prenašam. jaz sem študentka, on zaposlen, nima briljantne plače, ampak gre.. tik pred plačo so pač računi prazni ampak smo vseeno vsi srečniuser posted image
sem dala tudi vlogo za neprofitna stanovanja pa so nam ponudili 27 kvadratov za 90€ na mesecuser posted image dvosobno bi nas pa prišlo okoli 200€ in več.. tak da so cene iste kot da grem privat v najem. zdaj imama 220€ najemnine za dvosobno v privat najemu! za nedoločen čas..
ponavadi je pa tako da najprej ti ponudijo največjo luknjo, potem pa zmeraj bolje.. ampak preden prideš do vredu stanovanja lahko preteče 4-6 let.. user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
16.12.2010 11:47:35   
00PoLoNa00
Hej....

Midva živima v lastnem stanovanju (oz. njegovem), tako da na srečo ni najemnine.. HB ima kar dobro službo, saj je za nas mame študentke bolj slabo poskrbljeno glede financ..no, na srečo smo na poti proti zaposlitvi in bo enkrat boljše..je vseeno fajn met svoj denar.
Poleg tega sem jaz zadnji letnik na ZF v Lj in še tam plačujem najemnino. Hvala bogu tega stroška kmalu ne bo več.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
16.12.2010 11:58:24   
honey*
Ooo, Polona ti si tudi na ZF zadnji letnik? No, jst bi tut mogla bit sam letos pavziram user posted image Sama pa tud tam plačujem kot ti praviš "najemnino", torej si verjetno izredno ane? ZN?

(odgovor članu 00PoLoNa00)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
16.12.2010 12:02:37   
Izabelina
jutro!

dans je bla ena zanimiva noč pri nas... ob 4ih zjutri smo na orglice igral, da sva preglasila tamalo, k se je potem nehala dret... sam, da ji preusmermo pozornost takoj pozab zakaj je kričala user posted image potem je pa lahko pojedla in smo šli še mal spat user posted image

sm pa zvečer brala od une mamice z dvema user posted image user posted image ... sm razmišljala, če revčka lih takrat tut jokata sama medtem, ko sva midva z mojim naši štruci na orglce igrala, da ne bi jokala...

no uglavnem današnji dan bo nor, že vidm, ker Eva skoz joče... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 2129
16.12.2010 12:03:18   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

dvosobno bi nas pa prišlo okoli 200€ in več.. tak da so cene iste kot da grem privat v najem.

Po pogodbi, ja. Potem pa daš vlogo za subvencijo, ki ti velja eno leto in potem podaljšuješ, tako da v bistvu na koncu plačuješ skoraj polovico manj.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
16.12.2010 13:09:28   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

dvosobno bi nas pa prišlo okoli 200€ in več.. tak da so cene iste kot da grem privat v najem.

Po pogodbi, ja. Potem pa daš vlogo za subvencijo, ki ti velja eno leto in potem podaljšuješ, tako da v bistvu na koncu plačuješ skoraj polovico manj.

oooo ko bi pr nas na koroškem poznal kaj takegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se ti pa v glavo smejijo, ko vprašaš za subvencijo za stanovanje, ampak dobro glih tko preživimo in smo srečni in glede na to da je sam ena plača in moja siromašija od porodniške tut pršparamo kajuser posted image user posted image user posted image user posted image .....

Js sem bla pa tolk lačna zdej da sem si šla narest porovo kremno juhco, k sem še mav pora mela v hladilnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image ,njami njami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
16.12.2010 13:36:21   
00PoLoNa00
Ne honey...glede plačevanja sem mislila bivanje...redno študiram delovno terapijo.glede na to da je takoj za nami bolonjski mi je bilo bolj enostavno študij nadaljevat brez pavziranja...pa tudi gre, saj hitro mine.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
16.12.2010 13:59:16   
biba88
punce hvala za nasvete!!!! you are the gold user posted image user posted image user posted image

a katera ve kdaj se da vloga za subvencionirano najemnino in neprofitna stanovanja?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2133
16.12.2010 14:02:45   
mamamajča
Za neprofitna je razpis. najboljše, če kar na netu pogledaš, ker ma vsaka občina drugače. Lahko pa vseeno mimo razpisa greš recimo jutri (samo primer) vprašat, pa ti tam povejo, če so stanovanja na voljo ali ne.
Vlogo za subvencijo pa oddaš, ko ti je že stanovanje dodeljeno, velja ti za tekoče leto in potem vsako leto podaljšuješ. brez subvencije je pa res drago, kot da bi kar tak nekje vzela v najem.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
16.12.2010 14:08:52   
biba88
pa še neki me zanima, kako začeti iskat stanovanjeuser posted image user posted image kje naj začne,m....user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
16.12.2010 14:27:17   
mamamajča
biba, napiši mi na zs prosim, iz katere občine si, pa ti bom vse razložila potem, ko pridem iz vrteških delavnic. če hočeš, seveda.
bova tam, da vam ne bom smetila tukaj, v redu?

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
16.12.2010 14:40:54   
biba88
mamajča z veseljem že pišem user posted image
pa po mojem mnenju ne smetiš saj forum je zato da razgljabjabomo o problemih občasno pa še koga popljuvamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2137
16.12.2010 14:44:09   
biba88
user posted image user posted image kaj sem napisala RAZGLABLJAMOuser posted image user posted image FAIL

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
16.12.2010 16:12:24   
Tincy90
Ojček punce.user posted image

Da se končno javm še js danes. Sm bla skoz zasedena odkar sm domov pršla, niti sekunde mira. No enivej, dans smo bli cepljeni proti ne vem večuser posted image , mislm d so ošpice pa rdečke pa mumps al neki tazga. Nas je zdravnica opozorila, da bo lahko jok kr cepivo peče in res je blo mal joka pol pa HB mir in do zdj ni blo nobenih posledic tko da mislm d jo je dobr odnesla s cepljenjem. Težki smo 9300g in veliki 74cm, baje mamo manekenske mere.user posted image to sicr ne vem zdj po kom ma ampak ok.user posted image pa pohvaljena je bla, da lepo napreduje, da se ji vid in da se pravilno na nogice postavlja in lepo hodi.user posted image ne boste verjele, da je biu dans moj za šoping, aleluuuujaaaaaaa.user posted image sicr je blo kratko, ampak sladko; sladko v tem smislu d sm si dala mal duška z nabavljanjem. Sva šla v BC pa Pikapolonco (kle sva najbolš skoz pršlauser posted image ) pa še v Spar. No, v BC sm kupila moder pajac za pozimi kr je biu znižan iz 50€ na 15€, pa še žabice za tamalo pa igračko. Sm iskala še kake bufke u izi pa jih tam niso mel. Sva šla pol v Pikapolonco in sm HB tam dobila lepe bufke v bela/bež barvi k jo rabmo za oblekco, ki jo bo čebelca nosila v soboto. Pol sm ji še tm kupila ene žabice pa par cunjc k so ble znižane od -30 do -70%. Moj se je takoj tja zagnau k je vidu popust.user posted image sm še tm nabrala par cunjc za tamalo in tamalga. Juhuuu!user posted image v Sparu sm pa še za tamalga vidla komplet dveh bodijev od Miki miške in sm itak še tisto mogla vzet kr mi je blo ful všeč, je pa za 3 mesce. Aja, v Pikapolonci (tm smo nabavlal opreme in vsega za tamalo pa smo že kr domačiuser posted image ) sva dobila vse cunjce znižane za -70, namest 80€ sva plačala 23€.user posted image mislm sj ne morš verjet dokler ne vidš na računu, midva z mojim sva se sm nasmejala in veselo odkorala.user posted image zdj vidm kok je fajn, če maš kaka poznanstva.user posted image

Eglerči že kej vozš, brrm brrm?user posted image
Aninchy đe si ti? Nč še nism slišala, da bi kej za cifro prosila.user posted image user posted image
Ninkica kako je blo pr vas na pregledu?user posted image pa ostale, kako ste, kej novga?

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 16.12.2010 16:13:42 >

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
16.12.2010 16:13:12   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: biba88
pa po mojem mnenju ne smetiš saj forum je zato da razgljabjabomo o problemih občasno pa še koga popljuvamouser posted image

To pa itak, vsaka je dobrodošla pr nas pa nima veze za kaj se gre tema.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.12.2010 16:27:10   
ninkica
Dan še od meneuser posted image

Leja je zaspala,mami se pa ubada s temi pena puzzlami.Iz baby centra so jih mogl umaknit iz prodaje.user posted image zdej sem pustila številko in me bojo nazaj poklical,ko kaj novga zvejo.

Mi smo imel danes tud pregled in sicer ima 7970g in 67,5 cm je velika.P je rekel,da ima super mere,da je glih taprava.Pikico je prenesla super,ni nič jokala.Je pa rekel P,da ima izredno razvit gibalni razvoj za 6 mesecevuser posted image user posted image In še med sestra je rekla,da Leja nikol nič ne joka in da hodmo samo na sistematske pregledeuser posted image user posted image TRKAM!!!

biba88 jaz bi šla na tvojem mestu na svoje čimpreje,ker men bi se strgal..

mamajča nič ne smetiš teme,vsak je dobrodošel tukaj

stanovanje midva živiva s taščo in tastom v isti hiši s tem,da imamo mi svoje stanovanje in svoje LASTNO gospodinjstvo in moram rečt,da se SUPER razumemo.Sploh pa jaz s taščo.In upam,da tko tudi ostane.i ša stroške delimo in vse kar zraven paše,..

tinchy user posted image za nakup.Mi smo šli tud pol v spar pa v tuš mal po fasngo,ker drug teden je konc tedna že Božič in bo noro..

tok za zdej

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
16.12.2010 16:58:24   
Aninchy
sj sm tu, ampak sem u krizi s cajtomuser posted image jah, gremuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
16.12.2010 18:43:16   
mamamajča
biba, maš zs

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
16.12.2010 20:14:59   
biba88
mamamajča hvalauser posted image
v glavnem jest grem jutri na občino v upanju da majo kak čošak for us user posted image držte pesti za poceni čošak
ninkicauser posted image za preglednaša je pa rojena 27.5 pa je velka komaj 63.5 in ima 6130g bolj mala je kot ati pa mamiuser posted image
tincy uuu akcija jutr grem tut jest v šoping da mal živčke razbremenimuser posted image user posted image tvoja je tut orenk puncauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2144
16.12.2010 20:47:21   
emibu
biba88-točno vem kako ti je!!!!!!!!!!! Sam rečem ti čimprej spokaj in pejt!!! mislim pejte! na svoje! Ker čene se ti bo zmešal mamo isti primerek doma in da ti povem mešaaaaaa se mi hb samo še laminat položmo prebelmo in gremo v svoje stanovanje s svvojim vhodom! tak da nobeno zijalo butasto nebo pršlo gor,se opr. ampak ko sam pomislim na naše mi prtisk dvigne na 3000000000000000000000!!! najraj bi jih u rit nabunfala useuser posted image user posted image user posted image pa ne mi rečt da sm hudobna in da ne razumem..us elepo in prau ampak če je njim dc ni treba štrajta med nami delat pri nas ga taščina tašča skos dela!!!! šuhta mojga in potem se midva kregama ampak zdej sem to ugotovila in sva se skup proti njej obrnla..če se nebi bi šlo samo na slabš..user posted image user posted image sovražžžžžžžžžžžžžžžžžžžžiiiiiiiiiiiiiim to bajto in te ljudiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image glavo odšrauft pa u greznco porintuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
16.12.2010 20:49:38   
emibu
hvala tincy jst tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut soping....aja k smo lih pr financnem stanju...midva sva bla zej na sociali use skup sva dobila cca 800 eur prihodkov...zdej se je moj zaposliv in dobima cca. 1200  eur...sliši se dost...ampak hiška,ato...use greuser posted image user posted image user posted image ta mesec sem se skor zjokala registracija us ena kupu...kako nej malemu kaj kupim za božioč?!?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image no pa sma se potem z mojim nekak zmenila in razbila čuneka..tak da je use ooooooooooooooookeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image in gremo u božičkov šhoping...

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
16.12.2010 20:58:14   
biba88
emibu nisi hudobna vem kako ti jeuser posted image user posted image user posted image jočem s taboupam da bo kmalu fertik vajino stanovanje in bosta lohk uživala. tok sem živčna da bom počlauser posted image

jest sem tut jokala zarad financ sva oba študenta in...ojoj...moj dela prek študenta sam pol ne morš it na svoje ker nimaš zagarantirano službo...u glavnem SAFR

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
16.12.2010 21:28:48   
Tincy90
Hja, ni panike ne.user posted image

Joj punce, upam, da se čimprej porihtate in zaživite normalno kot družinica.user posted image user posted image

Ninča what is hepening with you?user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
16.12.2010 22:01:27   
egleria
joj emibu nisem vedela da je pri vas tako hudo.. ti pošiljam pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image
glede socialnih stanovanj je pa pri nas tud poden od podna.. ne samo na koroškem.. pa za lj sem tudi slišala pripombe sam to ni preverjeno tak da ne morem glih trdit 100%.. v glavnem tisti ki majo veze majo prednost. o subvenciji pa lahko samo sanjamo..user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.12.2010 22:02:40   
egleria
aja tincy vozim sam v spremstvu dragega user posted image ma mi je kr hecno.. vsi drugi pri 21ih čist veseli, niso več mladi vozniki, evo moja vozniška kariera se pa ravno pri tej starosti šele začenja user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

IME NA M...
Melia

Katero izmed naštetih imen za punčko vam je najbolj všeč?

Mila (25%)

Mina (13%)

Minja (5%)

Maša (37%)

Meli (5%)

Melani (14%)

Število vseh glasov: 354

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!