Tiara123
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobrate Pa tiste ki ste gledale bugabooja ga lahko naročite na niz. strani mutti und ich, ker je full cenejši kot pri nas. Moji dve prijateljici sta ga tam naročili. Jep, jaz sem ga tam naročila, super duper zadovoljna, je ceneje kot pri nas, tako da priporočam. Dobila sem ga v roku 10 dni in tudi za reklamacije (če so), so zelo dojemljivi. Dolgujem nekaj še od zadnjič glede tokse.. Prejšnji teden sem bila na pregledu in mi sestra pove, da sem prebolela tokso. Meni pa nič jasno, v prvi nosečnosti skoz negativna, nikoli prej prebolela, pa sem imela doma skoz mačke, nič pazila pri hrani... Zdaj sem jo pa fasala enkrat vmes med porodom in 2. nosečnostjo, se pravi v času 10 mesecev Nimam pojma kdaj in kje, ker zdaj sem se pa res veliko pazila, glede na to, da sem dojila skoraj ves ta čas 10 mesecev Muller modrci so men obupno grdi, ampak sem jih imela za doma, ker so mi bili kamot, ker nimajo kosti. Za na nobel sem pa imela Mothercare modrce in iz Lisce tegale:http://www.lisca.com/index.php?page=nedrcek-za-dojece-mamice-fortuna-2&lang=si_SI&local=si - ta je super, pa še tistega smotanega šiva nima čez bradavico.
|