|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
17.12.2010 22:47:35   
Aninchy
iiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image jo k takle vidim, bi pa še kr enga melauser posted image kok je blo fajn k so me vsi z veselom v trebuh gledal, ne s pogledom 'shujši' user posted image user posted image user posted image user posted image no, vsaj men se je tk zdel ampak jbgauser posted image

no, se veselim vabilauser posted image user posted image user posted image user posted image sm tk k Nina Osenar - sm se sama povablauser posted image user posted image

naja - direktn link: http://www.cepetavcek.si/viewtopic.php?f=6&t=29

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
17.12.2010 22:54:50   
Aninchy
biba - mogoče ti tule kak poste lahko pomaga.....

http://www.ringaraja.net/forum/neprofitna-stanovanja-14razpis/m_5519312/tm.htm

sem glih vidla temo pa sem se spomnla na tebeuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
17.12.2010 22:57:15   
biba88
tincy kok maš lep bušek joooj  jest pa čakam M mogoče smo mi tut kej pridelal bomo vidl ko bojo hlače premajhne

u glavnem prej sem bla pri stricu na obisku in sem zategnila ročno pri avtu ko sem parkirala...no pol se pelem dam in en me prehiti in prižge vse 4 žmigovce in gre ven iz avta in mi reče gospa guma vam žari pa kadi se vnelo se bo...jest čist panična zapeljem na parkirplac v bližini in vidim da disk v gumi ŽARI ...čist sem bla fertik...pol sem avto tam pustla pa je mene pa mojo čebelo stric dam pelu k sem ga poklicala...hvala bogu temu gospodu ki me ustavu če ne bi lohk steku olje ven in bi avto zagorel...sploh nočem pomislit kaj bi lahko bilo...

u glavnem štala HB za unga gospoda

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
17.12.2010 22:58:49   
biba88
hvala ninč

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
17.12.2010 22:59:45   
Tincy90
Hvala punce.user posted image

Ojojoj biba, no pa HB, da obstajajo še dobri ljudje na tem svetu!user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.12.2010 10:46:50   
egleria
ojej biba si res mela srečo.. res kot je tinči rekla, HB da so še dobri ljudje na tem svetu..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.12.2010 13:27:29   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

ojej biba si res mela srečo.. res kot je tinči rekla, HB da so še dobri ljudje na tem svetu..

se strinjamuser posted image sam tole pa res ej....user posted image

Punce, djte se kej na cepetavčku javt, d ne bo tema kr samevala zjuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
18.12.2010 20:16:08   
biba88
oo punce učer je ena kolegica rodila dele ima pa ta druga popadke da gre v rim...sem zraven tok živčna kot da rem jest rodituser posted image user posted image user posted image jo po smsih spodbujam user posted image user posted image
k tkole druge rojevajo me kar ma da bi mela takoj še nenega sm kaj ko stanovanja nimavauser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
18.12.2010 20:47:35   
ninkica
čer
Sem uspela pridit do računalnikauser posted image Sem cel dan v pogonu.Dopoldne sem pekla piškotke,kosilo kuhala prala in sušila cunje in pospravljala stanovanje.Popoldne sem pa še za kruh zamesila.Naj bi jutr dobil obiskeuser posted image

Je nekaj snega zapadlo,ampak ni blo neke sile.user posted image Naj bi blo pa jutr zjutri full mrzlouser posted image

biba res si imela srečo z avtomuser posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš potem pa pridem še kaj okoluser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.12.2010 8:12:03   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

oo punce učer je ena kolegica rodila dele ima pa ta druga popadke da gre v rim...sem zraven tok živčna kot da rem jest rodituser posted image user posted image user posted image jo po smsih spodbujam user posted image user posted image
k tkole druge rojevajo me kar ma da bi mela takoj še nenega sm kaj ko stanovanja nimavauser posted image

meenee tut... je moja najbolša prjatlca rodila 2 mesca za mano sm kr jokala pa hotla hitr še enga it delat user posted image no zdej me je mal minil je pa še en user posted image kr kmal v planu...

midva mava svoje stanovanje, no delno... od mojga majo spodi firmo mi smo pa zgori... žvijo nekje drugje sam so pa skoz tuki, ker pač ful delajo... ampak sta oba supr se dobr razumemo! usaj to!! user posted image

evo grem na zajtrk dokler miss Eva še zdrži pod igralnim lokom...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.12.2010 8:12:48   
Izabelina
čer
Sem uspela pridit do računalnikauser posted image Sem cel dan v pogonu.Dopoldne sem pekla piškotke,kosilo kuhala prala in sušila cunje in pospravljala stanovanje.Popoldne sem pa še za kruh zamesila.Naj bi jutr dobil obiskeuser posted image

uu pridna! user posted image js bom tut dans kruh pekla pa mal pospraulala... ampak ne tok pridno kot ti...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.12.2010 15:05:52   
donna22
user posted image user posted image user posted image Vse najboljše, Alisauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.12.2010 16:13:25   
Aninchy
Ooooo, jaaa, točnooo!!

Alisa, VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinči se pa še menda trezne od včerajšnje zabaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.12.2010 19:59:18   
naja7
Alisa vseeeeeeeeeeee najbolše, pa fejst mamco  nervirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce men se danc sploh ne da ne pisat ne za kompom sedet tko da se jutr kej oglasimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.12.2010 20:17:51   
Tincy90
Punceeeeeeeeeeee mojeeeeeeeeee, evo meeeeeeeeeee!user posted image user posted image napišem vse kaj in kako je blo, sm na wc skočm me neki grab.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.12.2010 20:31:53   
biba88
ALISA VSE NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TINCY kaj te grabi?

se javljam na raport!!!!!

sem bla dons na pokljuki z mojmu pa enimi kolegi in smo gledal faka v živo in se drli FAK SLOVENIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo mel vip vsopnice in smo šli lohk tut na toplo pa all u can eat bufet!!!!! tamač je pa moja mami merkala in kjo je tok zmatrala k sta telovadle da je 18 45 kaputuser posted image user posted image spi k top!!! upam da celooo nočuser posted image sem kar utrujena!!!!user posted image

pa mojga neki napizdevam pa ne vem več zakajuser posted image user posted image no grem se še mal kregat je tok luštn k je približno tko kot da se na steno derem user posted image sam on odkoraka stranuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.12.2010 20:41:17   
Tincy90
Evo me bek.
Najprej hvala za čestitke moji pikici, joooj eno leto faaak kaj bo šele pol k bo enkrat pet let pa pol že deset.user posted image

No mel smo se supr fajn! Edino razočaranje je blo to, ker so ble povabljene moje tri frendice in jih ni blo, fora je v tem, da mi niso sporočile, da jih ne bo js sm jih pa še klicala učer in evo še danes me ni nobena nazaj poklicala! Kr neki, žalost je bla, ampak sm hmal pozabila, ker je biu namen ta, da se zabavamo in da nam noben ne moretega pokvart! Hrane je blo dost, daril je blo pa še tooook več! No, do druzga leta jih mamo zdj dost.user posted image user posted image da vam mau naštejm kaj je je dobila tamala: razne igračke (punčke, medoti,..), oblačila, uhančke, bone za BC in Pikapolonco, mami je pa končno dobila tisto darilo, ki ga je tooook časa pričakovala. Dobila sm škatlo parfuma in še dveh krem k pridejo zravnuser posted image od Nine Ricci (če sm iskrena sm prvič slišala zanjouser posted image ) -aja fuuul lepo diši!- in pa darilni bon za dve osebi v Šmarjeških toplicah za masažo, kopel in pedikuro! Jeeeeeeeejj!!user posted image user posted image to je blo darilo, ki je blo vredno dveh nul.user posted image od ostalih sm dobila pa še zlato uro, srebrne uhane, mini knjigice z raznimi lepimi verzi, stihi in pa keš.user posted image ma da vam povem sm bla najbolj vesela bonov, kr tko bom lahko brez skrbi nakupvala kej za tamalo in tamalga ne da bi pri tem moj kej sikov (ko je keš zmer neki basauser posted image ). Vam bom prpopala še mal slikc d vidte kaj smo dobile.user posted image drgač pa do zdj se nism mogla nč javt, ker smo mel poplavo nam je neka cevka počla od pipe in smo še to dans rihtala z mojim pa pol vse pospravt od učeri k sva sm zmetala u stanovanje pa šla spat.user posted image

Tolk zaenkrat, morm do tamale k bi neki rada, se dere ko jesihar.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.12.2010 21:03:55   
Tincy90
Biba narobe sm se izrazla, zvilo me je ne grablo.user posted image

Evo fotke:

Alisina torta
user posted image

Mamičina torta
user posted image

Ena tona igrač od Alise user posted image
user posted image
user posted image

Mamine knjigice
user posted image

Alisin prvi avto user posted image
user posted image

Ga voz že ko profič.user posted image se obrne nazaj in prtisne gumb, ki gre v rikverc pa se voz.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.12.2010 21:21:57   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

sem bla dons na pokljuki z mojmu pa enimi kolegi in smo gledal faka v živo in se drli FAK SLOVENIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!user posted image user posted image user posted image

pa mojga neki napizdevam pa ne vem več zakajuser posted image user posted image no grem se še mal kregat je tok luštn k je približno tko kot da se na steno derem user posted image sam on odkoraka stranuser posted image user posted image

Tko je treba z deci ja!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.12.2010 21:58:18   
Aninchy
vi ar sori user posted image user posted image user posted image

kk je fajn na unim forumu k ni tega user posted image user posted image

aja, tinči - še par novih članic mamo tm.... če si kej za akcijo, da se še tm oglasiš.... js sm zdej skos tm, sem še pridm na tto temo......

tinč - user posted image user posted image user posted image za super zabavo in super darila!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.12.2010 22:12:49   
Tincy90
Ninč dj mi še 1x link pa se bom jutr registrirala. Sm čist paf, grem u krevetac.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.12.2010 22:53:45   
Aninchy
tinčula - http://www.cepetavcek.si/viewtopic.php?f=6&t=29 tu maš zaj user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
20.12.2010 11:18:35   
Tincy90
Ful hvala bejbi.user posted image ma ej mi je tok kul ta cepetavcek, da bi se kr ke preselila.user posted image ej kdo si ga je pa zmislu oz naredu oz karkol že?user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
20.12.2010 14:43:29   
biba88
se registrujem na cepetavčku user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
20.12.2010 16:47:11   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ful hvala bejbi.user posted image ma ej mi je tok kul ta cepetavcek, da bi se kr ke preselila.user posted image ej kdo si ga je pa zmislu oz naredu oz karkol že?user posted image

Ena od naših majčicuser posted image oz. njen user posted image user posted image user posted image
Zato ker nam je šlo vsem toook na živce ta vi ar sori, smo pa vse fuuul čvekljive in norimo če ne mormo objavt postauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja, me smo se v bistvu že kr preselile bolj ko neuser posted image

biba - user posted image user posted image user posted image

Vabljene itak VSE, pa tud druge punce, k rade čvekajo user posted image user posted image je treba počas mal razčeblat o novi strani, da se nas bo mal nabraluser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!