pokoyo
|
Oj junijke! Evo mene po doooolgo časa; smo vmes ostali brez računalnika, tako da sem praktično bila odrezana od sveta HB zdaj je spet tukaj A ste me kaj pogrešale? Nakloftale ste toliko, da bi potrebovala dopust, da vse preberem ... Za prvič bo komentar bolj skop, ko pa spet not paderm, pa kaj več Vozički: sem pristaš štirikolesnikov; so veliko bolj stabilni od trikolesnikov, ampak morajo se vrteti sprednja kolesa, da je lahko vodljiv... Moje mnenje Všeč pa mi je Mutsy 4Rider... Torej velika napihljiva kolesa, za vse terene, obrača se v obe smeri... Bom pa tudi imela košaro; se mi zdi, da je za novorojenčka najbolj primerna, mi ne sede npr. vožnja v lupinici... Za moje pojme je to izključno avtosedež oz. za vožno z avtom. Tokse tudi jaz nisem prebolela . Gibe pa že čutim oz. bolj pokanje mehurčkov . Je pa normalno vse nekje do 22. tedna, da začutiš prve gibe.... Fluf, si kupila normalen večji modrček ali kar za dojenje?? Sem brala, da marsikatera vzame takšnega za dojenje, pač s konkretno oporo, ker ga itak dlje uporabljaš, kot pa da zdaj kupiš navadnega večjega, ki je itak v uporabi samo par mesecev?? Jaz imam tudi ful večja prsa in vse me že tak reže, da ni za nikamor... Na forumu so ful hvaleni da-da modrčki za dojenje.... In kolikor sem vidla, je priložen še "podaljšek" za povečanje obsega... Nogavice: kupila tiste za nosečke, so mi bolj komot... jaz5, v MB se široko povija, ne glede na izvide. Pri treh mesecih pa slikanje kolkov, vsaj kolikor je meni znano. Drugje po SLO pa bolj redko... Se še beremo...
|