Najki
|
missD zadnjic sem rala o necem, kar imenujejo vecerni blues. bolj gre za dojenje, sam je obojestransko. v bistvu gre za dojenje, ker je mamica utrujena zvecer in nima odbrega izcejalnega refleksa, zato se otrocki kregajo pri prsih. je pa tudi s strani dojencka, ki je utrujen od dneva in vtisov in je siten. Lien ima zadnje dni tudi taksne izpade, da noce jest, ker je preprosto prevec zaspana. Zato ji pomagam zaspat, to je tam okoli osme, potem pa jo zdramim ali se sama zdrami cez pol urce ali eo urco bolj spocita in udi veliko bolj na volji za jest vecerjo. Sicer je pa danes polna luna . caroline1 a zarad lucke lohk se spis ? Moja se zbudi lacna, pri tem pa ni pardona. Sej ni cudno, ko spi povprecno 9 ur na noc. nejkec js tud tebe se mi zdi, sem se prav sprasevala, ce bi lohk bla ti . Sem se razmisljala, ce bi te ustavila, pa se mi je mudilo kosilo kuhat pa mulca dat spat pa dojit pa ves ta dril. anju te cisto razumem to s parkiranjem. dokler je bil samo JM, sem ga imela za voznikom in sem se navadila parkirat prakticno na crto na drugi strani. Ker se mi je velikokrat zgodilo, da sem naju komaj spravila nazaj v avto. Tako pa si pustim zadosti lufta za ven prit, ceprav je mogoce tisti drugi utesnjen, sam ni druge, pa se vedno sem v svojem boksu. Zdej je seveda tezje, ce imam oba s sabo in vsakega na svoji strani. je pa prislo v modo rezervirat siroka parkirisca za mamice z vozicki pred otroskimi stacunami pa recimo pred intersparom, mogoce se bo pa le razpaslo.