Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
).
). Na dan spije tudi po 180 ml čaja (instant ji je ful všeč
). Prejšnji teden je imela obdobja, ko je ponoči spala po 11 ur v kosu in potem je vse ostale obroke stlačila v tistih 13 ur. Zdej pa ne zaspi več ob 18h, ampak ob 20h in je zvečer ne zbujam več... no, nekajkrat je zdržala do jutra (do 6h zjutraj), danes se je pa vmes zbujala. Zdele mi pa že spet spi pod lokom (to je pa njena jutranja rutina
). 
Tašči pa tudi nočem težiti za avto, ker se mi zdi, da potem postane kar nekaj "pomembna" in zna kdaj kaj sponašati. Ah ja, pa drug teden
. No, Ajda je bolje. Nima vročine, le nos je zamašen in malo kašlja. Če bo jutri ok, bo šla v vrtec, ker se ji bo doma zmešalo. Meni pa tudi. Živa ima pa spet ful krvi v blatu tako da ne vem več kaj naj. Čakam na izvide,na cepljenje v četrtek pa lahko kar pozabim.
in mamice!!
kaj pa se trenutno dogaja z mano mi pa ni jasno nolijo me oči boli me glava bolijo me vsi sklepi, komi se premikam. Ponoč je šla vročina do 39,5 tresla sm se k šiba na vodi lekadol pa mi ni prjel. Zdele zjutri mam 38,6 vročone in čakam da pokličem dohtarco k začne ob 13h
men manj poliva če je ne premetavam po obroku preveč, če pa jo pa pride vn večino samo prozorno z mal sledi mleka, ne vem kaj je to
jaz sem zaspanka po naravi. In Teja me je sedaj že razvadila na 6-8ur spanja v kosu. Ko se to podre, je
. Ampak sej bo. Jutri bo sigurno že boljš.
Meni se bo pa počas
(beri: zmešalo). Zdaj zvečer tud na telovadbo ne bi mogla it, tko kot ponavadi ker tamal skoz hoče jest. Če pa ne dobi je pa taka histrerija da res ni. Res ne vem kaj naj - bom mogoče še patronažno poklicala in jo vprašala. Tale moja je ponavadi polna nasvetov.
tannya tinkaonka, almera in jazzy