ana**
|
Živjo dekleta. Samo,da se vam na hitr javim kr sm ful slabe volje. Moj sin, star 1,5let je v bolnici, na kisiku, infuziji in nevem kaj še vse... Jaz pa ne smem bit z njim, zaradi nosečnosti. Sm bla zjutraj pri njemu, pa je spančkal, ga nisem hotela budit in sm ga samo opazovala. In pol popoldne grem še 1x k njemu, ampak kaj, ko nesmem bit več kot 1uro tam. Upam,da se bom lahko nekak zmenila, se mi zdi da čist preveč komplicirajo. baby shower sm mela v prvi nosečnosti. Kolegice so mi pripravile presenečenje, čist tko po ameriško je blo. Smo se presmejali še pa še.. Bilo je zabavno in super prijateljski zaključek, preden sem rodila. Pralne pleničke hm... to mi nekak ni všeč. Res,da je mogoče boljše za okolje.. Ampak vseeno ostajam na pleničkah za 1x uporabo. Tudi te pralne pleničke niso tko suuuper, kot se sliši. Vozički jaz sem že skoraj 100% da se bomo odločili za Mutsya. Sprobala sem ga že pri kolegici, ima eno pomankljivost.. Ampak najbrž nebom našla vozička,ki bi bil za mene popoln. Evo, ravno nekaj urejam.. Moj buši v 18t 2d
|