Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:30:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bom zdaj res v jok padla ... ker ... ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:30:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bom zdaj res v jok padla Zaka te?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:30:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Naj živi asocialnost! ja to mi najbolj manjka od službe - ljudje in druženje. delo samo pa prav nič! ma daj...saj se lahko družiš in povezuješ z ljudmi tud izven službe ja s kom te? če pa so vsi v službah!!! ti pa itak nikoli ne prideš na kavo....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:31:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Naj živi asocialnost! ja to mi najbolj manjka od službe - ljudje in druženje. delo samo pa prav nič! ma daj...saj se lahko družiš in povezuješ z ljudmi tud izven službe ja s kom te? če pa so vsi v službah!!! ti pa itak nikoli ne prideš na kavo.... Še ni poletje, pooooooooooooočaki, ne bit tko nestrpna.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:32:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bom zdaj res v jok padla Jaz se že joćem...........................od smeha.........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:32:47
|
|
|
|
ly117
|
Halarm.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:33:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bom zdaj res v jok padla Jaz se že joćem...........................od smeha......... Jaz tudi skoraj, dobro, da moj spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:33:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bom zdaj res v jok padla Jaz se že joćem...........................od smeha......... jaz pa blond očitno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:33:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Halarm. štamparska greška
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:34:05
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem trenutno tudi v fazi, ko sploh ne bi šla več v službo, če bi to bilo izvedljivo in bi se samo še s psi ukvarjala, poleg svojih štirih bi še kakšnega zraven, lepo vzrejala, vmes malo strigla za kak evrček ali pa tudi ne, pa eno veliko parcelo nekje bolj v miru, da bi lahko psi divjali. Okrog tega pa imam tako ali tako še toliko obveznosti, da je skoraj za službo, pa organizacija razstav, pa razstavljanje, pa delo v klubih, pa šolanje...čisto nič mi ne bi bilo dolgčas. Samo sponzorja, ki bi financiral življenje bi bilo treba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:35:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim te pa idi v knjižnico delat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:35:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ja s kom te? če pa so vsi v službah!!! ti pa itak nikoli ne prideš na kavo.... se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:35:32
|
|
|
|
majakla
|
Ej, babe, kaj pa to - moj ded non-stop spi, da nima ki kake spalne bolezni ha? Prej sem film sama gledala ... do polovice, bi kao zdaj dalje, pa spet spi, je dal Nikca (pa sebe očitno) spat, jaz pa onega sraja tak nea znam všaltat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:35:49
|
|
|
|
ly117
|
Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:36:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz sem trenutno tudi v fazi, ko sploh ne bi šla več v službo, če bi to bilo izvedljivo in bi se samo še s psi ukvarjala, poleg svojih štirih bi še kakšnega zraven, lepo vzrejala, vmes malo strigla za kak evrček ali pa tudi ne, pa eno veliko parcelo nekje bolj v miru, da bi lahko psi divjali. Okrog tega pa imam tako ali tako še toliko obveznosti, da je skoraj za službo, pa organizacija razstav, pa razstavljanje, pa delo v klubih, pa šolanje...čisto nič mi ne bi bilo dolgčas. Samo sponzorja, ki bi financiral življenje bi bilo treba lepe želje ali pa sanje...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:36:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Halarm. štamparska greška Ne, ne - to je po arabsko alarm.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:36:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz sem trenutno tudi v fazi, ko sploh ne bi šla več v službo, če bi to bilo izvedljivo in bi se samo še s psi ukvarjala, poleg svojih štirih bi še kakšnega zraven, lepo vzrejala, vmes malo strigla za kak evrček ali pa tudi ne, pa eno veliko parcelo nekje bolj v miru, da bi lahko psi divjali. Okrog tega pa imam tako ali tako še toliko obveznosti, da je skoraj za službo, pa organizacija razstav, pa razstavljanje, pa delo v klubih, pa šolanje...čisto nič mi ne bi bilo dolgčas. Samo sponzorja, ki bi financiral življenje bi bilo treba uf, ti pa imaš res dosti dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:37:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, babe, kaj pa to - moj ded non-stop spi, da nima ki kake spalne bolezni ha? Prej sem film sama gledala ... do polovice, bi kao zdaj dalje, pa spet spi, je dal Nikca (pa sebe očitno) spat, jaz pa onega sraja tak nea znam všaltat. Moj tudi. Kak ma 5 minut cajta. Z leti se navadiš.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:37:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, babe, kaj pa to - moj ded non-stop spi, da nima ki kake spalne bolezni ha? Prej sem film sama gledala ... do polovice, bi kao zdaj dalje, pa spet spi, je dal Nikca (pa sebe očitno) spat, jaz pa onega sraja tak nea znam všaltat. kaj je tebi danes...jaz bom počla od smeha nehaj
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:37:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Halarm. štamparska greška Ne, ne - to je po arabsko alarm.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:37:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nazaj. Botrca: to pa je po naše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:37:55
|
|
|
|
sami0804
|
Katy.. smejale smo se ly,ker ji ni bilo jasno kaj je fuma in fumaranje-potem pa se je majakla režala,ker je ........pač majakla..... no in potem še tebi ni bilo nič več jasno-pa dvomim da ti bo zdaj kaj bolj po toti moji klobasi.......sem zaštrikala,da se sama več vun ne spoznam...................................................................
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:37:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Halarm. štamparska greška Ne, ne - to je po arabsko alarm.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:38:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nazaj. Botrca: to pa je po naše.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:38:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Halarm. štamparska greška Ne, ne - to je po arabsko alarm. joj če se mi otrok zbudi
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?