Mihelinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: čmaja Jaz sem pa danes 18t 2d, pa prav tako še nič ne čutim. bolj se koncentriram, kaj in kako bi to naj bilo, manj občutim. zmeraj samo moj srčni utrip nekje zaznam. bo treba še malo počakati in naj me preseneti! Čist ste se zagrele za vozičke, tak da sem tudi jaz malo gledala vaše predloge in komentarje. Na prvi izgled mi je babyboom všeč, pa tudi cenovno ugoden. vseeno pa bi ga rada videla v živo. Katera ve, kje ga imajo (mogoče ste napisale, ampak sem spregledala)? papa Jaz sem pisala na babyboom in so mi odgovorili to: Pozdravljeni, veseli nas, da so Vam naši vozički všeč. V Mariboru in bližji okolici žal ni možno videti vozičkov. Najbližje Mariboru si lahko vozičke ogledate v Šmarci pri Kamniku (trgovina Urša 041 694 165). Glede na to, da je do junija še kar nekaj časa, boste pa mogoče do takrat le imeli kakšno pot na naš konec. V kolikor bi se odločili za obisk pri nas, prilagam navodila, da nas boste lažje našli. Nahajamo se na naslovu Kampel 101, 6000 Koper, kjer Vam bomo vozičke z veseljem predstavili. Naš delovni čas: od pon. do pet. med 9.00 in 16.00 uro. Če Vam ta časovni okvir ne ustreza, je po predhodnem dogovoru možen ogled vozičkov tudi izven teh okvirov (možno tudi vikende). Navodila kako do nas: Ko pridete na koprsko obvoznico greste ven za izhod Pula, nato na 2. semaforiziranem križišču pri Mercatorjevem hipermarketu zavijete levo (smer Vanganel), nadaljujete ravno po glavni cesti cca. 1,5km in zavijete desno pri tabli Novaki (na 3. krožišču), nato na prvem ovinku še enkrat desno in po cca 300m na levi strani ste že na cilju. Lep pozdrav in prijeten dan še naprej želim, Andrej Muženič BabyBoom
|