Mihelinka
|
Imena – za fantka imamo že od začetka in je po numerologiji super. Za punčko pa so v izboru še ena 3 imena, glede na numerologijo sam še 2 (ampak ravno tisto, ki je izpadlo je atijev favorit ). Bomo počakali na morfo oziroma da izvemo spol potem pa v borbe, če je pužika. Zaprtje – punce hvala za nasvete, jem sadje (razen banan) in popijem liter donata na dan. Bom pa zdaj izločila moko (kolikor se bo dalo), mogoče bo pomagalo. Tekočine pa več, kot je popijem res ne morem (2 litra nesladkanega čaja, 1 liter donata, potem pa še kaka kavica ali kapučino). Hruška debeluška hvala za predlog za mizarja, že čekiram po netu. Izvorne celice – sem za javno banko, nisem za zasebno (mislim, da se ne splača pa še cena je HUDA); moj je sicer navdušen za zasebno banko, ampak se še nič ni pozanimal in računam na to, da boma rok zamudla (sma pa zmenjena, da bo on za to zadolžen…zelo verjetno se bo spomnil 2 tedna pred PDP). Strije – trenutno imam od Dvorca Trebnik karitejevo maslo. Ful diši in se ful lepo maže, ampak za naslednji nakup razmišljam ali o sledečih vaših predlogih: stenders ali body bootique. AS ali stetoskop – tudi mi nič ne slišimo preko stetoskopa z AS je pa zakon. Je pa res, da poslušaš potem pa cel teden ne, ker itak brca, pol se ti spet malo zahoče poslušat, tak da je rentanje najboljši predlog. Tudi jaz sem namreč rentala, tako kot hruška debeluška. Kg – trebuh imam kot žoga (od slike je že zrasel), joške so tud kr zrasle, ostalo pa je šlo enakomerno, čeprav sem že kr nekaj kil nabrala… . Tak pa sem še jaz apdejtala vse tekoče zadeve
|