Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
še od mene 
. bo že. Najraje pa itak čveka z mano. Baba, pač. Komaj čakam, da bova skupaj kofetkali
saj možno, da sploh ni driska, me tu zdaj težje karkoli rečemo- ampak če je... ne vem no, tako mali dojnček ne bi smel met driske tako dolgo.
, drugo pa je, če so tud tvoji živci in psiha
dobesedno lula iz ritke.
. Najbrž bi vsak starš rad čim bolj ustregel svojim otrokom...
po eni strani ful nima časa (čeprav je sam svoj šef) in mu je včasih že sedanja situacija čist too much, jaz pa tudi ne bi sama imela/vzgajala otrok, ker se mi to pač ne zdi najbolj kul... sem pa bolj kot ne odločena, da bi ga imela kmalu in samo še enega
js bi podobno kot M&A komot še rodila, mi je zaradi občutkov kljub bolečini (in glede dosedanjih poz. izkušenj) prav lepo. samo imet jih je seveda dolgoročnejši projekt kot rodit.
Prav zato, ker imam tri zdrave otroke, nisem pripravljena sprejet tveganja. No, če bo ups, ga bomo pa imeli
, z Lučko, seveda, ampak upam, da ne bo svetila
.