Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:08:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. pri meni je vedela samo sestra in prav noben drugi...se strinjam z matcar da je ne bi smela T pokazat
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:08:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah.... Pa niti ne vraže,nasploh nisem hotla,da jo kdo vidi prej.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:09:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Drugače sem pa v Bosni občudovala neko trgovino s poročnimi oblekami, komplet s šuhi so stale 250€. Ja,seveda...ti pa nisi kar tak-bi šla v tujino po obleko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:09:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah.... ja ne... kaj pa to?? nekaj starega, nekaj novega, nekaj modrega, nekaj sposojenega ... ???? Imela vse,modra je blo podvezica!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:09:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Drugače sem pa v Bosni občudovala neko trgovino s poročnimi oblekami, komplet s šuhi so stale 250€. Ja,seveda...ti pa nisi kar tak-bi šla v tujino po obleko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:10:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma se menla da bi septembra 2011 rekla DA :) Kak lepo.Mi2 sma se tudi menla za avgust al pa september,če maja ne bi dobla datuma,ker ga moraš najmanj 6 mesecev prej it rezervirat na občino.Vsaj našo. ne, ne...midva sva rezervirala maja za avgust mislim da, pa ni bil problem V MB ne,dam roko v ojgn zaj.Če je treba.z vsemi,ko so se tukaj ženli,jih lahko vpšrašaš,so čakali 6 mesecev. ti prinesem odločbo...saj pa vem kaj govorim maja sva dala vlogo za avgust... za druge ne vem, govorim o nama Jaz pa vem,da ni možno to.I. je tudi hodla januarja,pa je komaj avgusta dobila lahko.kako odločbo? Ki si te to dobla? če ti pravim kdaj sva šla tja in kdaj sva dobila datum oz. koliko prej sva šla...saj pa vem če imam odločbo pred sabo...Ki sem bila? Mestna občina Maribor.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:11:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit?? ne, vjutru nimam cajta. Zato, ker mi ni kolektiv všeč priznaj... ne greš ker mene ne bo ja točno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:11:06
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah.... ja ne... kaj pa to?? nekaj starega, nekaj novega, nekaj modrega, nekaj sposojenega ... ???? Imela vse,modra je blo podvezica! jaz jo mam tud doma... jo je moj vlovil ko se je moja kolegica poročila... sam jaz nisem šopka
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:11:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ja,seveda...ti pa nisi kar tak-bi šla v tujino po obleko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:11:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah.... ja ne... kaj pa to?? nekaj starega, nekaj novega, nekaj modrega, nekaj sposojenega ... ???? Imela vse,modra je blo podvezica! Saj sem vedla,da sem zajeb...modra podvezica mi je falila...ostalo sem tudi imela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:12:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah.... Pa niti ne vraže,nasploh nisem hotla,da jo kdo vidi prej. jaz bi tud nekak tak razmišljala...samo bi jo mogla kje drugje imet, ker doma bi jo vsem kazala obleko, da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:13:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah.... Pa niti ne vraže,nasploh nisem hotla,da jo kdo vidi prej. Kaj pa to? Midva sma vkup hodla k šivilji,ki mi je obleko šivala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:13:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma se menla da bi septembra 2011 rekla DA :) Kak lepo.Mi2 sma se tudi menla za avgust al pa september,če maja ne bi dobla datuma,ker ga moraš najmanj 6 mesecev prej it rezervirat na občino.Vsaj našo. ne, ne...midva sva rezervirala maja za avgust mislim da, pa ni bil problem V MB ne,dam roko v ojgn zaj.Če je treba.z vsemi,ko so se tukaj ženli,jih lahko vpšrašaš,so čakali 6 mesecev. ti prinesem odločbo...saj pa vem kaj govorim maja sva dala vlogo za avgust... za druge ne vem, govorim o nama Jaz pa vem,da ni možno to.I. je tudi hodla januarja,pa je komaj avgusta dobila lahko.kako odločbo? Ki si te to dobla? če ti pravim kdaj sva šla tja in kdaj sva dobila datum oz. koliko prej sva šla...saj pa vem če imam odločbo pred sabo...Ki sem bila? Mestna občina Maribor. Prvič slišim za odločbo. Dobiš poročni list pa račun za plačilo pa je to to.O kaki odločbi ti to? Jaz ti pa pravim,da sem hodla decemra,okli 15-ga,kot je zaj,pa je bil prvi razpoložljiv datum 26.5.To je 6 mesecev razlike.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:13:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Saj sem vedla,da sem zajeb...modra podvezica mi je falila...ostalo sem tudi imela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:13:54
|
|
|
|
elevitka
|
hehe katy... ti si tud ena lojzika
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:14:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah.... ja ne... kaj pa to?? nekaj starega, nekaj novega, nekaj modrega, nekaj sposojenega ... ???? Imela vse,modra je blo podvezica! jaz jo mam tud doma... jo je moj vlovil ko se je moja kolegica poročila... sam jaz nisem šopka Podvezico je pa moj bruder vlovil.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:15:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz jo mam tud doma... jo je moj vlovil ko se je moja kolegica poročila... sam jaz nisem šopka nič se ne sekiraj Moja kolegica je vlovila šopek-pa sta šla še isto leto narazen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:15:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Joj ne mi še ve z vražami. Mi je že mama danes predavala da se bela obleka ne spodobi za tiste ki imajo že ipd. Bolj ji pravim da jaz bele tak nebom mela bolj ona meni, po svojem Mislim ej... Pa ko bo čas da obleko izberem T tak nebo cuj, tudi jaz jo bom skrila, samo sem mu pokazala kak je lepa Če pa tisto obleko moraš rezervirat najmanj 6.mesecev prej.. te tak najboljše da jo zdaj rezerviram že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:15:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah.... Pa niti ne vraže,nasploh nisem hotla,da jo kdo vidi prej. jaz bi tud nekak tak razmišljala...samo bi jo mogla kje drugje imet, ker doma bi jo vsem kazala obleko, da ne bo pomote Jaz sem jo imela kr v izposojevalnici in sem šla 2 dni prej na probo,en dan prej pa sem jo dvignila,al celo isti dan? Sem že pozabla.Tak,da vidla jo je samo Lea,ker je šla z mano,na njeno probo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:16:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hehe katy... ti si tud ena lojzika zakaj???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:16:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hehe katy... ti si tud ena lojzika zakaj??? ker bi jo kazala???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:17:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bi tud nekak tak razmišljala...samo bi jo mogla kje drugje imet, ker doma bi jo vsem kazala obleko, da ne bo pomote Še dobro...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:17:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Joj ne mi še ve z vražami. Mi je že mama danes predavala da se bela obleka ne spodobi za tiste ki imajo že ipd. Bolj ji pravim da jaz bele tak nebom mela bolj ona meni, po svojem Mislim ej... Pa ko bo čas da obleko izberem T tak nebo cuj, tudi jaz jo bom skrila, samo sem mu pokazala kak je lepa Če pa tisto obleko moraš rezervirat najmanj 6.mesecev prej.. te tak najboljše da jo zdaj rezerviram že tasa...k meni jo prinesi... se bom malo afnala z njo (še starega ki kap trofi bo mislil da je moja)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:17:32
|
|
|
|
tasa_m
|
ej elevitka, jaz e sploh nikol šopka nisem ulovila tak da
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:17:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hehe katy... ti si tud ena lojzika zakaj??? ker bi jo kazala??? jaa taka si ne... vsem bi jo kazala skor sem crkla cuj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 prednosti rojstva otroka jeseniČe ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?