Roberta69
|
Hojla! Sem imela prejšnji teden malo doma še ta velikega, toliko da se mu nos mal spuca in potem niti slučajno ni bilo časa za RR . Je pa sedaj tudi Izak več buden, tako da je bilo kar pestro oz. se se sekirala, zakaj nimam več rok... V bistvu komaj čakam, da Izak malo zraste, da bomo lahko kaj počeli skupaj . Najbrž bi vsak starš rad čim bolj ustregel svojim otrokom... IZVIRNO SPOROČILO: nejkec Punce, sem čist pozabila povedat...a ugante kaj sem včeraj zvečer počela? Test nosečnosti delala . To pa je bilo obujanje spominov . No, zaenkrat ni bratca ali sestrice na vidiku. A ste že kar v akciji ? A si že tako kmalu dobila M? Pri meni ni še nič na vidiku (mi je pa enkart kolegica rekla, da si lahko ploden, tudi če še nimaš M, kar mi ni logično ). Drugače se pa tut nisva čisto zjasnila, ali bomo imeli še enega ali ne... sva se v zadnjem času ene parkrat kar močno udarila, tako da... drugače je pa tudi tako, da po eni strani ful nima časa (čeprav je sam svoj šef) in mu je včasih že sedanja situacija čist too much, jaz pa tudi ne bi sama imela/vzgajala otrok, ker se mi to pač ne zdi najbolj kul... sem pa bolj kot ne odločena, da bi ga imela kmalu in samo še enega , ker ni glih nekaj omejen glede števila , čeprav ne pozabi dodati, da jim je treba kaj ponudit, imeti zanje čas, itd... no, jaz pa zagotovo (vsaj zaenkrat) čutim, da so trije čisto dovolj oz. si ne predstavljam in nisem sposobna, da bi se kakovostno razdala na več kot tri dele in že s tremi je kar nekaj logistike . zdaj pa moram šibat, pridem še nazaj....
|