|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhinja Nobilia- Dipo....
6.1.2011 8:30:02   
anabella200
Kakšne so vaše izkušnje z omenjenim prodajalcem pohištva?
Sprašujem predsem zato, ker sem izredno razočarana nad odnosom , ki sem ga doživela. Neprofesionalen odnos totalno razočarana...mene tam ne vidijo več...Želiš pri njih kupiti kuhinjo, res da ne vrhunske kvalitete, si pa pripravljen plačat z gotovino, seveda ob predpostavki, da ti pokažejo kako bo stvar izgledala na podlagi mer , ki si jih prinesel z seboj , pa ti prodajalec oz, gospodič v kravati pokaže samo približke front in pulta in pričakuje , da boš kupil nek artikel na podlagi slike iz reklamnege kataloga....in ti celo reče , da bo naredil skico če boš artikel 100% kupil...Mislim halo kaj takega pa še ne....Hvala lepa mene tam ne vidijo več....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
6.1.2011 8:37:15   
naja17
To je po moje čist odvisno od prodajalca...

Midva sva en tak šok dožvela v Dan Kuchen na Jesenicah, ker naju je obravnaval kot dva mulota, nama naredu kao neko skico, čist osnovno, za manj kot 3000 eur in zraven dodal naj se poslovim od pomivalca, ker ga ni možno imet v mojem prostoru user posted image Hvala lepa! Sva šla v KR v Dan Kuchen, smo se v treh urah vse zmenili in naročili kuhinjo user posted image ...

Tko da, morda probej še kje drugje... Ene fore so, da sploh nočjo izrisa delat, češ se samo matrajo, pol pa ni nič user posted image

(odgovor članu anabella200)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
6.1.2011 11:27:12   
Klemy82
Ja, svašta takole človek doživi in se res vprašaš včasih, ali jim je sploh v interesu kaj prodat.... Kar se izrisov in tega tiče na srečo midva nisva imela nikjer težav, večinoma so šli na ta princip, se plača, ne vem 30 eur za izris, če pa potem res naročiš pri njih, ti to odštejejo od cene naročila. Zame čisto sprejemljivo in ok.
Sva pa pred NL kupovala še okenske police, zelo na hitro, ker pač smo nekako pozabili na touser posted image ... greva v Bauhaus... dizaster, model naju pošlje tja, kjer imajo vzorce, nikjer nobene cene, nič, greva nazaj do njega, jah, da sodelavec, ki ima to čez je tam nekje v skladišču, nima zdaj on cajta ga hodit iskat, on pa pojma nima od teh cen, naj prideva po nl, se je obrnil in šel.user posted image Midva pa tudi, hvala lepa za prijaznost, direkt do ene privat trgovinice, uletiva 10 min preden so zaprli, ful prijazni, so si vzeli čas, nama vse vzorce pokazali, razložili vse od materialov, cen, rok dobave, ni da ni, sva plačala polog in to je bilo to. In quess what? Karkoli bomo še rabili od gradbenega materiala in teh reči, greva samo še do njih, v dotičnem Bauhausu naju ne vidijo več, ma za en šrauf ne!
Kar se Dipota tiče, sem tudi že svašta slišala, med drugim je kolegica pri njih naročila posteljo in jo dobila brez enih letvic in šraufov, potem so jo pa oni prepričevali, da tako mora bit, da so tiste luknje tam samo za okrasuser posted image ... no, ko je pa postelja šla po 2h mesecih v maloro in je hotela denar nazaj, je bila pa spet druga pesem, da ne priznavajo reklamacije, ker so posteljo sami nestrokovno sestavili doma in niso dali vseh letvic pa šraufov not..user posted image
V glavnem, kar nekaj. Tudi kje drugje se da dobit kakšno bolj kvalitetno stvar za malo manj denarja, samo malo rabiš imeti sreče... v Lesnini imajo kakšne fajn odprodaje kdaj, moja mama je tako za 500 eur dobila fantastično kuhinjo (brez aparatov), Harvey Norman (midva sva tam dobila res ok kavč za 1/3 cene), Ikea, itd...
če imaš čas takole malo brkljat, res lahko kaj fajn dobiš, vsekakor pa jaz ne bi šla več v nobeno trgovino, kjer me ne bi obravnavali tako kot se spodobi. Saj ni treba, da mi rdeč tepih položijo pa ploskajo, samo en normalen odnos in korektno storitev pa lahko imajo. In če tega ni, grem brez slabe vesti drugam.


_____________________________

Jst.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
6.1.2011 22:52:58   
zvone1
Jaz se ne strninjam s teboj. Jaz sem kupil kuhinjo prav v Dipo Celju  in sem bil zelo zadovoljen. Kuhinja je bila za 500€ cenejša in mi je rav ta isti predvidevam šef dal super popust in predlog, ker imam neki dimnik in se ga zdaj sploh ne vidi. alhko ti pošljem sliko , ker je kuhinja fenomenalna.
za skico ti povsod iščejo denar, ker ko sem kopalnico rihtal mi je v merkurju zahteval 30€ za izris in to je bilo v dveh študijih enako. Očitno se hočejo zavarovati oz. da niso zastolj svetovali kar je tudi razumljivo.  Glede Dipota sem veliko raznih komenarjev prebral ampak moram povedati, da sem bil do zdaj več kot zadovoljen in smo ravno prejšnji teden kupili za mamo sedežno garnituro ker je bila neka razprodaja. lp

(odgovor članu anabella200)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
7.1.2011 7:12:13   
anabella200
Nisem želela, da mi naredijo skico, katero bi želela odnesti z seboj , bila sem resno zainteresirana za nakup , ker kuhinjo resnično potrebujem , vzrok za to pa je selitev v novo stanovanje. Želela sem samo še nasvete kako naj kuhinjo prilagodim prostoru v svojem stanovanju , ker je baje to bilo možno.user posted image ..... Ker je moj proračun za kuhinjo omejen( 1500 evr) se očitno temu gospodu ni zdelo smiselno karkoli truditi. Pri njih sem v preteklosti  kupila kar nekaj pohištva in moram reči , da do tega dogodka nikoli nisem bila razočarana , so bili korektni do mene.


(odgovor članu zvone1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
7.1.2011 20:07:14   
polona83
Ravno berem to debato o Dipu in moram rečt da me preseneča, da si imela tako izkušnjo, ker jaz sem konec novembra kupila kuhinjo tudi v dipo celje, kjer mi je prijazen mladenič Denis izrisal in res profesionalno svetoval pri kuhinji. Kuhinjo pa sem že dobila pred novim letom in še njihov zunanji mornter mi je super in brezhibno sestavil in priklopil tako da jo že veselo uporabljam in sem res nad vse vesela in zadovoljna z kuhinjo. Pa še šefa majo takega fajn (luštn) user posted image user posted image user posted image  tko da mi je dal še nek dodaten popust. Skratka še vedno se bom vračala po pohištvo tja saj so prijazni in ustrežljivi. Predlagam ti, da greš v celje k njim pa pojdi do tega prodajalca Denisa, ki ti bo zagotovo izpolnil tvoja pričakovanja.
Odločitev pa je tvoja in ti želim, da boš našla kuhinjo kjerkoli jo boš kupila.
Čawči

(odgovor članu anabella200)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
8.1.2011 17:32:22   
Anonimen
Nenavadno, koliko prvih objav na to temo user posted image .

Se strinjam z Najo, probaj še kje drugje, lahko tudi v manjših salonih, ni nujno, da je v končni fazi dražje, če gre za manjši salon. Lahko primerjaš tudi z drugimi kuhinjami srednjega razreda, podobne sestave, da dobiš vsaj približen vpogled v situacijo na trgu.
Glede popustov sem že miljonkrat napisala, da je treba pazit, ker velikokrat gre za marketinške fore, da se kupec na koncu fajn počuti, kako se je dobro scenkal, dejansko pa je plačal polno ceno. Sploh popusti 30, 40 in več procentov so larifari, razen če gre za razstavne kuhinje. Osnovna priporočena cena proizvajalca je nabita navzgor, potem pa lahko komot dajo ekstra "popust". Važna je KONČNA CENA.
In ne samo končna cena, važna je tudi poprodajna storitev, kako poteka montaža (imaš takšne in drugačne monterje, eni ti naredijo v nulo, drugi pa odrežejo pult prekratko in ne znajo ali se jim ne da naštelat mehanizmov...) ter kako rešujejo morebitne reklamacije.

< Sporočilo je popravil Ankica. -- 8.1.2011 17:34:05 >

(odgovor članu polona83)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
8.1.2011 17:44:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

Važna je KONČNA CENA.
In ne samo končna cena, važna je tudi poprodajna storitev, kako poteka montaža (imaš takšne in drugačne monterje, eni ti naredijo v nulo, drugi pa odrežejo pult prekratko in ne znajo ali se jim ne da naštelat mehanizmov...) ter kako rešujejo morebitne reklamacije.


Točno to.

Glej ceno in glej vse naprej - ker kaj ti pomaga poceni kuhinja, če že prvi dan ne stoji skupaj kot je treba. Plus reklamacije - za te je so pri omenjem podjetju baje "specialisti".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
9.1.2011 15:02:11   
bomboncek1
Zvone in Polona - ena in ista oseba, zaposlena v Dipo, ki je zasledila to temo ali je bila obveščena o njej, in se sedaj branita s pretirano pocukranimi štorijami. Prozorno, da ne moreš verjet. Registrira dva nicka, napiše in izgine za vse večne čase user posted image
Lepo od tebe, Zvone in Polona, pa daj bodi tako natačnen in skrben tudi pred strankami, ki želijo kupit pohištvo. Ti si tam zaradi njih, a veš?!

< Sporočilo je popravil bomboncek1 -- 9.1.2011 15:03:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
9.1.2011 15:17:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1

Prozorno, da ne moreš verjet.


Ne, samo subtilni trženjski prijemi - vse za (še) večje zadovoljstvo kupca.




Če verjameš user posted image user posted image .

(odgovor članu bomboncek1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
9.1.2011 16:06:54   
mateyka
Lepo od tebe, Zvone in Polona, pa daj bodi tako natačnen in skrben tudi pred strankami, ki želijo kupit pohištvo. Ti si tam zaradi njih, a veš?!


mogoče to piše un "luštn" šef v Celju dipo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
10.1.2011 11:58:53   
polona83
user posted image  tale bombonček je res pocukran user posted image  vredno se mi je bilo oglasit, ker jaz sem imela pač dobro izkušnjo in to je to - ne punčke za milijon dolarjev user posted image , ampak preprosto kuhinjo s katero sem zadovoljna. Sicer nobenega ne briga, ampak delam v KCL, če že koga zanima. Glede na to, da sem samska pa se mi šef pač dopade. IN?
Imejte se. Čawči 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kuhinja Nobilia- Dipo....
10.1.2011 12:04:27   
*miska.mcc*
jst bi pa rekla, da sta zvone in polona kar uni naaajprijaznejsi Denis himself!user posted image

baje, da so prodajalci plačani po prometu.


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu polona83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?