Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: samsara04 Tok besed je že bilo glede odtekanja vode, pa še vedno ne vem...kakšna količina vode ti dejansko odteče? Ker sem včeraj spet prestrašila mojega med in je postal čisto zmeden, ko sem naredila lužico Še ene teme (se mi zdi) da se nismo dotaknile. Imam dioptrijo in nosim leče, le enkrat v tednu pa očala. Zanima me, če katera ve, kako je z lečami med porodom. Jih lahko imaš ali je bolje, da imaš očala? Voda ti lahko odteče v pljusku kot da bi ti med nogami počil balon z vodo, lahko pa ti odteka postopoma. Oboje je možno. Vode mislim, da je od 0,5 do 1 l, če bi ti vsa odtekla. Glede leč pa na tistem linku, ki sem ga zvečer prilepla piše, da moraš prit z očali, ne vem pa koliko je to zastarel napotek oz. kako se to izvaja v praksi. Meta, meni je pa sošolka rekla, da ji je oddteklo ful vode doma, potem pa še v porodnišnici, ko so jo na CTG peljali, da je blo sigurno 1l, če ne več še v porodnišnici. Ji je bilo prav narodno, ker je za seboj puščala lužico in imela mokre noge. Da pri iztisu ni skoraj nič vode bilo. Sem jo pred časom vprašala je rekla, da je sigurno mela 1,5l vode vse skupaj. Trdila ne bom, ker ne vem, baje ni nujno da ti vse takoj odteče lahko pa skor cela v šusu. Lahko pa samo rahljo kaplja.
|