Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Tole si res super povedala. Je čist res. Vsaj pri meni je bilo. Pa jaz sem na začetku ko je mali spal v posteljici in imel vklopljen Angelcare skoraj zmeraj pozabla, da je vklopljen in ko sem morala sred noči vstajat ter otročka kar tako dvignila iz poteljice me je skor kap zadela ko je začelo tulit....
tko da adijoooo OH in SLADKOR upam da mi rata ker to nosečnost pa nenormalno velik je cukra če je možno še kakau sladkam k ga prej nikoool nism ma mi je kr mal neugodno sam je rekla da to mamo čis usi in da se pač pri nekaterih to razvije naprej pri nekaterih pa ne in da nosečnice smo pa še tok bol podvržene temu am mene pa to ni čist nč pomiril ker se prou ne počutm čisto
mah upam da bo kmal konc
Tko da tut v drugo ne!
Tud jaz bom pa mogla potem tri ure nepremično tam sedet.
! Ste dobro spale? Jaz sem, samo prezgodaj sem vstala, ker je bil mali buden že ob 5h! Grrrrrrrrr!
potem je naš že pravi mali orangutan