Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ampak je res pridna in zato samo trkaaaam, da bo taka ostala. Ja, vsakič ko se ponoči zbudi jo tudi previjem. Saj mi po hranjenju itak zaspi nazaj v 10 min.

Dvojic nisem kaj dosti igrala, se mi zdi, da se potem premal zmatram
. Sicer pa nisem noben profi. S kolegico sva sicer igrali na pike in na nož, ampak bolj v stilu starih zakoncev. V BITu je med tednom nemogoče dobiti termin (razen zgodaj dopoldan ali pozno zvečer po 22.uri), jaz sem imela letno karto. Vem pa, da med vikendom ni nobene gužve, pa kadarkoli greš.
.
Moram kupit barvo...no evo jutri mi bo Muller na dosegu rok, pa si lahko kupim.
Sem samo hvaležna, če je kakšen dan bolj na izi...
in nebi rada da faše še tole tko da ne vem kaj je prav. Upam da bo tole pr njej hitr minil.
popapajo?
Mi med dojenjem take zganja, da to ni res! Zgrabi, pije ravno 5 sekund, nato pa začne gledat naokoli. Pa spet 5 sekund pa spet firbcanje. Ko sva se šli dojit v zatemnjeno sobo, se je najprej pogovarjala z nočno lučko, ko pa sem jo ugasnila, pa s svojo roko
Bom pa počakal vsaj do naslednjega cepljenja (20.1) z uvajanjem.