ronja
|
Ej, ronja, tvoj dan ima ziher več kot 24 ur. I wish! Bi mi še kako prav prišle ! Ma, keksov mi ni ratalo naredit, ker smo bile zunaj, na igrišču, dokler nista prišla babi in deda, potem pa jih nisem hotela motit, ko so se igrali (malidve radi kekse delata, pa bi verjetno prišli k meni, potem pa babi ne bi imela nič od njiju). No, iz testenin je bil narastek s korenjem in brstičnim ohrovtom. Ga je nastalo toliko, da je še za danes, hehe. Torto mi je pa ratalo naredit, čeprav se je vmes Lejla zbudila in ni hotela zaspat brez mene in potem sploh ni hotela zaspat in smo bili na koncu vsi razen Ronje budni (pa še ona je enkrat vmes prikoracala v kuhinjo, samo sem jo hitro dala nazaj spat in je celo ratalo). No, skratka: torta z dinozavrom je glede na okoliščine uspela, rokavičke mi je tudi ratalo vmes sešit (čeprav zelo po kosih, en šiv, pa dojenje, pa en šiv, pa crkljanje, pa en šiv, pa jezenje ), igrača dinozaver je itak že narejena. sonček, pride dinozaver blog v kratkem:) Mam še kup osnutkov, pa nikoli ne najdem časa, da bi jih objavila - saj bo - počasi pa z užitkom, al kako že rečejo?;)