Jane77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lola_J Napišem cel roman in gre vse v ****** . No v glavnem, da povzamem: Vidim, da ste "obrekovale" februrake, ki smo bolj lene za javljanje oz. ni duha ne sluha o njih. Naj povem, da mi smo še vedno 2v1 in bom najbrž tudi uradno februarka . Prejšni torek sem imela CTG, ni pokazal kakših posebnosti, MV je še zaprt, vendar skrajšan za en prst, no vsaj tako sem zastopila G. Jutri ponovni CTG, da vidimo, če se kaj dogaja. Popadkov unih pravih še nimam, mi pa vsake tolko časa trbušček otrdeva in malo me tudi poščipa zaraven. vsem, ki ste že rodila iskrene čestitke!!! No, še ena, ki se že dooolgo ni javila....pa je tudi še 2v1 . Rok imam 16.2., nič se še ne dogaja, pričakujemo fantka, ki na vso moč telovadi v mojem trebuhu. Malo me že vse dol tišči, pa kosti mal bolijo in medenične vezi... Drugače počutje je ok, spanje tudi...pripravljeno imam vse, tudi torbo za v P, če nas kaj preseneti. En CTG sem imela, ki je bil ok (G je rekel, da je idealen ) jutri imam ponovno CTG. Pa bomo videli... Vidim, pa da punce kr mal prej rojevajo kot na rok... ČEstitke vsem mamicam! Ostale pa držite se in srečno na porodih!!! Papa