pokoyo
|
Ojla! Evo ena popoldanska kavica... Sem si jo naštimala in vse lepo v miru prebrala.... fluf, in katerega za dojenje si vzela?? Pa mene tudi daje mutsyjeva cena, ampak bom zamižala na obe očesi in strošek upravičila s tem, da itak mislim imet še kakšnega otroka in se nekako strošek razdeli Tiste od Mullerja sem vidla pri kolegici in mi res ne potegnejo. Visok do brade, šiv direkt čez bradavico, opora pa tudi ni bog ve kaj... Tako da tistega res ne bom vzela.... Tile od da-da mi zgledjao super, ampak me zanimajo konkretne izkušnje... KAkteja39, a ti ga že imaš in ti je oK?? Si velikost naročala po tabeli?? mayalottie, stolček bom jaz kupovala kasneje, ko bom začela uvajati gosto hrano, prej se mi ne zdi potrebno. Previjalne pa so mi všeč od Lip Poljčane... Bom pa tudi kupovala postopno, vsak mesec nekaj... Npr. previjalna... ava_sa, saj so super pralne pleničke, samo se mi zdijo strašno nepraktične, npr. na sprehodih.. Pa na splošno sem po moje preveč komot za to Tako da bom po moje ostala pri tistih za enkratno uporabo... ana**, ojo, bošček Kaj pa je z malim??? Zakaj ne smeš biti z njim??? Upam, da bo kmalu doma.... Lep trebušček, moj je malo manjši Bom tudi jaz poiskala kakšno telovadbo, madonca, ste mi kar slabo vest naredile s tem... Ste res pridne Zgleda, da bo pol junijk pristalo na Mutsyju Naš bebi bo na začetku vsekakor v spalnici, potem a gre v svojo sobico... Novorojenčka nekako ne bi mogla takoj dati v otroško sobo, saj je devet mesecev dihal z mano... Vse bolane se hitro pozdravite in veliko počivajte. Bye, bye...
|